Bucurii de sept-oct 2006 (97)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Andreea, ma bucur ca ne-ai scris. Ii doresc multa sanatate lui Sebicu si sper sa nu reapara infectia. Va pup!
UsorLili, noi avem doar 6 dintisori, suntem in stand-by, altii nu au vrut sa iasa inca. Vor iesi ei, sper doar sa se comporte ca si pana acum, doar a facut Narcisa ceva febra.
Am vazut pozele cu papusica lui Itzy si cu Vladone. Mi-au placut tare mult! Si mie mi-a placut mobilierul
Pufy, sa-ti traiasca pufisorii, m-a impresionat cum il hraneste Nicolas pe Alesio, splendid!
Scumpik, poate ii dau dintisorii lui Luca si de asta si-a pierdut apetitul. Pe tine te mai doare capul?
Mephala, pupici fratiorilor.

Fetelor, ma duc la nani.
Stiti voi, de la A la Z
Somn usor!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

quote:
Originally posted by xandrutza_76

Sigur, drepturi de autor, nici nu discut altfel. Cel putin doi ici.

*)

*) La dublu, just in case.

Si totusi exista iubire...

Mama lui Teu

Mergi la inceput

Buna dimineata.

UsorLili, ...

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Save the Earth! It's the only planet with chocolate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Stie cineva ce specie de peshte e "zander" in engleza?

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Save the Earth! It's the only planet with chocolate.

Mergi la inceput

Nu stiu, dar uite ce am gasit: http://en.wikipedia.org/wiki/Zander.

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

MamiLili, stiu ca esti multumita si fericita! Ronnie a castigat!
Bravo si tie pentru ca ai fost harnica si ai modificat listuta.

Asa e, zapada este din belsug si la Iasi, azi am iesit cu Maria cu sania, la un moment dat a adormit si am venit spre casa. Din pacate, am avut bateria telefonului descarcata si n-am facut poze.

Mexxa, de ce riscul cu osicioarele urechii? Trebuie sa treaca un timp fara infectii si se rezolva atunci? Multa sanatate lui Sebicu.

Am de vazut poze din urma.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

ignatica am vazut Davidutzu scump in zapada, e un dulcel iar tu sa treci mai des pe la noi.

xandrutza eu notez toate retetele tale, sa ma hotarasc ce fac de sarbatori, sa vezi ce ma laud eu atunci.

mephala ce frumosi sunteti voi, am vazut pozele in zapada, super!

itzy am asteptat eu cat am asteptat pozele dar am avut ce vedea, a crescut papusica, s-a schimbat, e o frumusete, eu zic ca seamana mai mult cu tati.

lilina lasa venele lungi, dau mai bine asa.

usorlili nici nu pot sa ma pun in locul tau, asa de greu mi se pare sa fii departe de pui, sa treaca timpul cat mai repede pana sa va vedeti acasa.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank"> Asteptam Craciunul!

Mergi la inceput

mexxa sanatate multa lui Seby si sa nu mai recidiveze infectia, va asteptam mai des pe aici.

Am vazut si pufishorii cu omuletul de zapada, foarte frumosi.

scumpik imi pare rau ca nu papa Luca, poate are rosu in gat sau ies ceva dintzozauri, nu stiu... noi de cand nu mai papam tzatza mancam f bine dar nu orice, ce-i place lui.

usorlili 8 dinti + 1 masea.

lili votez DA la referendum cu ceva idei, daca se poate, numerele cu capitolele (si de la burtici si de la mamici) pot fi cu caractere mult mai mici, ar ocupa mai putin spatiu.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank"> Asteptam Craciunul! 8 zile!

Mergi la inceput

De cateva zile a chinui sa va povestesc cum am aflat eu de marimea textului din Internet Explorer, sa nu credeti ca sunt as in calculatoare, cine credeti ca m-a invatat: fi-miu, chestia asta am scris-o si in jurnal pe site-ul lui. Avea el vreo 7 luni cand il luam in brate la calculator in timp ce forumeam cu voi si odata s-a enervat si a apasat el pe tastatura (nu stiu pe ce) si mi-a micsorat textul rau de tot ca nu mai vedeam nimic, vreo 2 zile n-am mai putut intra pe net din cauza asta, timp in care am tot incercat fara succes sa descopar pe ce a apasat copilu de nu mai vad nik... dupa alte 2 zile il iau iar in brate la calculator si apasa el iar pe 2 taste si gata, mi-a rezolvat problema, s-a marit iar textul... ne-am amuzat teribil pe tema asta, de atunci radem ca informatician il facem. Mi-am strofocat creierii ulterior si am descoperit optiunea text size. Concluzia: avem multe de invatat de la copiii nostri, eu una am invatat deja.

www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank"> Asteptam Craciunul! 8 zile!

Mergi la inceput