Strumfi de iulie-august 2007 (36)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

De cand s-a trezit (la 7 juma) strumfita nu mai vrea sa doarma. Eu innebunesc, n-am reusit sa fac absolut nimic din ce-mi propusesem.

www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Babies are always more trouble than you thought - and more wonderful.

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Revin ca am uitat sa zic ca avem si noi un dintisor, incisivul stanga jos.

Valen, felicitari pentru job! Ma bucur enorm! Am vazut pozele si te invidiez la maxim. Si ca m-am uitat pe raspunsuirle tale, mai vroiai sa mergi undeva de sarbatori? Si mi se pare ca Tudor al meu seamana cu Ines, cel putin la ochi.

Raspunsuri la intrebari:
1. Orice dulce e binevenit
2. Sarbatorile la Braila la mamele mele. Reunim familia!
3. Nu vreau sa ma transform in nimic, poate doar intr-o persoana vesnic in concediu la piscina sub umbrela dar nu tin musai.
3. Nu am culori preferate, am o groaza de haine pe maron dar imi sta bine cu orice culoare. Si sunt modesta de obicei!

Luna ! Sa te gandesti la mine cand dai cardul la plata

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

Minunat! Tocmai facu kk si ma pregateam s-o schimb si a adormit. Cu kk la fund.
Complicate probleme am azi, nu?

www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Babies are always more trouble than you thought - and more wonderful.

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput

Eu nu va spun de la cat la cat doarme Dodo dar media pe noapte e de 11 ore, cu 1 trezire clara la ora 6. Dar sunt si nopti cand se trezeste mai des. Nu merg sa vad ce are pana nu urla si nu il schimb de pampers peste noapte decat daca a facut kk, adica foarteeeeee rar. Dimineata ii fac igiena completa!

Schimb capitolul!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Avem un capitol nou!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by lorinaoo1
M-ati convins cu uitatul la tv si cu culcatul devreme, dar nu stiu ce ma fac ca nu prea am cum sa le aplic, pt ca noi avem toate alea intr-o camera, si tv si calc, sotul sta la calc seara, deci tot e ceva activitate si un pic de lumina in camera. (...) La tv nu are cum sa nu se uite ca oricum as pune-o tot vede ceva. Ziua mai stam cu tv-ul inchis, dar seara mai vedem si noi ce se mai intampla prin tara.

Pe Miruna o asezam de obicei pe pat perpendicular fata de ecranul televizorului si era in regula. Pana a invatat sa se ridice in capul oaselor, asa, la vreo 30 si de grade, ca sa arunce totusi o privire la tv.

Lia si www.flickr.com/photos/15329177@N08/" target="_blank">Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXIA2007 spune:

BUNA SEARA LA TOTI! EU SUNT RELATIV NOUA,PE FORUM NU PREA AM TIMP SA SCRIU, ALEXIA AMI OCUPA TOT TIMPUL, AM O MARE PROBLEMA BEBELUSA MEA NU ALUT NIMIC IN GREUTATE LUNA ACEASTA ARE TOT 7 KG,ASTAZI A IMPLINIT 5 LUNI,CE FACETI VOI, DE MANCARE,NU VREA APROAPE NIMIC SA MANANCE CU LINGURITA,AM INCERCAT TOTE LINGURITELE

Mergi la inceput