Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (30)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Slippersule, tu ma intrebai muica si anume cate grade erau afara, la Cota? Nu stiu, ca nu merg cu termometrul dupa mine. Mie imi era bine si dupa asta ma ghidez mereu. Ce imi place mie, banuiesc ca ii face bine si lui. Daca mie imi e frig, ii mai pun si lui o bluzita pe el. Daca mie nu imi place un medicament la gust, nu i-l dau. Daca apa la baie mi se pare nu stiu cum, o ajustez cat sa imi fie mie bine... Deci eu sunt cobaiul puiului meu. Plus ca am mai spus pe forum - ma ghidez pe instinct. Nu imi plac normele. Eu nu calculez cati mililitri papa pe zi. Nu imi fac griji daca azi face caca o singura data si maine de trei ori... Sau daca are nu stiu ce culoare. Daca bebe manaca, doarme, nu e agitat, rade, vorbeste pentru ce sa-l impovarez cu gargaunii mei din cap?

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Nana, of! Ne rugam pentru voi! Daca auzi ca inghite, cu siguranta inghite lapte.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Off Nana ce rau imi pare... ma rog pentru Andreiutul tau sa-i treaca nenorocitele astea de spasme iar pentru tine sa ai puterea de care ai nevoie in fazelel astea...

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

Mergi la inceput

Nanita, pai ii curge lapticul pe obraz cand suge? Banuiesc ca nu, deci lapticul il papa tot. Si Y are momente cand nu vrea Humana, ci doar san. Cine stie ce simt ei acolo? Eu zic sa nu te panichezi. Stai linistita si monitorizeaza-l. Daca scade in greutate, ii pot face niscaiva perfuzii aia la spital. Sa iti ajute DD sa functioneze medicamentul asta!!! Mai omule, da de ce trebuie sa treceti voi prin toate astea? Offfffff.....

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Annisia, nu te intrebam eu , dar indiferent de grade, taaaare mi-as fi dorit sa fiu si eu acolo.

Mergi la inceput

Si cu tot cu bebe, Annisio. Daca ti-am dat impresia ca eu calculez mililitrii pe care ii bea Vlad, imi pare rau. Pentru tine, ca pentru mine nu. Si eu sunt cobaiul copiilor mei, n-avea grija.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ancadragoman

Pai ii dau sa suga mai mult de ora dar mai face si pauze si ii dau numai san fara completare.
Am iesit din spital cu 3.350 si la o luna avea 4.100.

Anca, eu zic ca e ok. A luat 750 de grame numai din san. Cu cat s-a nascut? De acolo se calculeaza, nu de la cat a avut la externare. Scaderea fiziologica trebuie recuperata in doua saptamani.
Fetelor, ia dati si voi un sfat adecvat Ancai. M-ati gasit pe mine, care nu stiu pe ce planeta traiesc... Nici nu mai stiu cat avea Y la o luna...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

quote:
arat ca sugrumata
ca un butoi pe doua bete...
Burta e acolo, la locul ei...
Mainile sunt grasute,
pulpanele celuloase...
arat ca un sat devastat de tzunami...
Ma simt ca o babornita cu buletinul falsificat...
Am acelasi corp ca mama la 57 de ani... Identic!

Mai Annisico, ai un stil de a explica ca aproape te-am crezut, te-au dat de gol insa pozele

Mergi la inceput

quote:

Annisia, nu te intrebam eu , dar indiferent de grade, taaaare mi-as fi dorit sa fiu si eu acolo.

Eu sunt cu intrebarea cu gradeleeu sunt mai fricoasa, de aia am zis... bine ca Y e bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Annisia, mie sincer mi s-a parut ca esti mai slaba, sunt pozele acelea la gura sobei. Eu nu am vazut nici o burta mare cum zici tu. Insa inteleg cum te simti, nici mie nu imi e super bine in propria piele. Numai ca eu nu eram mult mai slaba de atat, am fost inainte de Alex, insa in ultimii ani nu. Pentru tine e dramatic ca am vazut cum erai inainte si tot faci comparatii, independent de asta mi se pare ca arati bine.

Ana, sarumana, raman datoare daca afli ce si cum despre patine. Noi am vrut sa ii inchiriem anul trecut la munte sa patineze cu tati si toti se uitau la noi ca la urs cand am cerut patine asa mici. Cica au numai de la 32 in sus, iar Alex poarta 26-27.

Nana, imi pare tare rau ca nu se mai termina problemele lui Andrei. Ma rog la DD sa fie bine odata si sa nu mai fie nevoie de atatea medicamente, poate de aceea nici nu papa bine.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput