explicati-mi si mie!
Raspunsuri - Pagina 3
ruxij spune:
quote:
Originally posted by sasuke
amoraru wrote : "Se zice ca toti barbati buni s-au dat. Oare asa sa fie?? ".
Las' ca se legalizeaza bigamia, sau poligamia, si atunci sa te tii ... !!! . Acuma, serios, numai eu stiu vreo trei de 29-31 de ani, singurei ( ca deh', cariera era pe primul loc...), numa' buni de pus pe rana .... Deci mai sunt...
"... numa' bunni de pus pe rana..." sa faci gangrena?
ruxij
amoraru spune:
Buna dimineata! Va multumesc mult, fetelor pentru ca sunteti alaturi de mine. Sincer, am citit si celelate subiecte si mie mi se pare ca eu sunt un caz foarte fericit. De fapt, am trecut peste soc, si m-am convins ca asa este! Ca orice barbat are orgoliu lui foarte bine definit de neinteles pentru NOI FEMEILE. Dar sa nu uitam! Noi suntem facute dintr-un aluat mult mai puternic decat EI si putem trece peste multe in viata, reusind singure, pe cand ei daca nu la sufla cineva in spate si le gadila orgoliu, NU SUNT IN STARE DE NIMIC. HALAL!!
cl spune:
quote:
Originally posted by amoraru
Buna dimineata! Va multumesc mult, fetelor pentru ca sunteti alaturi de mine. Sincer, am citit si celelate subiecte si mie mi se pare ca eu sunt un caz foarte fericit. De fapt, am trecut peste soc, si m-am convins ca asa este! Ca orice barbat are orgoliu lui foarte bine definit de neinteles pentru NOI FEMEILE. Dar sa nu uitam! Noi suntem facute dintr-un aluat mult mai puternic decat EI si putem trece peste multe in viata, reusind singure, pe cand ei daca nu la sufla cineva in spate si le gadila orgoliu, NU SUNT IN STARE DE NIMIC. HALAL!!
Hai ca incepi sa te refaci! Si imi place cum gandesti ! Tine-o tot asa!
Claudia
cl spune:
quote:
Originally posted by sasuke
amoraru wrote : "Se zice ca toti barbati buni s-au dat. Oare asa sa fie?? ".
Las' ca se legalizeaza bigamia, sau poligamia, si atunci sa te tii ... !!! . Acuma, serios, numai eu stiu vreo trei de 29-31 de ani, singurei ( ca deh', cariera era pe primul loc...), numa' buni de pus pe rana .... Deci mai sunt...
May sasuke, de ce nu deschizi o agentie matrimoniala ? Cine stie?
Claudia
sasuke spune:
quote:
Originally posted by amoraru
Dar sa nu uitam! Noi suntem facute dintr-un aluat mult mai puternic decat EI si putem trece peste multe in viata, reusind singure, pe cand ei daca nu la sufla cineva in spate si le gadila orgoliu, NU SUNT IN STARE DE NIMIC. HALAL!!
amoraru : Ey, eyaaa ...Ai grija ca-mi strici buna dispozitie !...Daca tu ai avut, din pacate, o experienta nefericita, nu cred ca e cazul sa faci asemenea afirmatii la adresa tuturor barbatilor !. Sunt destule doamne, chiar aici, pe acest forum, care au casnicii fericite, si sunt multumite de sotii cei care "NU SUNT IN STARE DE NIMIC" pe care ii au !
sasuke spune:
quote:
Originally posted by cl
[quote]
Claudia
Claudia : Ar fi o idee !!! Dar cu cliente ca 'amoraru' sau 'Violeta' as de rapid faliment ! Si oricum, mai avind o firma, nu am voie sa mai infiintez una, pe care s-o administrez tot eu...Da' daca te oferi...... putem sa...
cl spune:
quote:
Originally posted by sasukequote:
Originally posted by cl
[quote]
Claudia
Claudia : Ar fi o idee !!! Dar cu cliente ca 'amoraru' sau 'Violeta' as de rapid faliment ! Si oricum, mai avind o firma, nu am voie sa mai infiintez una, pe care s-o administrez tot eu...Da' daca te oferi...... putem sa...
Sasuke, daca ma satur de serviciul la care sunt, promit ca o sa reflectez adanc la asta !
Claudia
petruta spune:
Alooo! Cl si Sasuke, nu ratati nici un subiect sa nu aveti mici " dispute" amicale. Iar ati deviat de la subiect !
Oricum, e o placere sa va urmaresc !
Cred ca pentru voi a fost infiintata rubrica "Zona Zoster"
Cred ca puteti infiinta impreuna un birou de consiliere matrimoniala.
Petruta & bb Mihai
http://community.webshots.com/user/gabrielmil
cl spune:
quote:
Originally posted by petruta
Alooo! Cl si Sasuke, nu ratati nici un subiect sa nu aveti mici " dispute" amicale. Iar ati deviat de la subiect !
Oricum, e o placere sa va urmaresc !
Cred ca pentru voi a fost infiintata rubrica "Zona Zoster"
Cred ca puteti infiinta impreuna un birou de consiliere matrimoniala.
Petruta & bb Mihai
http://community.webshots.com/user/gabrielmil
Hay may Petruta ca e loc si pentru tine, daca vrei!
Claudia