Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (31)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

A corectat altcineva. Eu oricum nu ma pricepeam...
Am fugit acum. Va las sa mai respirati, ca v-am sapunit destul azi. Am obosit si io...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Eu observasem si caracterele si 61.5 kg. Dar nu am zis nimic.

Aualeeu...dupa ce ca scriu rar mai scriu si prostii. Multumesc Roxana ca mi-ai zis, altfel ar fi crezut lumea ca am vreun mastodontel prin ograda.

Andreea, de Vladimir Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florentinalo spune:

Cine locuieste in DR.Taberei?Nu iesiti in parc cu bebeii?

Mergi la inceput

Dulceata mea s-a culcat,asa ca pana maine dimineata nu mai am treaba,pot dormi linistita.am o fetita foarte cuminte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput

of ,am reusit si eu sa intru

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput

vine omul de la munca obosit si ce gaseste-un capitol scris ,bun , ma apuc sa citesc din urma ,reusesc ,vreau si eu sa scriu ,una alta ,defapt scriu una alta si cand sa trimit ...pauza scrie mare cu rosu EROARE nume sau parola srise incorect ,incerc de N ori ,dar degeaba ,ma enervez ,trantesc ,busesc si ma las pagubasa ,plina de nervi astept sa vina al meu sot sa-i spun supararea ,ii explic crestinului ce si cum,si plina de nervi dau sa-i exemplific dar surpriza a mers

Mergi la inceput

Cum pot sa pun si eu poze sa-mi vedeti si mie bubulina?
Ma chinui de 30 minute si nu reusesc

Mergi la inceput

Ma duc la somnic ca m-am suparat ca nu pot sa pun pozele.Noapte buna.

Mergi la inceput

ANA-am vazut frumoasa veverita ,iscusita mamica ,nimic de zis ,dar Mirunica este o frumoasa ,maine-poimaine o vezi mireasa .
SABINA - sper ca te-au convins fetele sa te duci la decernarea de premii,se poate, cum sa nu te duci pe motiv ca esti grasa ,zau asa ,dute si nu uita ca ,chiar daca nu iei premiul intai ,tu ai premiul cel mare acasa -cei doi copii ai tai frumosi si sanatosi,dale in colo de kg ,si cand te intalnesti cu cineva nu te scuza ca esti grasa ci mandrestete ca esti mama a doi copii minunati .

Mergi la inceput