LMA!Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (125)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

cristinel

bea

doi fulguleti minunati cu doua mamici de nota 10. sa fiti fericiti si sanatosi pt ca aveti parinti minunati care vor avea grija de restul. cate un maaare pt cele doua mamici

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

ana! ia trimite-o pe mami sa ne mai spuna de voi, sa ne arate cat de mare ai crescut

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri_ka spune:

La multi ani Ana-Beatrice!
La multi ani Beatrice Maria!
La multi ani Christian Gabriel!

ANA Purtatoarea acestui nume este sensibila si atenta la cei din jur, insa introvertita, lipsita de incredere in sine si cu toane. Este creativa si idealista, se poate exprima in diverse domenii literare si artistice. Isi doreste armonie si rafinament. Intuieste imediat sentimentele si gandurile celor din jur, insa nu reuseste sa raspunda fluent acestora.

BEATRICE Persoana care raspunde la numele Beatrice stie sa inbine cu succes calitati specifice femeilor cu cele ale barbatilor. Foarte independenta in a doua parte a vietii si nonconformista in adolescenta, starneste adesea uimirea celor din jur prin comportamentul sau imprevizibil. Totusi, contrar, asteptarilor, isi asuma raspunderea pentru faptele sale si are chiar tendinta de a prelua responsabilitatea pentru faptele altora. Acesta este unul dintre punctele in care ar trebui sa acorde un plus de atentie si de analiza, fiindca tinde sa exagereze atat intr-un sens cat si in celalalt. In unele situatii, daca da un sfat sau doar isi exprima o opinie, are senzatia ca s-a implicat in mod concret in rezolvarea problemei si isi asuma rezultatul, indiferent daca este pozitiv sau negativ. In momentele in care se decide sa isi intemeieze o familie, se va ocupa cu rigoare si atentie de nevoile tuturor membrilor ei si poate fi o mama admirabila.

MARIA Desi acest prenume induce dorinta de a lucra in armonie cu ceilalti, determina, totodata, un sentiment de superioritate si o fire bagacioasa. Isi doreste sa ii inteleaga si sa ii ajute pe ceilalti, dar, in acelasi timp, se poate implica prea mult in problemele lor facandu-si, astfel, prea multe griji. Isi doreste sa isi intemeieze o familie si propriul camin si are capacitatea de a instaura intelegerea si armonia in familie, fiind flexibila, iertatoare si plina de tact. Iubeste copiii si nu ezita sa aiba grija de orice copil are nevoie de ea. Evita certurile si animozitatile ori de cate ori este posibil, preferand sa evite un subiect, decat sa aiba o discutie care ar rani sentimentele cuiva.

Christian Desi creativ si original, purtatorul prenumelui Cristian este frustrat si are o fire emotiva si imprastiata. Independent, dar prietenos si generos, se dovedeste spontan, expresiv si vorbaret. In general, este binedispus, desi uneori se poate dovedi insensibil si sarcastic. Acest prenume ii confera creativitate si o latura artistica, inclinatii muzicale, iar originalitatea sa se poate regasi in tot ce face. Ii place sa se lase condus de impulsuri, actionand fara planuri sau pregatiri prealabile. Moralul ii creste direct proportional cu incurajarile si aprecierea celorlalti.
GABRIEL Are originea la "Gabriyel ", nume ebraic ce inseamna "Dumnezeu e puterea mea". Gabriel este unul dintre cei 7 arhangheli în traditia ebraica. Apare atat în Vechiul cat si în Noul Testament, unde anunta nasterea lui Ion catre Zaharia si a lui Iisus –Mariei. Conform traditiei islamice, el a fost îngerul care a dictat Coranul lui Mohamed.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

"Tare" soacra ta Ktrinel. Pe asta cu febra de la plans n-o auzisem :) :) :).

Dianarus, bravo pentru papa! S-o tina tot asa! Si mucii sa nu evolueze, ci sa dispara!

Dbunny, deeaA, si Victor rade unul (rareori doua) biberoane cu lapte (si cereale) pe noapte. Se intampla sa se trezeasca urland de foame, cu toate ca am inceput sa-i dau sa manance mai consistent seara (de exemplu chiftelute - astea-s mai recente si au devenit preferatele lui :) ).

Desiree, bafta la interviu! Sa obtii postul! Despre intarcat: dupa ce am reluat serviciul, catva timp am reusit sa le las bebeilor si-n timpul zilei lapte (puneam noaptea intr-un biberon), dar n-a durat mult (maxim o luna) ca s-a cam dus laptele :(. Insa cred ca-i bine sa incerci sa-i dai, cat timp se poate, dimineata si seara, asa cum ti-au spus fetele.

Ruxandra, imi pare rau ca s-au speriat finutele tale; de doamna ce sa mai zic, biata de ea :(. Bine insa ca fetitele n-au patit nimic! artistul :)

Laura are dreptate :). In Oltenia (cel putin pe unde am copilarit eu) nu se da nuielusa, doar se ameninta cu ea :).

Donia, canasta nu stiu, dar invat repede :).

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

eu sunt calcata de tren, ma dor toate, imi lacrimeaza ochii non stop. m-am rugat de d o ora sa ne imbracam si sa iesim. nu a vrut...

aseara mi-a facut una de m-a lasat masca. noi avem vreo 5 feluri de stelute. unele la el pe tavan, una care canta si proiecteaza ursuleti, una la baita si..mai erau...e, aseara era langa steluta aia care proiecteaza. si il intreb: david, unde e steluta? si imi arata cu degetelul spre camera lui. da, mami, acolo sunt stelutele pe tavan, dar steluta care canta? cu ursuletii care se duc la nani...? in secunda 2 s-a intors si a dat drumul la steluta...m-am topit toata...a, si daca nu stiati, stelutele clipesc . acum face si el..clipeste o data, cu ochii stransi e un dulce. tot vreau sa l filmez cand merge dar daca vede aparatul...pa. mai incerc

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

asiza o branza care imi place mie, o iau, o tai cubulete mici, cam 1x1x1cm, si o pun intr o oala maaare cu multa apa. de dimineata pana la masa de pranz e deja desarata. desarez doar cat mananca la o masa. si nu ii dau dimineata cu fructe, de ex. ii pun la masa de pranz, cu legumele, cu carnita...cum as manca si eu. cateodata ii fac un sos de iaurt cu branzica si iese super. nu e gretoasa deloc.

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

katrinela hai mai, ca soacra nu-i asa deplasata...normal ca le creste un pic temperatura corpului daca plang. poate la asta se gandea. sau, ma rog, de aici i-a venit ideea. am auzit chestii mult mai aberante. deci soacra ta e inca ok

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Soferul imprudent de ieri.. era o in luna a 9a ..
cat despre cum se circula aici.. nu mai vreau sa comentez.. ca mai mult ma enervez.. numai eu stiu ce stres am pe unele stradute pan ce s-ajung in parc.. stradute din zona rezidentiala, dar soferii le folosesc pe post de scurtaturi si circula cu o viteza.. trotuarele (daca sunt) sunt ocupate de masini parcate si eu si carutul de abia mai avem pe unde sa ne ferim cand trece unu..

restante:

cu bradul:
da il facem ca de obicei.. nu stiu cum va fi cu conu.. da ne descurcam cumva.. eventual ii blocam accesul spre el

cu ce ne dorim:
ce-mi doresc de obicei.. mosu stie..

cu nuielusa de mos Nicolae:
si la noi nuielusa o primesc doar copiii care n-au fost cuminti

tema cu rosiile in conserva:
din cauza de DA, n-am gustat decat rosii din menu la borcanele

Ziggy, multumim pt poze. Calin e un scump si se vede c-ati petrecut f bine.

Donia .. mai e o leaca pan ce disparem si poate, poate om fi mai conectati si de pe-acolo.. am eu asa un feeling.

Dianocica, multumim pt interviu. F interesant.

Mamaana.. mama soacra.

Alexandra, cum ai reusit cu piciorul? Sanatate.

DeeA, fetita acea din poza cu David in leagan cine e? Sa nu-mi spui ca...

Asiza, saru mana pt poze. la Denis.

Auzi bre Katrinelo.. pai si ce n-are mama soacra dreptate? Pai daca plange copchilu inseamna ca se agita si nu creste temperatura corpului? .. pai asta nu-i "febra"?? Ia zi saru mana mamei soacre si cere-i iertare c-ai indraznit sa-i pui la indoiala vorbele-i intelepte.

Dia, pana maine, la pediatru, nu mai exista subiectul cu Oana ar fi slabit. Dupa ce o vede dr si va sfatuiti impreuna vedeti voi daca e cazul de investigatii, lalala.

Dianarus.. e tare Marc cu papatul lui.. auzi la el strange provizii pt zile grele.

Ana-Beatrice de Saftoiu Gina.

Eu nu v-am uitat. Voi?

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

BEATRICE

CRISTIAN
www.elfyourself.com/?id=1330539022" target="_blank">FAM.BRONT SE RUPE IN FIGURI

Flore Alessia Liane (16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

.. hai sa ma bag la capitol nou... daca mai stiu..

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput