Sunt aproape distrusa ...nu stiu ce sa cred...

Sunt aproape distrusa ...nu stiu ce sa cred... | Autor: Marina6

Link direct la acest mesaj

e mereu cu mine ...
eu mereu cu el ...
toate le facem impreuna ...
dar de ce nu ma mai doreste ???
sau numai mi se pare ???
voi ati patito ???
ca eu una il doresc la disperare si el nimic ...
e imposibil sa aiba pe altcineva o stiu sigur ...
oare burtica mea???

Marina6

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina6 spune:

sa fie numai o parere???
nu-mi pot imagina ...
e vorba de cam o saptamana, dar ...
sincer nu ma ignora cu nimic dar ...
nu nu nu cred ca am inebunit!!

Marina6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raducu spune:

Nu mai fi suparata!

In ce luna esti cu burtica? Poate hormonii sunt de vina!
Zic si eu sa te mai linistesc.

Hai capul sus si actioneaza tu daca vezi ca el e mai distantat.

Mamica lui Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Marina,

nu cred cä ai innebunit!!!...dar unii bärbati sint mai retrasi in perioada asta...cred cä din diferite motive...frica sä nu i se intimple ceva lui bb, sau poate aspectul fizic al gravidei...nu sint bärbat, dar incerc sä mä pun in pielea lor!!!
Pe de altä parte, cred cä stii si tu cä gravidele sint mult mai sensibile ca de obicei...poate din cauza hormonilor, cum a zis si mämica lui Räducu. Eu nu mi-as face griji...dacä e vorba de o säptäminä nu-i bai!!!! Capul sus!!!!

Pupici,

Cami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ti se pare. E totul Ok asa cum dealtfel observi si tu. Maine vei zambi la aceste ganduri. Noroc!

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremari2000 spune:

Cred mai mult ca este frica lui ca bb sa nu pateasca nimic.Stai linistita si eu am patit-o, dupa ce am nascut abia astepta sa treaca perioada de lauzie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grace spune:

De ce nu-l intrebi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arhistefy spune:

Tu il mai doresti cu aceeasi intensitate ca inainte?

Arhistefy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina6 spune:

ce sa va zic eu nu cred ca aspectul fizic il supara pentru ca sta si ma priveste ore intregi si mereu imi spune ca sunt o scumpinica...v-as pune si pentru voi foto pe sait dar nu am reusit si nici nu stiu sa umblu cine stie ce pe acest sait mai mult m-au interesat mesajele si mai mereu am stat la citit...
pentru cine m-a intrebat daca eu il doresc cu aceeasi intensitate ii pot raspunde foarte sincer ca parca pe zi ce trece mult mai mult si tot pe zi ce trece il iubesc mai mult ...are un fel al lui de a-mi intra sub piele de nu va pot relata in nici un cuvant pe lumea asta din cate stiu eu...
ce sa mai zic ...am subliniat ca sunt disperata pentru ca am tot felul de ganduri...poate ca e cum ati zis voi din cauza hormonilor dar sper sa nu o mai tina mult ca ma supar tare si ma inchid asa ciudat in mine...nu pot sa va explic!!1

Marina6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Eu cred cä sint hormonii....dacä el este asa cum l-ai descris, eu zic sä-i spui ce te främintä si nu te mai chinui degeaba, cu o intrebare färä räspuns!!!

Cami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Daca intr-adevar sint hormonii atunci vestea buna e ca se spune ca cine-i are inainte nu-i mai are dupa..nastere.
Succes si ginduri bune,
Andrada

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput