ce an este?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Draga Delia,

LA MULTI ANI pentru maine !
Cadoul presupun ca trebuie sa fie ceva simbolic, nu ?
Cand ai spus de aluminiu, mie mi-a venit in gand imediat urmatoarea asociere: aluminiu = cutie de bere !
Ce zici ?
Numai bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu spune:

Mi-ai dat o idee buna, Dana. Nu stiam ce sa ii iau mai ales ca sotul meu e un om mai practic.
Multumesc
Delia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

quote:
Originally posted by Oana_B

... da' am o intrebare care aniversare se pune: aia civila ...daca ma gandesc mai bine, le tinem pe amandoua...poate ma aleg cu doua cadouri inloc de unul...
Oana_B

Pai noi o sa sarbatorim cu matase si dantele... sau cu safire si trandafiri... Cum as da-o, tot bine e!

Q (Gabriela)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

quote:
Originally posted by sasuke

cami : da' esti "dusa" rau, mai .... Il invidiez pe sotiorul tau, ca nu cre' ca are timp sa se plictiseasca, atunci cind esti in 'zona' !. Cit despre gaselnita asta , cu anii de bumbac, de feriga, de usturoi, de scoarta de copac, de tufis, sau mai stiu eu de ce, nu prea ii gasesc nici o noima ... doar asa, de trecut timpul, si de ...

Sä stii cä asa e!!!!...poate si de-aia nu renuntä la mine asa de usor!!!...de multe ori, cind stau prea linistitä, se uitä la mine si mä intreabä ce-mi mai trece prin cäpsor!!!...cind este plecat, mä sunä si-mi spune cä-i e dor de mine!!....cum vine asta???
Cit despre nuntile ästea, eu gäsesc interesant!!!...de ce nu???...poti s-o iei si ca motivatie: de exemplu, sä atingi " nunta de aur"!!!...si pinä atunci, treci prin toate incercärile, cum am mai scris mai sus!!!
Ce-ai zice de " nunta de märäcini"????....sau de "nunta de lipici"!!!....asta ar fi si mai tare!!!...cred cä a-ti rämine asa pinä la nunta urmätoare!!...hai...nu mai fii asa de serios!!!...viata asta este o intreagä aventurä!!!!...de ce sä nu o infrumusetäm cu zimbetul nostru pretios???

Cami.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dana_ene

Mai, fetelor, sunteti simpatice tare !

Peste o luna aniversez si eu "nunta de lemn" (5 ani).
Se pare ca (virgula) cu aceste prilejuri se ofera cadou obiecte confectionate din materialul specific aniversarii celebrate.
Asa ca...

In sfirsit una care stie despre ce e vorba!!!!...si noi ne-am dat aici cu toate pärerile din lume!!!

Cami.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Oana_B

Si io ma indrept spre plantatiile de bumbac, da' am o intrebare care aniversare se pune: aia civila de pe 8 decembrie sau aia religioasa de pe 17 august...daca ma gandesc mai bine, le tinem pe amandoua...poate ma aleg cu doua cadouri inloc de unul...sau mai bine aleg de la prima lista ciresele in august si bumbacul in decembrie si-am rezolvat problema.

icei,
Oana_B

Oana dragä,

lasä-le pe amindouä, cä nu stricä!!!...spune-i sotului cä asa trebuie sä fie: "capul familiei", trebuie sä-i facä un cadou substantial "corpului familiei", ca sä vä aducä noroc in cäsnicie!!!....deh....cu traditiile astea, nu-i de glumit!!!
Poti sä-ti alegi, ce vrei tu!!!
Eu m-am cununat numai, pe 4.11, dar pe 06.11 este ziua mea de nastere!!!...asa cä noiembrie este luna mea!!!...atunci are posibilitatea din belsug sä sarä pe mine cu cadouri, asta drept multumire pt toate nebuniile pe care i le-am fäcut tot restul anului!!!!

Pupici,

Cami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sasuke spune:

quote:
Originally posted by camelia-daniela

quote:
Originally posted by dana_ene

Mai, fetelor, sunteti simpatice tare !

Peste o luna aniversez si eu "nunta de lemn" (5 ani).
Se pare ca (virgula) cu aceste prilejuri se ofera cadou obiecte confectionate din materialul specific aniversarii celebrate.
Asa ca...

In sfirsit una care stie despre ce e vorba!!!!...si noi ne-am dat aici cu toate pärerile din lume!!!

Cami.

dana_ene : numa' sa nu te alegi cu un ciomag (tot din lemn... !!! Oricum ... LA MULTI ANI !, tuturor celor cu aniversari ...in domeniu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

eu anul asta sarbatoresc nunta de zahar sau de fier, da acum nu stiu ce sa fac, ma enerveaza combinatia asta, auzi ru zahar sau fier.Ori una ori alta, asa cum a fost anul trecut"nunta de lemn".
Eu una sarbatoresc in ziua cand am facut cununia civila, mai ales ca eu am facut la diferenta de 2 ani.

Ioana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tumpi

eu anul asta sarbatoresc nunta de zahar sau de fier, da acum nu stiu ce sa fac, ma enerveaza combinatia asta, auzi ru zahar sau fier.Ori una ori alta, asa cum a fost anul trecut"nunta de lemn".
Eu una sarbatoresc in ziua cand am facut cununia civila, mai ales ca eu am facut la diferenta de 2 ani.

Ioana

Ioanaaaa.....ce ai fäcut tu la diferenta de 2 ani???...

Pupici,

Cami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Fetelor, sunteti niste dragute.
Eu pe 25 iulie implinesc 5 ani de casatorie!!! Fac nunta de lemn!!!!
La multi ani de casnicie pentru toata lumea!!!!!

Multa sanatate!

Ralu-mamica Ioanei

Mergi la inceput