Strumfi de iulie-august 2007 (36)
Raspunsuri - Pagina 11
Ioana75 spune:
aylin, merg cu sma la masurat simbata viitoare, te anunt daca cerealele si-au indeplinit menirea
.
Tizo, cam tot asa si eu, numar pe degetele de la o mina dulciurile care nu imi plac
.
fianna, distractie placuta la munte.
lacramioara, da, sint mult mai buni pampersii cu elastic; vezi ca au o omida colorata pe pachet (desi nu toti cei elastici au omida, toti care au omida sint elastici
).
Ma amuza foarte tare chestia asta cu intrebarile si raspunsurile
. Vroiam sa raspund la o intrebare din urma dar am uitat la care
.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Amethyst spune:
Ioana, te amuza in sensul bun sau rau (adica ti se par tampitele?:D)? Eu am declarat ca sunt obosita si nu raspund de faptele mele. Dar asa mai schimbam si noi o alta vorba, atmosfera :)
www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Babies are always more trouble than you thought - and more wonderful.
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
i_ulia spune:
mie imi place tare asta cu intrebari si raspunsuri, ma simt ca in clasa a cincea cand completam in oracole
oricum ma face sa ma mai gandesc si la altceva decat la ce sa mai gatesc, daca apuc astazi totusi sa pun aspiratorul, oare cat mai urla iris, oare cate zile poate sa nu faca caca si altele in acest gen.
deci ame ai de la mine un buchet de 
si raspunsuri:
1. inca n-am gasit dulciuri pe care sa nu le mananc. preferatele mele sunt insa tarta cu mere, tiramisu cu fructe de padure, inghetata de orice fel, forma si gust.
2. de craciun plecam la soacra-mea si petrecem cu tot familionul (noi 3, socrii, cumnata-mea cu sotul si cei 4 copii) - deci o sa vin mai obosita decat am plecat ![]()
3. in iulia cu 20 de kg mai slaba
dar nu doar pentru o zi. de ce? asa, ma gandesc eu ca mi-ar sta mai bine ![]()
4. rosu imi place tare mult. nu prea imi place maroul inchis.
Simo78 spune:
1. bomboanele de menta, eucalipt, si all time favorite "aftereight"-biscuiti de ciocolata cu crema de menta.
2. vom inchiria o cabana la malul marii...cum or fi sarbatorile de iarna la mare nu stiu inca, om vedea.
3. in mine...sunt multumita de ce sunt acum
4. albastrul apelor adanci...urasc o anumita nuanta de rosu care imi raneste retina.
Simo
mami de Matei Hisham (28 iulie 2007) 
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.
oaana spune:
Buna tuturor...
Ma bucur ca acum domneste pacea.![]()
Lulu,ai un baietel tare dragalas.
Aylin,as vrea sa-ti zic ceva care sigur nu o sa te incurajeze
dar poate o sa vezi viitorul roz..
Pe cand era Iosua mic si plangea continuu ca si fetitza ta,ne-am intalnit cu o familie mai in varsta care ne-au spus ca fata lor a plans continuu pana la 9 luni
.Partea frumoasa e ca acum fetitza a ajuns o persoana deosebita cu multe calitati...La mine Iosua a plans cam pana la 4 luni..Ramane sa speri si sa te gandesti ca va fi o fetitza tare cuminte apoi.![]()

Oana,mami de Yoyo si Bubu
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
oaana spune:
Am uitat sa spun despre dulciuri,etc..
1.imi plac toate prajiturile de casa pe care le fac eu,aproape la trei zile fac o reteta noua...daca vreti si voi retete deosebite,va dau cu placere.
2.pentru o zi as vrea sa fiu o turista in Hawai....sa-mi faca cineva vant
cu frunze de palmier...si as vrea sa mai fiu ceva mic in urechea sotului,sa stiu ce gandeste cand sunt eu furioasa...
3.imi plece enorm culoare verde...
Oana,mami de Yoyo si Bubu
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
burtika spune:
aylin, multumesc pt PM
mychydutza, minunea asta de pui se pune la cuptor sau nu? mmmm abia astept sa fac.
.
ioana, m-ai luminat cu pampersii astia, chiar vroiam sa merg la tanti de la farmacie sa-mi arate punga sa vad si eu ce trebuie sa cumpar. deci omida trebuie sa aiba. 
lacramioara (burtika) mamica de Iris Maria (28.07.07)
http://community.webshots.com/user/lacramioaraD
burtika spune:
1. ciocolata cu lapte, placinta cu mere facuta de sora mea
2. nu cred ca vom pleca, la parintii mei am fost de curand iar socrii sunt tocmai in maramures si nu ne incumetam sa mergem pana acolo, sa mai creasca bebe un pic si sa fie vreme buna
3.nu prea stiu in ce m-as transforma , poate intr-un bradut de craciun, frumos impodobit...sa ma admire toata lumea
4.albastru imi place
voi ati cumparat braduti? aveti idee pe unde sunt si cam cat costa?
lacramioara (burtika) mamica de Iris Maria (28.07.07)
http://community.webshots.com/user/lacramioaraD
Diana2007 spune:
quote:
Originally posted by Amethyst
Intrebari de iesit din rutina :):
1. Care va sunt dulciurile preferate?
2. Plecati undeva de sarbatori?
3. In ce v-ar placea sa va transformati pentru o zi si de ce? (nu ma intrebati de unde mi-a venit ideea asta cam aiurita ca nici eu nu stiu)
4. Care e culoarea preferata si daca este vreo culoare pe care nu o suportati?
www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Babies are always more trouble than you thought - and more wonderful.
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
Raspunsuri de iesit din rutina disputelor:
1. Pai preferate inseamna preferate, nu ? Ca toate imi plac intr-o masura sau alta, asta e altceva, deci: ciocolata si papanasi cu smantana si dulceata.
2. Da, plecam in Romania, facem pentru prima data de cand suntem casatoriti si Craciunul si Revelionul cu familia. NU sunt foarte incantata pentru ca as fi vrut sa fim la noi acasa, doar in trei pentru primele Sarbatori ale lui Victor, dar asta e, voi incerca sa nu stric bucuria celor care ne asteapta cu drag acasa...
3. Doar pentru o zi ? Deci ceva care doar sa experimentam ? Sa nu ziceti ca sut lugubra dar as vrea sa fiu moarta pentru o zi, sa aflu daca exista viata de apoi ...
4. Nu pot sa spun ca am o culoare preferata pentru ca am trecut prin diferite faze, dar prefer culorile deschise, vii, calde si nu-mi prea place negrul.
Amhetist

Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007
Poze
Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !
Gabrielabv spune:
Timi ce fain de tine ca vin socrii, sa te mai ajute cineva si ai grija sa profiti din plin de sederea lor acolo
Mychy cred ca ai dreptate cu educatul tancilor astora. Singura sansa ar fi sa-i lasam sa urle, da' cine are nervii atat de tari?
Aylin ca de obicei Alma bate recordul si la nedormit. Sincer iti spun ca atunci cand sunt obosita si nu mananca Medeea cum trebuie ma gandesc cat de greu iti este tie si nu ma mai plang.Iar ptr ca esti suparata si obosita cred ca ti-ar face bine sa vizualizezi in continuare peisajul in care doresti sa te transformi, e super, mai spune ca si noi suntem obosite si poate ne relaxam![]()
Adreea_c ce scumpel e Raducu, l-as pupaci peste tot, tot
Lulu am vazut ca Luca e mai mic doar cu o zi decat Medeea si eu o scot zilnic sa doarma afara cate 2,3 sau chiar 4 ore, indiferent cat e de frig. Acum de ex. ninge tare de tot dar am acoperit carutul si doarme de la ora unu. Le face ff bine , cu Dragos tot asa am procedat si nu a racit sa ia antibiotice niciodata pana acum la 6 ani
Maria si eu sper ca dupa diversificare sa nu se mai trezeasca atata noaptea ca eu mi-s "batrana" si nu mai rezist
Nma sanatate multa Andreutei si sa scapati de rosu in gat repede. Acum mai vrea sa suga?
Amethist chiar sunt grozave intrebarile tale, pai:
1. cred ca imi plac toate dulciurile din pacate, da sa fie de calitate
2.de sarbatori cant intr-un cor de 300 de persoane intr-un concert ce se tine la Teatrul Dramatic din Brasov pe data de 23 dec.Va invit pe toate!In rest stam acasa si asteptam colindatori
3.nu m-am gandit niciodata in ce m-as transforma, da' mi-a placut ce a zis Olguttza si vreau si eu sa fiu bb alintat si pupacit toata ziua
4.imi place portocaliul