Strumfi de iulie-august 2007 (35)
Raspunsuri - Pagina 20
ghinetz spune:
quote:
hai, ca sa fac traseul!
Asa-asa, Aylin, pune repede si fa o lista.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
si Victor 
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Nonna76 spune:
Mie mi-ar place o intilnire in formatie completa dar eu stiu,s-o putea?
Daca ar fi dupa mine da,dar pe linga mine sunt o groaza de Gica-contra(sotul,mama,tata,)
Oana,eu la primavara vin la tine ca fie se incalzeste pina atunci (si mai creste si bebe) fie ne luam masina.(tre sa faca sotul scoala de soferi mai intii ca eu la cit de viteaza ma dadeam acum am spalat putina si-l las pe el).
Nonna76 spune:
Aylin sa stii ca e o idee cu turul Romaniei.Cazare gratis.Unde mai pui ca sigur se lasa si cu chef pe unde poposesti.
mychydutza spune:
quote:
Originally posted by Nonna76
Oana,eu la primavara vin la tine ca fie se incalzeste pina atunci (si mai creste si bebe) fie ne luam masina.(tre sa faca sotul scoala de soferi mai intii ca eu la cit de viteaza ma dadeam acum am spalat putina si-l las pe el).
Monica,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
cu aceiasi problema de "vitejie" ma confrunt si eu. am luat masina da' me cam frik sa ies in trafic.am iesit in poligon si nu ma simt prea "calare pe situatie", asa ca pana acu a facut pe soferu un prieten vecin cu noi. da tre sa-i nask nevasta asa ca ...........curaj gaina ca maine te tai!!!!!!!!!!
voi cum taiati unghiile lui bebe? cand e treaz se miska ca argintu viu , cand doarme , se trezeste cand ii fac manichiura si o luam de la capat.,
*mihaela*
dianapas spune:
Buna ziua, fetelor.
Eu m-am trezit cam tarzior sa o introduc 'in zona' pe blonda mea.:
Salwa Ioana, 10:10 AM, 48 cm, 3100 g.
E blonda, are ochii albastri, rade in hohote, ii face placere sa se auda si e topita dupa zapacita de sora-sa.
Anya20 spune:
quote:
Originally posted by dianapas
Buna ziua, fetelor.
Eu m-am trezit cam tarzior sa o introduc 'in zona' pe blonda mea.:
Salwa Ioana, 10:10 AM, 48 cm, 3100 g.
E blonda, are ochii albastri, rade in hohote, ii face placere sa se auda si e topita dupa zapacita de sora-sa.
Diana, mama Ilincai (20 noiembrie 2002) si a Ioanei (13 august 2007)
diana, bine ai venit! am fost placut impresionata de numele fetitelor...se intelege
comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!
lorinaoo1 spune:
Aylin te invit si pe la mine, dar tot la Iasi e ![]()
Cristina26, Valen, Lia aveti niste comori 

, pe bune. Parca imi pare rau ca nu am baiat ca sa vi le fur pe toate. L-as fi facut pasha, ce atata monogamie ![]()
Lia, Alina.a, Aylin 

Simo ai sa vezi ce repede va trece ziua cu noi ![]()
ASa, dupa toate indicatiile si lecturile mele, mi-am cam facut o idee cu diversificarea si mi-am "asternut-o" intr-un tabel colorat, ca si eu sunt cu liste si tabele colorate ![]()
Lavi -
fericita de
Lorina Maria (5 iulie 2007)
aylin_tarcan spune:
oaana, gata, s-a facut!
mychy, eu treaza i le tai, ca nu o prind dormind prea des. iar cand doarme se trezeste la cel mai mic zgomot, asa ca nu as putea sa i le tai!
nonna, la asta nu m-am gandit 
dianapas, bine ai venit!
lavinia, pai crezi ca te ratez? nu mancam noi o inghetata toate?!
pai ia da un paste aici. ca si eu am mai citit intr-o revista si ma agndeam sa pun pe hartie. dar mai dureaza.
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita