PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Cristinooooo hai sa ti zic ce am visat azi noapte. ca nasteam PRIN CEZARIANA o fetita. Bai deci implinire mai mare ca asta nu am avut. M-a uns la inimioara!!!! L-am intrebat de dimineata pe Cristi de fetita, daca vrea si iar s-a uitat urat pe mine. Deci eu mai vreau o fetita, dar mai incolo, el nimic. Dar il voi pacali, ca deh eu fac calculele.
Si noi spalam la comun, si se mai nimeresc si sosete, dar nu am avut probleme. Cat despre calcat, asta e pasiunea mea. Inainte de Vla calcam si chilotii. Acum pe aia ii sar si sosetele. in rest fara numar.....Eu calc si cu Vla...el se joaca langa mine, eu calc.
De dormit avem pijama si body maieu sau maneca scurta si in picioare obligatoriu sosete chit ca nu vrea el dar doarme dezvelit...pe pilota siii ingheata picioarele.

Ioana si bebe Vladimir

"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Cristinica nici eu nu ii calc rufele de pe la 2-3 luni si lui tati ii calc cate o camasa seara inainte de culcare dupa ce l-am culcat pe Alex, ca el trage tot jos.
Mie imi placea sa calc dar acum imi vine greu sa pun masa aia de calcat, paturica si sa stau in picioare la calcat. Mai puneam masa la nivelul cel mai de jos si calcam stand pe canapea dar nu ma mai atrage acum plus ca ma simt obosita ca sunt si racita si nu pot sa respir ca lumea.

Apropo ....stie cineva ceva picaturi de nas in afara de alea cu sare de mare sa pun si eu in nas si care sunt acceptate la gravide ca eu de o saptamana sunt in acelasi stadiu cu nasul, e infundat tare si imi vine sa il tai.

Doniro tu cum stai cu burtica (sper sa nu se supere fetele ca vb aici), ca eu am ceva dureri sub ea asa mai jos si se mai intareste si se strange si eu la Alex nu am avut din astea.
Ideea e ca la ultimul control acum vreo 2 saptamani a zis ca e totul bine si m-a mai chemat in ianuarie dar atunci nu aveam durerile astea.
Eu care ieseam zilnic din casa de cand cu raceala lui Alex si a mea nu mai ies decat cu sotul pe la carefour la cumparaturi.
Acum ca ma tine si burta ioc.
Sa fie de la faptul ca bebe e in pozitie pelviana adica sta in fund si ma loveste mai tare?
Aveti idee mai are timp sa se intoarca ca Alex la 24 de saptamani era intors iar ea la 30+ e inca in sus, asta seamana sigur cu mine ca pe mine mama m-a nascut cu picioarele inainte.
Vad ca bebita e mult mai agitata decat Alex, el tragea cate un sut asa ca de fulg era tare cuminte dar ea ma burduseste bine si face burta valuri valuri zici ca vrea sa iasa de acolo.

Gata ca am limbarita se vede ca stau cuc in casa.

emilia cu Anastasia si Alexandru Paul(16.08.2006)

poze cu noi

AMR 10 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Mady, eu anul trecut am avut un brad din care am taiat, ca nu intra in casa. Dar am vazut si mai mici.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Cristina_Ioana, misto la Sinaia. Acum inteleg de ce v-ati grabit cu bradul.

Genie, noi avem canini deja de pe la 1 an.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Emilia eu mi-am pus toata sarcina Olith de copii. nu au avut efect cele cu apa de mare. Am intrebat si mi s-a dat ok-ul. Asa ca incearca si tu.

Ioana si bebe Vladimir

"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Multumim de aprecieri la adresa lui alex
Eu inca ii spal separat,dar de calcat mai rarut ca nu mai am timp si e si mai mare.Pana la aproape un an am calcat tot.
Cand doarme ii dau si eu doar pijama si body cu maneca scurta sau maieu, fara sosete.Mi se pare super sa dormi fara sosete.Pana sa descoper sacul de dormit ii puneam sosete si ma trezeam noaptea sa-l mai invelesc,acum e superok.El se ridica uneori si in picioare cu tot cu sac,deci nu face mare scandal,decat daca il uit in el si ma duc la bucatarie
S-a raspuns intre timp la cate lingurite de faina intra la biscuiti,eu oricum am un cantar de masa de 500 grame si ma decsurc ok cu el.La inceput ii mai cantaream si carnea pe care i-a dadeam.asa de chichi.
Nu mai stiu ce mai trebuia sa scriu.RevinIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

ohoo fetele da' scrieti nu gluma
sanatate la totii puiutii in primul rand ca vad ca e sezon de raceli
martta merci mult de sfat...asa o sa facem
doniro...deci tu cu sot aviator si cumperi lapte din romania???...hai sa iti explic: zi sa bage soata cate un extracrew din cand in cand si sa faca domle cumparaturi la greu...iti zic eu locurile ca si noi bantuim pe acolo plus vara-mea ...pe ea o trimit in misiune cand nu putem noi ...baga un PM si iti zic ce si cum
cristinico te-as lua de soata nu alta...domne ce esti...io nu calc, i-a calcat mama lui rares pana la 6 luni si acu ii mai calca dar numa din astea de ies cu el in lume
referitor la spalat si acum ii spal separat si o sa i le spal tot timpul asa pana s-o muta la casa lui ...ca si noua mama tot asa ne-a spalat
de culcat il culc fara ciorapi chit ca doarme numa pe patura...in pijama si un body subtire...ca io nu suport ciorapii in picioare
genie, sabina eu i le dau mandarinele cu totul si musca din ele...nu s-a inecat pana acu...sper sa o tina tot asa
madyn noi am luat brad natural ...la sfaturile colegelor...din hornbach...frumos rau cu 59 ron
emilia si eu parca puneam olinth ptr copii
va pup fetele
rares nu a dormit nici azi

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Genie,eram datoare cu un raspuns referitor la DA.suntem bine,il dau doar seara cu Trixera.Aseara am observat langa ureche o zona mica cat o boaba de orez cam aspra.sper sa treaca.Uneori cand se mai mozoleste pe la guritza cu diverse face niste bubite in jur foarte mici si care se vad doar de aproape.Inteleg ca e sensibil si cred ca tot de la Da.oricum pot spune ca am scapat de DA.Nici nu vreau sa-mi mai amintesc.
Aseara am observat ca i-a iesit si lui alex o maselutaIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Si noi faceam bradul acasa tot pe 24,dar parca mi se pare ca e prea putin timp sarbatoare.In ultimii 2 ani l-am facut la inceputul lui decembrie.pana acum nu l-am facut.Pote asteptam pana pe 24.inca nu stiu...Iulia @ Alex(24.08.2006)
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Apare si chiaunel mai tarziu.Si cum bebe a fost agitat am aflat si de ce astazi la control-s-a intors.Azi noapte daca nu aveam ce face incepusem sa-mi fac griji ca nu se intoarce, daca-mi fac cezariana si ce fac eu acum si cu ceilalti doi..daca....drobul.Si a crescut baiatul , are 1.6 kg la 29 de saptamani si crede doctorul ca o sa fie si el urias(da Doamne si sanatos).

Doniro Nestle ala sigur l-a luat de la Bipa, daca mergea la DM il lua cu 7.25 euroSa ma intrebi ce si cum ca stiu

Legat de spalat:eu am spalat si voi spala intotdeauna separat , nici intre ei nu le combin.Si am putine lucruri de-ale lor pe care nu le calc(sosete, ciorapi etc).Si pe ale noastre le calc, nu imi place deloc sa calc dar nici nu suport lucruri necalcate.In prezent nu mai pot asa mult,omit lenjeria de pat si maieurile sotului.Acum 3 saptamani am spalat perdelele, era tarziu si le-am pus umede.Saptamana viitoare la dau jos si le spal si calc ca arata ca la nebuni

Copiii mei dorm in pijamale, cu body-ea si maieu-el.Sosete nu le pun si nici pijama cu labuta, ii invelesc cu pilote , se dezvelesc dar cum eu fac ture pe noapte am grija mereu sa fie acoperiti.

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput