Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (31)
Raspunsuri - Pagina 21
bikmaria spune:
cine ne face si noua un capitol nou?
SIM ,draguta te bagasi la somnic?ai fost in petit?![]()
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
bikmaria spune:
lasa Roxana ,cand a nascut SIM au avut capitolele din acea perioada 35 pagini,asta e astazi SIM a fost in petit asa ca noi dam inainte ,poate se indura cineva si de noi
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
Roxana_G spune:
Eu imi propusesem sa mai descarc poze din decembrie dar ma simt cam obosita. Asa ca Maria...abandonez cauza. Si asa sunt singurica, sotul meu e la petrecerea de Craciun de la serviciu.
Noapte buna! Maine sper sa fie ok fata sa o trimit la gradi, ca am niste drumuri si hartogareli de facut.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
bikmaria spune:
intru la dus ,revin
rodicamaries spune:
...astept sa mi se trezeasca puiu ca doarme de la 4:30, va vine sa credeti??? Am zis ca nu are rost sa ma mai culc.
fusei la control la gine(Maria stie...
) mi-a descoperit peste cusatura nu stiu ce tesut care trebuai sa moara si iata ca el traia bine mersi, mi-a spus ca tre sa-l taie jos, bineinteles ca am inlemnit de frica, s-a intors nenea dr dupa clestisor(instrumentul pt taiere) si eu top jos de pe scaun, pai ce? mi-era frica si gata, ma abureste ca imi pune o solutie, ca n-o sa simt, ca e in faza incipienta, ca sunt constiincioasa ca am mers asa repede...TEXTE sa urc `napoi pe scaun ... n-am avut de ales, ca doar de aia am mers sa rezolv problema,nu? A rezolvat problma,dar a durut, a usturat.Abia am condus pana acasa, ca abia stateam pe scaun...Bine c-a trecut... asa ca fetelor, orice sangerare cat de mica, n-o neglijati
Fug ca s-a trezit.......
Noapte Buna.
Rodica
de
Darius Filip 19 sept 2007
bikmaria spune:
noapte buna roxana 
Roxana_G spune:
Rodica, pai vezi? Tu voiai sa te mai duci peste 2-3 ani. O sa treaca ea si durerea, dar bine ca ai fost si acum nu iti mai faci griji ce o fi. Eu am fost la control luna trecuta si cica totul era bine, insa oricum ma duc din nou cand sunt gata analizele ca sa imi pun si steriletul ala. Si atunci intreb ce e cu ciclul asta ametit si cu abundenta asta.
Gata, acum chiar inchid calculatorul. Noapte buna!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
rodicamaries spune:
Roxule ar fi multe care ar incepe cu bine
bine c-a scapat doctorul nelovit,
bine ca n-am fugit in fundu gol de-acolo(cand am auzit ce urmeaza)
si intradevar bine ca am mers la timp
si bine ca s-a terminat cu bine
vazut poze cu puiutii tai, tare scumpi... te invidiez... al meu e chel rau de tot... ce par frumos are Andreiutu tau...
maine mai savurez poze cu dulceturi si papanasi...
acuma ii dau papi la fomila si intram la nani....sper
Rodica
de
Darius Filip 19 sept 2007
andrruzza spune:
Fetelor multumim ca ne-ati admirat!

Ana, tomasa, sim, magdaz, thx de sfaturile despre sinuzita
Sper sa scap de ea, cu tinctura de propolis, Sinupret, paracetamoale, inhalatii, marimer, o sa fac si cu sare din asta grunjoasa.
Magdaz, multumes cmult pentru informatia depre paracetamol sinus, eu chiar din asta am luat, 2-3 pastilute, una pe zi. Offf, sper sa nu-i fi facut rau micutei. Zic eu ca-i sinuzita ca am avut secretii nazale purulente cam o luna m-au tinut,fara dureri de cap apoi doua saptamani am fost ok. Mi-a fost rece intr-o zi la cap si m-au apucat durerile la arcada stanga, iar acum dupa toate naturistele administrate a inceput sa se elimine mucozitati. Iar daca n-o fi sinuzita, iuhuhu, cu atat mai bine.
luy, ihim, tre' Rares sa-i ofere protectie, dar si ea lui ca-i frumos de pici![]()
mami de
Rares Andrei (10.03.2005) si
Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
andrruzza spune:
danuta36, ai observat bine, doar in obrajorul stang are Stefania gropita :)
mami de
Rares Andrei (10.03.2005) si
Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"