PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (66)
Raspunsuri - Pagina 11
doniro spune:
A adormit Daria, asa ca dau si eu o raita prin livada. Ieri am spalat toate hainutele Dariei pe care le voi folosi la bb2; nu sunt multe pt ca majoritatea sunt exclusiv de fetita, plus ca fiind unul nascut vara si unul iarna, nu se vor potrivi, dar oricum nu ma indur inca sa le arunc...
Julax, am notat reteta ta de biscuiti si azi fac; Daria e mare fan, dar cand am citit ce scrie pe ambalajul celor din comert m-am ingrozit, asa ca iti urmez exemplul.
Mai fac azi o ciorbita de vacuta pt Daria, iar diseara ii dau gris cu lapte si cu putina dulceata de visine.
Babee, a fost sotul meu ieri un pic la Viena (el se da cu avionul f des, dar nu ramane la destinatie decat cateva ore) si a luat Nestle Junior la 900gr cu 9 EUR... La noi costa 450gr 26 RON, deci dublu aproape... E incredibil!!! Iar eu "castig" 800 Ron pe luna
. Cum naiba sa nu ne gandim sa plecam din tara asta???
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si
cu Victor Mihai
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILME
andreea25 spune:
anasia multumim ptr retete,ce mi place de tine ca ne impartasesti si noua 
julax,in primul rand sanatate lui Alex cel cumintel.doamne ce cuminte sta el la masa si papa.e mortal
.si multumim de reteta,am notat.
babee f dragutze margelele si clopotzelu'.
gina distractie mare la voi acolo ![]()
amami sanatate lui sebi si speram sa nu fie ceva nasol
.
o noapte linistita fetelor
asta il scrisesem azi noapte dar nu a mers DC ul si am apucat s al copiez
.
babee esti mortala ![]()
gina sanatate lui razvanel,tinem pumnii sa fie bine 
am reusit si eu sa dorm pana la 10.30 azi ...ca m a lasat sotzu
.si acu' ma duc la cratitze
Andreea si Ari(4.08.2006)www.flickr.com/photos/9544071@N07/2075863663/" target="_blank"> poze
doniro spune:
julax, mai spune-mi ceva te rog ref biscuiti: cat inseamna 150gr faina in linguri? Nu radeti de mine, fetelor, sunt zero barat in bucatarie. Pana si "sare dupa gust" ma induce in eroare!!!
cu Victor Mihai
POZE
andreea25 spune:
quote:
Originally posted by doniro
julax, mai spune-mi ceva te rog ref biscuiti: cat inseamna 150gr faina in linguri? Nu radeti de mine, fetelor, sunt zero barat in bucatarie. Pana si "sare dupa gust" ma induce in eroare!!!Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) sicu Victor MihaiPOZEwww.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILME

hai ca esti tare.io sunt in dilema la faza aia " a pune din ochii"
.mereu comentez ca eu am ochii ffff marriiiiiiii nush sa ti raspund ca eu am cana din aia gradata ptr mai multe ingrediente(faina,zahar,orez,lichide,cacao) si nu mai am stresuri
doniro spune:
Fetelor, cred ca v-ati obisnuit deja cu intrebarile mele stupide, asa ca nu ma dezic: cum imbracati voi copiii noaptea? Ma refer mai ales la pantalonasi, pt ca eu i-am luat pana acum Dariei pantaloni din aia cu tot cu botosei, dar nu prea mai gasesc asa mari. Oare ii e frig daca o las cu labutele goale si cu sac de dormit? Adica pijama obisnuita...?
cu Victor Mihai
POZE
gina_butnaru spune:
Doniro, eu il culc ori cu un dres subtire si un bady, ori cu pantaloni fara picior, sosetute si bady, desi cand e in pantaloni, trage de ei pana ii ies din sosetute, cred ca nu prea ii place combinatia asta. Eu zic ca daca e in sac de dormit, merge cu labutele goale, daca nu, cred ca e cam frig. Al meu, cel putin, nu sta deloc invelit noaptea, doarme numai calare pe pilota. Il mai invelesc eu cand ma trezesc si il vad. 
Andreea, sa stii ca ne-am distrat de minune. In poze nu se vede chiar totul! 
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
Cristina_Ioana spune:
Fetelor, voi mai spalati hainele copilului separat sau mai combinati si cu ale voastre?
doniro spune:
quote:
Originally posted by Cristina_Ioana
Fetelor, voi mai spalati hainele copilului separat sau mai combinati si cu ale voastre?
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://community.webshots.com/user/Cristina_Ioana
Cristina, eu sincer doar in primele 6 luni am spalat separat; dupa aia la gramada. Sigur ca nu bag si eu hainutele ei cu ciorapii lu' ta-su'...
cu Victor MihaiPOZE
Cristina_Ioana spune:
Luca nu mai doarme incaltat de la cateva luni, nici nu mai stiu, 5-6 luni cred...chiar si dupa-amiaza inainte de nani isi da singur sosetele jos...noaptea doarme in pijama de la Mother Care, pantalon si bluza, atatica....
Cristina_Ioana spune:
Doniro si io tot asa spal, amestecate in fct de culori si de material, dar la fel nu bag ciorapii lu' tasu' cu lucrurile lui Luca
vad ca sunt de referinta ciorapii tatilor ![]()