PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Bulinutza, Iulia, Gina ms de urari. Vai sper sa treaca ca tare nasol a fost ieri si vad ca azi nu e mai bine.
Nu le-am zis as prefera sa nu le zic face to face ca mama are stilul de ati scoate ochii si de a te teroriza cand nu e de acord cu ceva si numai cand am batut un apropo mi-a sarit in cap ca eu nu am sa mai termin scoala nicioadata si ca am sa raman acsnica ca ce am facut cu viata mea ce am realizat de cand is aici etc chestii din astea frumoase care le zice o mama fiicei.
Dar o sa trebuiasca sa le zicem pt ca se cam vede fiind a doua sarcina deja am burtica cam conturata mai ales daca reusesc sa pap ceva se umfla ca balonul. Ei daca fac urat tare plecam la baia mare cu catel si cu purcel si gata. O sa le treaca. Altceva nu pot sa fac nu am stau si sa imi mananc ficatii cu ei sa ii fac rau lu bebe.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Mada, eu zic ca pana la urma or sa se bucure ai tai, chiar daca or sa te boscorodeasca la inceput. Daca le mai faci si un baiat, ar trebui sa fie niste bunici fericiti!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Mada,cred ca va trebui sa le zici totusi si sper sa nu faca ca trenu-n gara,doar sunt sarbatorile si mai ales ca daca tu esti fericita ,asa ar trebui sa fie si ei.
Gina,la noi e fara febra,doar cu tuse din cand in cand.Trecem noi si peste astaIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Salutic piersicute tareee harnicute,

si sanatate multa, multa tuturor piersicutelor bolnavioare.

mai voi cand aveti timp sa scrieti atata de multisor? Ca eu cum ma apuc sa fac ceva la computer trage Robert de mine si urla sa mergem sa ne jucam, sa-i pun muzica, sa-l tin la geam sa vada santierul (mai nou avem santier langa noi ), ba sa-l ridic sa ia cheile, ba sa nu mai sciu ce sa faca. Mai nou daca nu merg cu el se pune pe jos si tipa. Si tipa de trezeste si vecinii cred, doar ce-l vezi asa din senin ca-l apuca sa tipe. Nu-i suparat nu nimic, tipa si rade, el cred ca se cam distreaza, nu stiu ce-o avea in tertecuta aia mica. Oricum stie deja asa multe lucruri numai ca de zis tare ii mai este geu Eu tot sper ca va incepe si el sa vorbeasca mai repede. Nu conteaza ce, germana, romana, indiferent ce dar sa vorbeasca. Mai nou ne luam timp sa studiem si carticelele. Are una preferata cu multe pagini si daca n-o invarte. Stie sa arate o buburuza pe la sfarsitul cartii si niste pasarele la ineput si in rest comenteaza pe limba lui la poze, iti arata, iti explica
Pe 21 vin bunicii, pe 22 vin si cumnatii. abia astept sa-i vad reactia cu multa lume in casa. Ca am vazut ca-i cam place sa fim multi

Mada eu sper ca mama ta sa fie bucuroasa ca va mai avea un nepotel/nepotica. Mai ales acum ca va avea nepotica la ea eu cred ca va fi altfel. Eu cred ca asta-i cea mai mare bucurie a bunicilor, sa aiba nepoti cand is inca in putere ca sa se bucure de ei. Las si scolile ca se mai fac si dupa, asa sa-i spui. Daca tu asta vrei ai sa mergi si la scoala apoi.

La noi este mare sarbatoare ca mai vine un bb, soacra mea a sunat-o pe mama in culmea fericirii sa vorbeasca despre asta Mama si sora mea nu mai vorbesc si ele cat is de bucuroase.

Fug sa citesc si eu un pic din urma si poate ma mai bag si eu in seama pe ici pe colo

Monica si Robertel cel istetel

Duminica la munte

Toamna la munte

Mallorca

1 an

poze mai noi

Süd Tirol

O vacanta minunata

Prima mea drumetie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

Scutec nou - nr.67

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Mada, pupam fata sa treaca greturile!
Bulinuto, incredibil, probabil tanti aia a vrut sa sune ca o gluma faza cu cancerul... Bai nene sunt ceva astia, iti vine sa-i calci in picioare. Noi sa fim sanatosi! Cum te mai simti?
Fetele, chiar slabuta miscarea azi pe aici...Dar ce o fi cu Norocuta, Tweety, Mamaluidavid, Maryion si toate celeleat harnicute mamici care intr-un timp scriau de mama focului?

Fug sa bag un mop prin casa ca s-a culcat Toni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Daca a venit vorba de pujamalute ma bag si eu in seama Eu am pentru Robert si salopeta din aceea cu totul cu labuta dar am si pijmalute din doua piese. Daca pijamaluta nu are labuta inclusa atunci nu primeste nici sosetica. Robert doarme oricum de cand s-a nascut in sac. Acum iarna are sac gros ca sa nu-i las nici caldura data drumul peste noapte. Dimineata cand se trezeste cere numai prin semne sa-l scot din sac si cum scapa cum o ia la sanatoasa din pat De calcat calca mami tot pentru el. Lui de fapt ii spal separat si atunci cand is la calcat ale lui nu-s asa multe. Adevarul este ca eu una asa am fost invatata si desi si eu uras calcatul imi plac lucrurle calcate...asa ca-i musai ce sa fac

Monica si Robertel cel istetel

Duminica la munte

Toamna la munte

Mallorca

1 an

poze mai noi

Süd Tirol

O vacanta minunata

Prima mea drumetie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Off, legat de povestea cu bunicii... La mine au fost reactiile total diferite la primul copil fata de al doilea. Am mai povestit eu la momentul respectiv, dar mai zic, ca tot veni vorba: ai mei isi doreau tare mult un nepot, pt ca fratele meu inca zboara din floare in floare si nu are de gand sa se insoare curand, iar speranta lor in mine statea. Si cand le-am dat vestea ca sunt gravida (cu Daria), au fost in culmea fericirii. Au plans, mama urla de fericire la propriu. Pe tot parcursul sarcinii, cand venea la mine, mama pupa intai burtica si dupa aia pe mine. Vorbea cu bb din burtica, o mangaia etc; disperata pur si simplu. Am nascut-o pe Daria, ai mei sunt in cap dupa ea de atunci. Buun, a venit momentul cand am ramas gravi iar. Si le dau vestea (Daria avea 10 luni atunci). I-am zis prima data mamei. I-a cazut fatza, a zis un "ei, las' sa fiti sanatosi" sec si de atunci timp de 3 luni s-a chinuit sa ma convinga sa dau copilu' afara. Nu mi-a atins niciodata burta, nu s-a interesat de analize/ecografii etc, nu m-a ajutat cu nimic absolut. De tata nu vorbesc pt ca el e super ok, m-a incurajat. Zic cu mana pe inima ca daca mama nu avea reactia asta, eu insami ma bucuram mai mult de sarcina; stiu ca nu e normal, dar sunt f influentabila si m-a cam demoralizat maica-mea. Nu facea decat sa imi spuna ca va fi cumplit de greu, ca nu ma voi descurca singura, ca ea nu ma ajuta ca nu poate, ca o chinui pe Daria etc... Asa ca, Mada, tu ii cunosti pe ai tai f bine si eu zic (nu ca ai avea nevoie de sfatul meu, dar zic si eu...) ca daca stii ca reactia lor iti va face rau, mai bine te abtii pt binele tau si al bb-lui...
Gata, scuze ca m-am intins, dar tare simteam nevoia sa ma descarc. Acu' e mai bine :)

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si cu Victor Mihai

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILME

Mergi la inceput