***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (36)***
Raspunsuri - Pagina 16
Madi spune:
Motanell, Graviduta, Andrada multumesc mult pentru raspuns.
Lauradi foarte frumos bradul!
Mamici cu bebei urlatori noaptea si eu sunt in clubul vostru. Si Ana se trezeste in continuare plangand de cel putin 3 ori pe noapte. Mai nou nici nu mai adoarme imediat dupa masa de seara,se intoarce pe burtica si ne "spioneaza" din patut. Norocul meu este ca noaptea, dupa ce o linistesc in brate, nu protesteaza cand o pun in patut. Dar nici a mea nu mai vrea in brate la orizontala, doar pe umar.
Madi si
Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Alyna24 spune:
Neata.
Aseara David s-a culcat dupa 12 noaptea.N-avea somn si pace.
Noua ne picau ochii in gura si el nimik.Avea chef de uitat la reclame.
E adevarat ca a dormit de la 15.40 la 18.50!
Si asta dupa ce am refuzat sa-l adorm in brate si a urlat vreo 20 min in continuu.Nu stiu ce sa-i fac sa adoarma singur!Ca pana la urma tot in brate mi-a adormit instant dupa portia de urlat!![]()
Aseara am papat piure cartofi cu carnita de pui si i-a placut tare mult.
www.youtube.com/user/ALINAFOBL" target="_blank">Davidel cu tortuletul
DAVIDUTZ
Alyna si David (22 Aprilie 2007)
carstea spune:
FETELOR, STIU PE CINEVA CARE VINDE BEPANTHEN LA 100GR CU 50RON SI SUDOCREM LA 250GR CU 40RON.Daca vreti va dau nr de tel.
POZE rares(7 mai 2007)
Am 6 luni/Sunt barbat
chiquitita spune:
motannel, o sa incerc si eu si cu roscove, ma bate gandul sa ma iau si din cele fara lapte de la humana, dar astea de la nestle ii tin mai mult de foame. Ce tortulet frumos am admirat la Teodora!
lauradi, cred ca avem si un mosulet la fel prin brad...si cum ai pus tu steluta cu Ducu...mai mai!!!! Eu nu am pus cu fata pt ca sotul zicea sa il vada fata tot, sa aiba surpriza, de parca intelegea ceva...
De la un timp nici noi nu mai dormim noaptea, ne agitam non stop, urlam. Nan 2 cred ca e mai consistent, sau o fi mai rau la gusr ca Livia nu mai mananca tot, era care era fomila in persoana, o fi de la dinti? o iau si eu pe urma soacrei ellei...
O intrebare tampita poate: zaharul din borcanele, lapte praf etc (produse de bebei) e chiar ZAHAR sau un indulcitor care poate nu e la fel de rau sau e in cantitate mica? Dextroza sau altceva, ma gandesc ca desi nu e buan nu e chiar ZAHAR?
Mami de Livia (08.06.2007)
ali24 spune:
NU MAI STIU CINE INTREBA DE CE L AM TUNS PE BOBO........ptr ca avea 3 fire pe 7 carari si nu mi a placut.
nu imi vine sa cred azi noapte am avut cea mai buna noapte de somn.s a culcat rafi pe la 11 si prima trezire a fost la 3 si a doua la 6 iar apoi la 9.poate la altele nu li se pare ceva prea interesant dar ptr mine de cand am nascut e cea mai buna noapte
.sper sa o tina macar tot asa (daca nu mai bine).si ca sa fie meniul complect la luat sotul pe bobo ca trebuia sa il duca pe un prieten pana in oras pe la noua si inca nu au venit.asa ca am dormit pana la 10.30.si deja mi am facut si treburile prin casa.am si citit pe internet mai mancare mai am de facut.
.dar cu toate ca sunt bucuroasa ca m au lasat si pe mine odata singura
ii simt lipsa.deja i am sunat de 3 ori sa vad ce fac
si tot ma invart si ma sucesc dar tot la el mi e gandul
www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)
chiquitita spune:
Ella si eu cum a aparut a doua liniuta am si prestat. A doua liniuta insemna ca in 24-48 de ore ovulez, asa ca "mormolocii" au asteptat ei ovulul, nu invers... si urmarea e Livia. Si la noi era un stres prestatul la ovulatie ca tocmai atunci sotul avea o durere la degetul mic la piciorul stang, sau ca nu poate ca e stresat etc etc...dar eu nu vroiam sa mai astept inca nu stiu cat sa raman gravi...cateodata ma gandesc ca am fortat destinul ca poate bebe vroia sa vina altadata.
Miniuta, exact ce iti mai lipsea era socrela abia iesita din spital....griji din astea cazute pe capul femeilor cu bebei care si asa abia isi vad capul de oboseala, macar e cumsecade, merita efortul?
Mami de Livia (08.06.2007)
Vali5 spune:
Pana acum am reusit sa citesc doar un capitol.
Fetelor, va multumesc pentru urarile de ziua mea!
Nu vreau sa nominalizez pentru ca nu vreau sa uit pe nimeni. Cel mai frumos cadou de ziua mea a fost zapada care am gasit-o la Lepsa. Imi era asa dor de zapada si de miroul de iarna la munte. Pe Andrei l-am lasat totusi acasa (a reusit soacra mea sa isi ia niste libere). Desi nu am dormit noptile (ne culcam numai pe la 4-5 dimineata) a fost o relaxare totala. M-am simtit excellent si mi-am reincarcat bateriile.
AICI puteti vedea poze din Lepsa. Didi si Ella, m-am gandit la voi acolo stiind ca sunteti din Vrancea si va e dor de locurile alea.
Ma duc sa vad ce face piticul, ca doarme de 3 ore.
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007
Botez
Prima excursie
miniuta spune:
buna dimineata. sunt treaza de la sase, david a marait si marait si nu m-a mai lasat sa dorm neam, asa ca incerc sa ma dezmeticesc acum.
lauradi, locuinta in care stam e semi-mansardata, si la dormitorul nostru si la camera lui david ferestrele sunt bagate intr-o soi de cornisa (habar n-am cum se cheama chestia aia), daca pun galerie pentru perdea nu mai pot deeschide geamul larg, ci daor sa-l rabatez. as putea pune perdele pe peretele oblic, dar nu-mi place cum arata. las ca o sa fac o poza cu camera lui david ca sa vezi despre ce vorbesc. am un singur geam normal, in sufragerie, dar nici acolo nu am reusit sa pun inca perdea.
dicarstea, sotul meu nu a vrut sub nici o forma sa ii punem si numele constantin lui david; si eu stiam ca se naste copilul intr-o zi asa mare, cica vine cu numele. ehh, bine ca nu esti suparata.
liviana, nu cred ca are rau de masina, asa zicem noi, ca la drum mai lung de o ora incepe sa urle-n masina. am fost de doua ori plecati la vreo 300 de km de casa si mi-a mancat sufletul. acum ca e iarna mi se pare si mai complicat sa il scot din masina in parcari in frig sa-l linistesc. el nici nu doarme noptile intregi, drumul cu masina spre casa mi se pare mie foarte obositor...sunt multi factori care ne impiedica sa mergem acum acasa. nici eu nu mai am prea mult succes la cititul pe internet cu david in brate, ca se smuceste sa bata-n taste ![]()
alyna24, ai putea te rog sa scrii programul de masa al lui david? cred ca e cel mai diversificat bebeu de pe plantatie, a acceptat cel mai bine si mai repede mancarurile, sau ma insel? poate ma mai inspir si eu...
ali24, te cred ca esti fericita de noaptea cea buna, cine nu este? la nopti cat mai usoare!!
chiquitita, socrela e ok, mai da ea cu bata-n balta dar nu ma pot plange. am mai bombanit eu de multe ori dupa ea, dar cand a avut accidentul mi-a stat pulsul si m-a luat ameteala, acum ma bucur ca nu e mai rau. am noroc ca sta usa-n usa cu noi, asa ca nu trebuie sa ma trambalez cu oalele cine stie pe unde.
o zi buna va doresc!
mamica lui david(21.05.2007)
kay spune:
tocmai ce-am mesterit o supa yam-yam !!! si pt ca eu nu stiam ca sucul de morcov crud e laxativ, i-am dat... 40 ml ca i-a placut asa muuuuult ! si pe urma sa vezi gaze si scaune mai molute... asa ca acum i-am facut supa din legumele normale si i-am facut piure de morcovi, il amestec cu supa, ca pana luni tre sa-i dau piure-piure, ca pe urma n-am ce sa-i dau sa manance copilului in Germania...
aoleu, am zis ca-i raspund neamtului ca stau la McDonald haus... ha ca revin ! 
oana
de
Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
50.000(germania)-75000(sua) euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com
rest de strans : 17.000(germania)-42.000(sua)euro !
mica0307 spune:
doxinu nu m-am suparat, pai de ce sa ma supar???
pepsi de abia astept sa facem si noi bradul. Da nu ne grabim ca sigur se va usca la ce caldura e la noi in casa. Si sotu' vrea sa il puna si langa calorifer ca sa avem loc de masa mare...ca de avem invitati. Si sotu mai e si din ala cu bradul se face in ajunul craciunului...ca eu l-as face si azi
.
motannel multumim. O sa o primesca cadou de craciun.
gravidutza da, omnitoys e importatorul da nu poti cumpara direct de la ei. AI vazut la ei pe site distribuitorii, si sa stii ca difera preturile la ei. Eu am luat catelusul vorbitor din selgros mai ieftin decat in carrefour.
cristinamaria bine ai revenit. Asteptam poze cu Rares si cu casa.
lauradi foarte frumos bradutul. Este artificial, nu? Soba functioneaza?
chiqui vazut si bradul tau. Parca ai pus si poze noi cu Liviuta? Tre sa le vad si pe astea.
liviana ce ai facut cu dintele? CU cine il lasi pe Bogdanel de la 1 ianuarie?
ckristina ce adevarata e povestioara ta. Initial m-am gandit la mama....dar mi-am dat seama ca ma indrept si eu tot spre asta
.
kay si Soniuta bafta multa in germania. Cat stati??? SI felicitari pentru supica.
Ma duc sa vad poze de la Lepsa de la vali.
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze