Mame de baietei!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

Eu l-am vaccinat, cu Priorix. Dar nu mai stiu exact la ce virsta. Nu stiam ca sexul are vreo importanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_gemeni spune:

La 1 an si o luna se face vaccinul impotriva oreionului.
Eu le-am facut la amandoi(fata si baiat) PRIORIX. Dr. pediatra mi-a zis ca se mai face la nu-stiu-ce varsta altul, ca nu da imunitate 100%, dar tot ce pot face eu pentru ei, fac... Acum... mai e si chestia de sansa... de natura...

Angi si gemenii
"Cu cat zbori mai sus, cu atat vezi mai departe" Richard Bach-<Pescarusul Jonathan Livingston>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

Noi la 1 an am facut numai ROR. Atat mi s-a spus, aici nici nu-i vorba sa te intrebe cineva daca vrei sa faci vaccin sau ba, sau daca e optional sau nu, se spune numai ca dupa programul de vaccinari tre' sa faceti asta si punct. O tot intreb pe pediatra daca mai sunt vaccinuri care trebuiesc facut si ea mi-a zis sa stau calma ca ma anunta ea cand vin cu puiu la vaccinari.

Cu drag,
Dana, mamica lui Danuz - 1 an si 9 luni pe 20 iunie
Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura111 spune:

Eu i-am facut lui Vlad TRIMOVAX-ul la 1 an si 2 luni si se mai face un rapel intre 5 si 6 ani. N-a avut nici un fel de reactie adversa.
Eu am o prietena care lucreaza la Aventis Pasteur (firma care produce Trimovax-ul) si mi-a zis ca daca ii fac si rapelul nu are nici o (ne)sansa sa faca oreion cand va fi mare.

Laura - mama lui Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

Astazi i-am facut lui Vladut vaccinul de 1 an, antipolio si DTP, iar pt. la 1 an si o luna medicul mi-a recomandat PRIORIX.

Mergi la inceput