Ardeleanul
Raspunsuri - Pagina 2
Victoria spune:
Ce ziceti de-un club al ardelenilor? Mai schimbam o impresie, ne mai aducem aminte de acasa...Aud?
V.
Laura Takacs spune:
Subscriu Victoria, ma gandeam si eu ieri citind mesajele, da' tu ai fo mai curajoasa si ti-ai si verbalizat gandurile. No haidati! Da' unde-l punem?
Laura
Dana P spune:
No, ca bine v-am gasat. Ca io aici printre "mitici" (vorba altei pretene ardelence) ma samteam cam sangura, si tare mi dor de vorba noastra.
E careva de la cluj? Nu de alta da tre sa ma duc zalele astea la ai mei si vreau sa stiu cum e vremea.
Tucavas
Laura Takacs spune:
Dana, ca bine zici cu miticii (io-s din Sibiu da's transplantata peste "balta").
Victoria ce zici de Discutii Generale, crezi ca merge acolo? Il pui tu ca esti mai experimentata?
No da' ziceti!
dya spune:
DanaP, tare fain graiul nostru ... eu nu sunt din Cluj(dar tot ardeleanca sunt), dar am stat mult acolo(am facut si facultatea acolo) si tare mi' drag ...si mi-e tare dor de el ...
Chiar asa, sa facem un club ca suntem cam in minoritate.
Cam asa si eu, incet ...dar sigur.
descintec spune:
quote:
Originally posted by Dana P
No, ca bine v-am gasat. Ca io aici printre "mitici" (vorba altei pretene ardelence) ma samteam cam sangura, si tare mi dor de vorba noastra.
E careva de la cluj? Nu de alta da tre sa ma duc zalele astea la ai mei si vreau sa stiu cum e vremea.
Tucavas
Dana, no seerus!! Io-s di la Cluj! sa-tz zac die vreme: amu ploua, amu ii sore. Da tare-i cald, nu-ti trebe laibar in spate :)
D.