Ai nostri, ca brazii! (56) La multi ani braduti!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Bubu, eu una am pus la copii numele Sfintilor din ziua in care s-au nascut, sau ceva din preajma. numai Stefan nu s-a nascut de nicio sarbatoare, asa ca la el n-am mai tinut cont de traditia asta.
cu vila, nu mai retin daca are si vreo firma ceva. parca nu. nu stiu unde e restaurantul alunisului, dar asta nu e pe langa metalurgiei. e destul de aproape de oraselul copiilor, de statia de metrou brancoveanului. de la orasel pleaca doua strazi aproape perpendiculare pe statia de metrou, brancoveanu, putin spre stanga, si alunisului, putin spre dreapta. se merge ceva pe alunisului, pana dupa benzinaria lukoil si pe urma se face o straduta pe dreapta, si asta da in crisul alb. imi pare rau ca nu ma pricep la explicatii, dar nu e greu de ajuns

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Da, Adita, acum am remarcat la tine numele copiilor cu data nasterii, la Stefan e pe-aproape
Eu una prefer ca ziua de nastere sa fie serbata independent de cea de nume. La Vlad a fost o intamplare ca s-a nascut inainte de Sf. Ion, eu deja hotarasem sa-l cheme Ionut, deja la el se cam aglomereaza sarbatorile... Iar bb2 se va naste inainte de Paste si il va chema Stefan, poate si Tudor, inca nu ne-am hotarat, dar nu vreau sa-i pun nume de Floare.
Eee, fiecare cu ale lui

Am inteles pe unde vine vila, oricum se va descurca taximetristul.

Oana 20+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Crinuta noi nu venim pentru ca s-au anuntat musafiri si duminica si n-am cum sa plec de acasa. Sorry pt ca nu am raspuns ieri dar sunt zapacita de cap: vand apartamentul lui frate-miu si am o gramada de acte de facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Anita, La multi ani pt Didi, pt maine:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

pana la urma avem mos la copii duminica?

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Megg, felicitari si multa sanatate, sa cresteti mari si frumosi !

Crinuta, eu ieri nu am intrat pe net, dar sunt de acord cu mosul pe care il hotarati voi, important e sa fie ! Pretul de 15 RON e super OK pentru noi si din descrierile tale pare cea mai serioasa oferta.

Lali si Dragos (27 decembrie 2004)

"Daca ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti " Maica Tereza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Da, avem mos, si sper sa nu mai apara nimic neprevazut.

Ana Maria, nu face nimic.

pupici

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Fetelor, eu sunt in medical, am racit...Sper sa ma fac bine pana duminica si sa nu-i dau lui Vladut. Bona m-a sunat azi ca nu vine, e racita si ea rau de tot...nu mai pot de nervi, racelile astea...

Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by bubu05

Fetelor, eu sunt in medical, am racit...Sper sa ma fac bine pana duminica si sa nu-i dau lui Vladut. Bona m-a sunat azi ca nu vine, e racita si ea rau de tot...nu mai pot de nervi, racelile astea...

Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Iei frumos Coldrex si iti trece.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Crinuta, pai n-am voie sa iau nimik! Lamai, portocale, miere si ceai....

Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput