***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (36)***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

lavini, am ris citind mesajul tau cu ciorba...vezi ca am pus o reteta buna de pulpe pui si cind am timp am sa bag retete facute la wok daca va plac. cu vorbitul si la noi sint variatii ale lui mam, ma-ma, mmm, mai nou he he.

sobi, felicitari ptr diversificare, si felicitari ptr dungutele albe, alea sint urmatorii dinti, inseamna ca i-a spart gingia.mai pai ce faci iti deschizi magazin de jucarii

alyna, multumim de aprecieri. ti-as raspunde da nu stiu ce e aia, si eu am dureri de spate, si m-am dres de cind nu mai ridic bluza noaptea cum spunea liviana, ci am o pijama de alaptat are 2 gauri in ea, si de cind mi-a zis andrada sa pun cald, mi-a luat mos nicolae o perna de masaj, e pe scaunul de la calculator, si ma masez si are caldura

ramona, multumim frumos, azi pun poza cu bradul. lasa ca faci si tu al doilea ca sa semene cineva si cu tine

doxinu si mie mi se parea ca vad 2 chestii umflate acuma ceva vreme, da era alarma falsa

chiqui, am vazut pozele, tare frumoasa micuta, si ce scaun are, sa=l foloseasca sanatoasa.

poohy, merci mult de felicitari, si ca mi-ai raspuns la intrebare. da, il facem devreme(aici unii il fac din noiembrie...) ca sa profitam cit mai mult de sarbatori.

andrada, auzi ca fetele zic de dovleac ca ajuta la constipatie. cum e antonio?

fug ca s-a trezit david, revin deseara

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Nu,nu,nuOana,io nu incerc pana imi iese,trebuie sa merg la sigur!Chiar l-am anuntat pe sot in seara asta,ca daca mai vrea un copil sa se gandeasca cum sa faca sa fie fata,ca-l fac,altfel,nu!Bineinteles ca nu m-a crezut si a zis ca nu mi-e bine...

Antonio
Stiu ca azi,de ziua ta, vine rezultatul analizei,asa ca iti doresc sa fie negativ!

Laura si DUCU (29.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numai_eu spune:

Io tot cu raspunsuri de acum doau capitole ma invrednicesc. Asa ca:
Poohy super dulcica Manu. Mie mi se pare ca seamana cu tine.
Ce domnisorica mare s-a facut Soniuta. Kay parca ziceai ca plecati in Germania, e totul in regula cu papusica?
Andrada ce viermisor e Antonio. Si al meu se chinuie de zor sa se deplaseze in acelasi mod. Si noi tot scaun de masa de la chicco avem si rontaie Andrei de zor la el.
Urez si eu La multi ani! sarbatoritilor de azi. Sa cresteti mari si sanatosi. Si cum e deja 12.12, La multi ani! si pentru Antonio.
Elteka si la mine aceeasi problema, dupa ce ii pregatesc masa de pranz puiului (si asta se intampla doar in weekend) arata bucataria ca dupa bombardament (noroc ca lunea vine mama si strange dupa mine). Si eu ma tot minunez si le admir tare pe mamicile cu doi bebei care reusesc sa se organizeze atat de bine si ne mai ajuta si pe noi cu sfaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Kay - ma bucur tare mult pentru voi! Va doresc sa mearga totul bine in germania! Sonia este o scumpete de fetita!

Pepsi - felicitari lui David! Si Domi reuseste deabia acum sa stea in fundulet ceva mai mult, pana acum nu reusea decat cateva secunde.
Si noi am cumparat bradut, artificial anul asta.

Poohy - ma topesc dupa bobonica ta roz

Alina24 felicitari pt David care sta in picioare!

Wow Sobi, o plasa de jucarii, daca ai sti ce ma bucur eu cand ii cumpar jucarii copilului,ca doar mai mult pentru mine le iau.

Chiquitita- tare frumoasa Livia.

Lavini - foarte bine ca va ganditi deja la surioara, si eu vreau ca imi fac pofta mamele de fetite cu printesele lor

Doxinu - scaunelul nostru poti sa il vezi in albumul luna a 7-a

Liviana - felicitari lui Bogdanel

Paflo - ce frumoasa trebuie sa fie Sofia cand bate din palme.

Carstea - eu am folosit doar borcanele in deplasare.

Graviduta - spune-mi te rog daca la redoute fac livrari si in canada, america

Ralucami- bine ca Maria nu are nimic grav. E greu cu planurile date peste cap. Cand ajungi in Iasi? poate o sa ai timp sa ne vedem, ce zici?

La multi ani Antonio!!!

Am pus poze noi, stam si noi in fundulet(in albumul luna a-7a)

Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Lauradi, Numai_eu, Mihamora... multumim din suflet...

Lauradi pt tine si un ...

Pepsi, pai daca Antonio nu vrea legume??? Ce sa fac??? Nici cartof DULCE nu a vrut Am zis ca-l mai las asa pe fructe si lapte si la un mom. dat... cand o mai creste il las nemancat mai mult (adik in jur de 6-8 ore ... ca 5 ore ziua e intervalul lui intre mese in mod obisnuit in timpul zilei)....

KAY m-am amuzat teribil cu volumele, denistatile si masele voastre... Nu de alta dar asa tare mi-a placut chimia (mai mult organica ce-i drept) incat permite-mi sa te contrazic

Asadar... masa se masoara in grame (mg, Kg, etc) iar volumul in metru cub (litru, ml, etc)... Daca au densitati diferite e si normal sa aibe MASE diferite.... HAi sa dau un exemplu mai concret.... Gandeste-te la 2 VOLUME egale (sa dau exemplu o GALEATA de 10 litri ) dar cu continut diferit... adik o galeata plina cu paie si alta cu cuie... cantareste si o sa vezi ca una e mult mai grea ca cealalta... Unde mai pui ca exista si o relatie de transformare intre densitate, masa si volum.... Si anume: MASA= Densitatea inmultita cu VOLUMUL

Gata cu lectiile... fug sa pun copilul in pat si revin...dar nu m-am putut abtine

Andrada de ANTONIO (12 Mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

gata copii sint culcati m-am intors la scris

angiuta, multumim de felicitari

didi, faine poze, mama ce pofta de cozonaci mi-ai facut.....salivez(ca david al tau in poza aia....)copilasi frumosi, si ce merge el la patinat, fain si ce frumos sta david pe tron

alyna, fastum gel, eu ti-as fi raspuns sa nu folosesti ca are antiinflamatoare, dar m-am documentati inainte sa iti scriu, uite zice asa
Grossesse et allaitement (par extrapolation à partir d'autres voiesd'administration):
Bien qu'aucun effet tératogène n'ait été observé chez l'espèce humaine, il est toujours recommandé d'éviter l'utilisation de ce médicament, comme celle de tous les autres anti-inflammatoires non stéroïdiens, pendant la grossesse et l'allaitement. Etant donné que les anti-inflammatoires non stéroïdiens passent dans le lait maternel, leur utilisation est par prudence déconseillée pendant l'allaitement.
acuma traduc, chiar daca nici un efect teratogen nu a fost remarcat la specia umana, este recomandat sa se evite utilizarea acestui medicament, ca si toate celelalte anti-inflamatoare ne steroidiene, in timpul sarcinii si alaptatului.avind in vedere ca anti=inflamatoarele non-steroide trec in laptele de mama, utilizarea lor este prin prudenta nerecomandata in timpul alaptarii
asa ca mai bine imbraca-te in timp ce alaptezi, pune cald, si masaj, sanatate. margarina e de evitat la copil asa mic, mai bine uleiul de floare sau porumb neprajit.smintina nu e voie ca e prea mic, smintina e groaznic de grasa.al meu a mincat pireuri asa cu gust natural pina pe la 1 an si nu parea deloc plictisit, noi, mamele credem ca ei au nevoie de gust apropiat de ce mincam noi, dar ei nu au nevoie.bucura-te pina-ti maninca asa pireurile ca parca te vad cum fugi dupa el cu mincarea prin casa cind e mai mare si te rogi de el sa manince

lauradi, pai daca cititi atunci mai scriu acolo. ce frumos sta si ducu felicitari, nici david nu sta bine in fund, era asa o premiera, mai dureaza pina sa aibe stabilitate. felicitari si ptr perdelute, sa le foloseasca sanatos

kay, scuze ca n-am mai apucat sa pozez bradul, eram rupta aseara, io pup fetita cuminte ce ai si felicitari ptr diversificare, se pare ca am ramas cei din urma!
asa ca uite aici POZE CU BRADUL l=am pozat si pe david uimit de brad, si cum punea el mina si se intepa

si ca tot am pus poze, am pus citeva noi si cu prichindeii

POZE recente

miniuta, merci de felicitari, gata am inteles sa traiti bag la retete, astept si ale tale. cheltuieli placute sa ai la cumparaturi, am ris la faza cu schimbatul copilului, e buna

dicirstea, ma bucur ca si tu citesti pe la retete, vai de mine sa nu-i dai adresa mea mamei tale sa ma croiasca ca-i dau de lucru....

ramona, merci mult ptr link , gata fac portie si ptr mine la pireu, poate asa slabesc

paflo,bine ai revenit, imi era dor de tine. felicitari ptr toate progresele micutei, multe la numar

graviduta, merci de capitol nou nout. multumim de felicitari, cu mincarea sa stii ca sotul meu are gusturi ciudate, ii place sushi, si chestii noi, asa ca am mare noroc ca am cobai pe cine sa testezfa ciorba ca o sa-i placa sigur

liviana, uite un pupic de la mine, am ris de numa la visul tau, draga de tine, of....eu, nu am mai visat de mult.oau sta in patru labe, frumos, felicitari

carmen, ptr bona ta ma esti de belea, am ris cu lacrimi, asa e la doi copii, ce vin ce chestii, flori si alte cele......multumim frumos de felicitari, inca e departe de a sta asa cum trebuie in fund, dar a fost prima ridicatura

vas, merci de calendar, asa e seamana cu ce stiam eu, si asa e la unii prinde la altii nu. he he, mai faci un bebe si iei o bonasi noi sintem stirbifelicitari ptr adormitul singur, pai vezi de aia nu ai timp de treaba, ca stai toata ziua cu fata in brate david adoarme singur ziua, numai seara stau sa-l tot pup

ckristina, da, e tare frumos asa impodobit totul, in oras, peste tot, vom merge seara in centrul montrealului , e superb. astept pozele, auzi deci citi usd ai dat pe scaunul de masa prima papa? nu e cam mult de 5 ori caca? intoleranta la lactoza?.... al meu face normal 1-2 ori pe zi, da poate din cauza ca e alaptat

mihamora, multumim de felicitari, asteptam sa stam bine in fund, felicitari si voua ptr bradut

andrada, ca sintem de 15 minute in data de 12 un mare La multi ani ptr piticul tau, sa fie sanatos, ca de mincat va minca el!vezi daca nu ai mincat brocoli cind il alaptai?

[b]motannel, multumim frumos, felicitari si voua ptr bautul din sticla

fug la somn inainte sa mai sterg din greseala ceva

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

ANTONIOsa cresti mare si sa aduci numai bucurii parintilor tai!

POZE rares(7 mai 2007)
Am 6 luni/Sunt barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

la multi ani sarbatoritilor zilei

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele de mai-iunie2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Hai ca am intrat iar in ceata cu volum versus masa. Pun azi piureul in borcan si vad daca incape si am lamurit povestea
Sa nu ma certati:am dat lui rares piure de caise de la hame si am vazut ca are zahar adaugat20%.L-am impartit in 2 zile. Nu inseamna ca i-am micsorat si cantitatea de zahar?Andrada??de ce naiba adauga astia zahar?sunt si asa dulci fructele in mod natural.
Copilul doarme de aseara cu pauza la 7 jumate pt mancat.yupiiiii!

POZE rares(7 mai 2007)
Am 6 luni/Sunt barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

pentru Antonio de Andrada.

Graviduta, Tare faza cu ochelarii in burta! Totusi, sper sa nu poarte. Cand mi l-au adus prima data in maternitate, am inceput sa plang de fericire si emotie ca vad un gigi in miniatura.

pepsi, felicitari pentru mamamama, mmmm si hehehee.
Am vazut poza cu bradul. Super. Dar, am mai vazut o poza care m-a impresionat de dimineata. E asta!!!

Jurnalul lui Razvan

Salvati o inimioara

Mergi la inceput