Strumfi de iulie-august 2007 (35)
Raspunsuri - Pagina 18
lorinaoo1 spune:
Neata 
Ia uitati cum doarme nazdravana mea ![]()
Fug sa citesc din urma...
Lavi -
fericita de
Lorina Maria (5 iulie 2007)
liadorian spune:
Ame, vestea proasta pentru mine e ca nu avem Carrefour, vestea buna pentru cetatenii Sucevei e ca vom avea. Din martie - deci prea tarziu pentru elenul meu creator... Oricum, pana la Craciun mai este, deci am timp sa mesteresc ceva frumos pentru mama. Ea e o sentimentala si e absolut topita dupa Miruna.
Iar la capitolul chef de treaba, cu mine trebuie sa vorbesti. Tocmai ma gandesc sa ma apuc de curatenia aia mare. Cred ca azi golesc sertarele si biblioteca si fac ordine in ele. De obicei chestia asta imi ia o gramada de timp, asa ca e mai bine s-o fac acum, sa nu ma gaseasca Mosul cu sertarele cu fundu-n sus.
Lavinia, cum doarme Lorinuta! Dar cum te priveste ea, zici ca intr-adevar vrea sa te hipnotizeze! 
Lia si
www.flickr.com/photos/15329177@N08/" target="_blank">Miruna Demetra
brazuca25 spune:
Neatza!
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
X-ray spune:
buna dimineatza!
simo ai dat cafea buna.hai ca imediat trece ziua,ai sa vezi
cristina26 sunteti tare frumosi toti 3,sa faci fata model ca pozeaza extraordinar.si poza in care sta pe scaun langa brad sa o trimiti pentru album ca e bestiala!
lavi ti-am vazut acrobata
pentru prima data de cand s-a nascut s-a trezit noaptea plangand
.mi se rupe sufletul cand o vad asa...s-a trezit din 2 in 2 ore.de ar iesi dintii astia odata
alina mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007)
Simo78 spune:
alina Te inteleg perfect! Si Matei are cateva nopti de cand se trezeste plangand...si nu maraiala...urlete de-adreptu!..mama lor de dinti! ii vad, ii simt la deget cand il masez, dar nu vor sa iasa si gata! Iar gelul asta sincer mi se pare asa, sa ma simt eu bine ca il ajut cumva.
Simo
mami de Matei Hisham (28 iulie 2007) 
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.
brazuca25 spune:
Si Deni a mea s-a trezit urland azi noapte. O culcasem cu mine in pat ca e bolnavioara si initial am crezut ca m-am asezat pe ea in somn, asa de tare urla. Nici vorba de asta ca eram departe de ea, si inca dormea dar plangea. Mi se rupe sufletul!
Mai devreme se apucase sa manance patura de pe pat!
E in stare sa bage orice in gurita numai sa o mai calmeze la gingii. De suzy nici sa nu mai auda. O scuipa imediat.
mamik de
www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
X-ray spune:
simo spre rusinea mea de dimineatza la 4 nu am mai rezistat si i-am dat 2 ml de nurofen
.doarme de 2 ore neintoarsa...si mi-am propus de cand era in burta ca nu voi face uz de medicamente decat la nevoie...si eu ii vad dintii dar ei sus ii apar
.are caninii inflamati,proeminenti si rosie gingia la vf lor,iar in parte stanga efectiv zici ca e mutant,asa de umflata e gingia
.cand rade e dementiala
.jos nu are nimic.imi vine sa ii scot eu
alina mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007)
ghinetz spune:
Simo, ai sa vezi...o sa treaca repede ziua. Si cand o trece!!! Incearca sa iti gasesti coupatie azi, fa ceva de mancare, iesi cu Matei la plimbare. Va fi mai usor.
Nikole, ai disparut de ceva vreme. Or ne faci o surpirza si ne intalnim in tara.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
si Victor 
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
brazuca25 spune:
Alina eu oricum ii dadeam Nurofen pt raceala, dar mi-a spus sa ii dau doar 2 zile, si s-au dus deja, asa ca azi noapte a suferit saracuta si nu am avut ce sa ii fac. Ea ca sa se calmeze se mufeaza la tzitzi non stop de mi le-a facut numai rani.
Si la noi tot sus se chinuie sa iasa.
mamik de
ghinetz spune:
Ce zapacita sunt...nici nu am salutat. Si nu am multumit de cafea. Da ma iertati, nu?
Azi tot cu doi copii acasa. Cand am treaba - treaba-treaba, nu stat pe forum - il las pe Victor in aceeasi camera cu Stefan. Se distreaza de numa' cand il vede cum se joaca. Iar Stefan ii explica, vorbeste cu el - pana acum vorbea singur cand se juca. Si daca vrea sa mearga la baie vine la mine la bucatarie si ma roaga sa stau eu putin cu Victor ca el merge sa faca pipi.
Sunt topita dupa ei. Iubirile mele.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
si Victor 
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"