***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (36)***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

oana eu ii pun ardei in supica, dar doar ptr gust, adica nu il si pasez. dar atentie! noi papam supica de vreo luna deja. si eu nici nu sunt prea experimentata :).

mama lu' maria

Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

lasa ca nu-i mia bag. ca inca n-a facut caca de dupa sucu de morcovi de ieri si era cam suparata burtica. mai bine nu-i schimb nimic !
si merci !

oana de Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

50.000(germania)-75000(sua) euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com

rest de strans : 17.000(germania)-42.000(sua)euro !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Kay eu am fiert in supica ardei, dar nu l-am tocat la final.

Ioana mama de bebe
Patrick (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Didi
Nu constipa orezul, nu in cazul lui Elias Eu numai orez i-am dat initial, pe urma am bagat morcov si apoi pastranac, facea kk impecabil, o data pe zi, stand in bouncer si cu incruntari de om mare...

Si uite cum i-am dat alaltaieri o lingurita de dovleac (Motannel dovleac din ala de se sculpteaza de haloween, bostan) si dupa o ora a inceput diareea ...Ieri am schimbat 13 pampersi, pana la ora pranzului azi=4....Nu face mult, doar o "lingura"...Si nu mai vrea sa manance nimic, ieri i-am dat 4 lgt de orez si azi, cu cantece, carti si plansete vreo 10 si in rest san, dar nici urma de imbunatatiri...

Io cred ca ma las de diversificare, nu tine nici un truc, poate sa fie rupt de foame (cu atat mai rau, ca atunci urla de o iau razna )...

Kay
Pe vremea aia nu-i dadeam mancare, dar si acum cand calatoresc prefer sa nu-i dau decat san, la cum nu mananca el...Sau daca ar manca, i-as lua borcanel. Dar inca n-am incercat varianta asta, poate i pe alea le refuza . Oricum, nu e nimic mai convenabil decat sanul, aseara ne plimbam si de doua ori i-a fost foame, hop l-am pus la sursa si gata, a fost fericit imediat - nu tu rugaminit, nu murdarie peste tot...

O fi de la dinti diaree, ziceti??? Azi mi se pare un pic mai alb locul (dar poate e doar imaginatia mea...) si de vreo 4 zile ma capiaza, plange non stop, nu pot sa-l las o secunda jos... Dar la sot i-au iesit dintii la un an, se speriase soacra ca n-o sa aiba dinti deloc, asa ca - intrucat Elias e copia tatalui, nu prea cred c-o sa-i iasa nici lui acum.

Vas
Am innebunit cu formula aia, io nu inteleg nimic. Daca sotul e cu 3 luni mai mare, deci el schimba mereu primul, inseamna ca nu facem decat baieti??? (ca tu asa mi-ai zis cand eram gravi si s-a adeverit)

Pepsica, ce frumos brad aveti, vineri merg si eu sa vad daca gasim, ca nu mai am rabdare! Frumosi baietii tai . Am innebunit cu diversificare asta, nu vrea si pace, dar io pe fructe tot nu-l bag inca. Ma gandesc sa ii bag cartoful urmatorul, insa nu singur, ci cu dovlecel (ca ala l-a incercat deja) si LA BORCAN (am vazut eu combinatia asta de cartof+dovlecel la 4 luni, i-o fi palcand mai mult facut de altii )...ce zici?

Ramona
degeaba cu articolul ala, sa stii ca tot eu sfarsesc prin a manca tot ce vreau sa-i dau...Plus ca atunci cand le dau pe razatoare, de la jumatatea feliei mananc eu, ca altfel imi rad unghiile..si nici vorba sa manace si el...Si taica-su si eu bem jumatate de litru de suc de morcovi pe zi, firma care ii stoarce e langa noi, imediat ii luam, yum-yum, e delicios...degeaba, scuipa morcovul cu indemanarea unui baschetbalist: la un metru si cu bolta...

Chris27
Pantofii eu i-am luat dupa ureche (adica au ei indicatoare la magazin cam cat corespunde in jurul fiecarei luni). Ce i-am luat in japonia, pana au ajuns aici el depasise marimea...M-am dus cu el la magazin si i-am luat, chiar pe cutie era o forma care indica in centimetri, trebuia doar sa pui piciorul si sa iei marimea care corespundea (la noi=19). Dar i-am si incercat, cred ca e cel mai bine (desi incomod: m-am rasfirat intre rafturi, geaca pe jos, poseta, arsenalul tot, io in genunchi, el imi mananca parul, io transpir, el se rasuceste....)

Miniuta
Nu ma-m uitat demult la pozele tale, dar acu' vad ce bine seamana David cu tine , fericito!!

despre noi
Ieri am fost la inot!! teribil N-am crezut ca o sa fac vreodata ce face Cerasela la Lavini acasa...dar asa ne-a pus. A fost un intreg tam-tam, mereu tre' sa ai grija de copil, dezbraca-l, apoi tu, fa-ti dus, apoi lui, fa gimnastica, iesi si reia procesul cu dusul si imbracatul, de data asta cu un urlator rupt de oboseala si foame...

Am facut niste miscari usoare la inceput, hatza-hatza la stanga si dreapta si sus si jos, si pe spate si pe burta...Dar cand veni randul sa-i pun o mana sub cap si una la barbie si sa-l trag prin apa, am zis ca innebunesc....La faza ca-l tineam numai din dreptul urechilor, ca pe o casca, si-l serpuiam prin apa rapid (ca altfel cade in jos)...am fost in transa, nici nu stiu cum am incheiat-o

Lectia s-a terminat cu un turnat de 3 galetuse de apa in cap la copil, cu pauza de 5 secunde intre, cat sa traga aer . Io eram pe punctul de a lesina in permanenta...

Si la toate astea n-au voie taticii, numai mamele Nu stiu daca mai am curaj sa merg, cu toate ca lui Elias i-a placut - copiilor nu le e frica (inca), era un scump in pantalonii lui de inot pana la genunchi, da din maini si pe urma se mira de ce nu mai vede de stropi pacat ca nu avem voie sa facem poze deloc...

Acu' mi-am imbracat copilul ca si cum l-as duce afara si l-am pus la geamul deschis, sper sa fie ok, ca io nu mai car caruciorul...La cele 4 ore de somn pe zi...

(Mai trebuia sa raspund cuiva, treziti-ma )

EDIT: Poohy sa stii ca Elias nu face ridicarea, ci ar trebui s-o faca, de asta m-au trimis la masaj si inot...Zilele astea nu face nimic decat plange marait. Are o jucarie in fata, pune nasul in covor si plange de mi se rupe mie sufletul. Nici poveste sa se intinda s-o ia. Dar asculta povesti, dupa cum am zis. Ieri i-a citit taica-su 40 de minute, pana s-a plictisit el, si Elias ar mai fi ascultat. Cum l-a pus in 4 labe sa faca miscarea de balans pentru invatat sa mearga de-a busilea, hop a inceput sa urle... E mai lenes decat mine (credeam ca asta nu se poate )

Mamica lui ELIAS, 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Addinel ce frumoasa e Maria!!! Cite fete frumoase are PAtrick in generatie! Sunt foarte fericita! Nu cred ca va avea alte orientari, cu atitea fetisoare frumoase.
Ce solutii aveti pentru a se mentine bradul verde macar 2 saptamini?

Ioana mama de bebe
Patrick (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

La cat mai multe lunisoare Antonio! Sa cresti mare sanatos!

Miniuta, sac io am cartea cu Habarnam ... chiar cea din copilarie. Am incercat s-o citesc lui Cris, dar cred ca-i prea mic, ca nu prea a avut interes ... am trecut iar la povesti cu animale ... mai asteptam putin si poate, poate :)

Poohy, daca-ti plac chestiile usoare si gasesti in tara iti recomand Marian Keyes - "Sushi for Beginners" de exemplu. Scrie frumos, usor ... pe langa burta de ras ai parte si de o portie de plans.
Io una n-am citit rusi - am incercat si m-am lasat repede ... beh! - si nici clasicii in general. Poate mai pe la batranete sa nu zic ca n-am citit ce trebe :)

Didisor, multumesc! Cris avea varful de la brad in mana ... de la blit a iesit asa presupun. Si da, mai nou avem in sufragerie verde cu alb ... si cartoane, ca mobila nu cred ca mai apare anul asta. Avusesem pe yahoo pozele de cand i-am facut camera lui Cris si binenteles ca au disparut :) ... dar ptr. ca al meu sot e fecioara :) si f. ordonat le-am gasit din nou si urcat pe net aici: http://www.flickr.com/photos/21758794@N07/sets/72157603439515863/ Sifonierul e gata acum si in functiune - usor, usor nu mai incap hainele celor doi - si nu mai e asa ordine ... dar asta e. Boby a vrut un portocaliu, dar a iesit un fel de Lachs ... merge si asa. Cu culorile pe care le ai poti face multe chestii ... poate incerci chiar un desen :) de ai talent.
Inlocuieste morcovul cu pastarnac, nu mai constipa asa.
Normal trebuie sa le ia inapoi de nu-s deschise ... eu le-am dat inapoi la DM si fara bon. Fa gura de nu merge! La Lidl am gasit Milasan, tot bio ... doar ca nu e f. variat ... si ai grija, ca unele au gluten - de ex. spagetele.
Io-s moarta dupa ochii lui Robert :) .... si pofticioasa rau la cozonacii tai. Mi-ai facut curaj, incerc si eu de Craciun ... dar la ai mei, sa aiba cine sa-mi tina de lighean ;)

Pepsi, frumoase poze ... frumos brad! Si retetele tale sunt bestiale. Am de gand sa incerc si eu copanele, chiar cu stafide. Daca nu-i plac sotului, sa le ocoleasca ;)

Numai sanatate capsunicilor si mamicilor!
Si o zi faina mamici!

Mamica de Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)
* * *
Vine Craciunul, haideti sa facem putin pe Mosu': http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Buna, mamici si capsunici!

Mi-a fost dor de voi! Ne-am intors luni de la Lepsa unde a fost super, ne-am distrat de minune. Ieri nu am vrut sa dau drumul la computer pt ca aveam multa treaba si daca intram pe forum sigur nu mai faceam nimic. Nu am apucat sa citesc nimic din urma, dar recuperez eu. O sa pun si poze, dar acum sunt la parinti si nu le am.

kay, te-am vazut la Daruiesti si castigi. Bravo pt banutii de la Piraeus, ma bucur tare mult pentru tine si Sonia.

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Elteka, am trait s-o aud si p'asta kk impecabil, hi, hi, hi.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

BUNA FETELE.am vreo 2 capitole de recuperat dar am intrat inainte sa va impartasim si noi bucuria noastra...........avem un dintisor

eu cand vedeam ca voi va bucurati ca le a iesit "dintisorul fermecat" nu prea va intelegeam bucuria ptr ca mie imi era chiar frica de acest moment-ma gandeam ca vine febra,plans,agitatie.dar acum chiar va inteleg si chiar sunt foarte bucuroasa.si sunt si mai bucuroasa ptr ca nu a avut nici o reactie care sa ma faca sa banuiesc ca ii iese dintisorul.numa ne am trezit cu el si eu tot timpul cand va auzeam pe voi ca le a iesit la copiii vostri dintisorul ma uitam la el in gurita dar nu am observat nimic.si azi minune am vazut ca este deja sparta gingia si se zareste dintisoru.acum am si o intrebare....daca e sparta deja gingia si nu a avut nici o reactie rea ar mai putea veni de acum(febra si nedormit...etc)sau ce a fost mai rau a trecut(sa stiu la ce sa ma astept)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

andrada un pupic si un pt antonio

Pepsi,frumos bradutzul;frumosi si cumintzei si baietii tai stand la pozat; scaunul a fost aprox 196 usd(470 ron)la baby expo,iar pe site ul lor l am vazut cu vreo 20usd in plus;

Ioana13, ai mei puneau bradul intr o craticioara cu apa si rezista;mai stiu ca plantelor le face bine calciu(pune si o fiola in apa ca o fi valabil si pt brad)

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput