Ai nostri, ca brazii! (56) La multi ani braduti!
Raspunsuri - Pagina 12
bubu05 spune:
http://www.elfyourself.com/?id=1360954794
Asta o fi?
Oana
21+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
bubu05 spune:
Nu stiu cum sa pun linkul....
Oana
21+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
crinuta spune:
Tu pui link-ul meu. Trebuie sa fie alt id.
La Adita merge, la tine ma vad pe mine si pe Rayan.
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
Megg spune:
Multumesc de urari tuturor! 
Am fost obosita si nedormita, n-am mai intrat... aper sa imi intru in ritm ca am ajuta maica-mea mult, doarme la noi... da' e cam greu cu 2
Crinuta, cum sa fie ca mama de baiat... nu stiu inca...adica nu vad diferit fata de data trecuta, poate pe parcurs ![]()
Mara la inceput a fost curioasa si cred ca si tematoare, in ultimele 2 saptamani de sarcina facea zilnic pe ea desi nu mai avea pampers din primavara... si faze ciudate.. se trezea noaptea din somn cu franturi de fraze legate de fra-su. Noi am incercat sa o pregatim... acum cred ca e mai ok, a vazut ca nu e chiar un pericol... il pupa, mai vrea sa-l tina ea in brate...
Cezariana a fost mutl mai usoara ca data trecuta, anestezia locala mi s-a parut mai putin invaziva, m-am refacut mai repede.
pupici si petrecere frumoasa de craciun!
sper sa intru mai des macar cat stau acasa...
crinuta spune:
Natalia are febra, deci Lavinia nu poate veni. Asta e, ce sa facem.
Eu am cumparat ieri sampania pentru copii.
Am confirmarea scrisa pentru Mos Craciun, iar mai tarziu sun la vila sa vad daca totul e ok.
pupici
Crinuta si
Rayan
Amaya spune:
Buna mamici,
Intru rapid ca sa va doresc petrecere frumoasa maine!
Mai vreau sa va avertizez cu nenorocitele de boli care umbla. Daca observati simptome ciudate fugiti la doctor. Noi suntem in spital (acum a ramas tati cu ea si eu am venit sa mai stau putin cu Andrei) cu cea mica inca de marti cand ne-am internat de urgenta la Budimex fiindca are pneumonie cu pleureza in staza (adica, cu lichid in plamani, din care mare parte este in puroi). Miercuri a intrat in operatie si i s-a montat un dren care va sta acolo pana luni. Acum este mult mai bine insa marti era in insuficienta respiratorie si a stat 30 ore cu masca de oxigen ca sa-si revina saturatia.
Din spusele doctorilor recuperarea va fi lunga, va sta in tratament cel putin o luna si complet se va recupera probabil in aprox. 6 luni.
Acum medicii investigheaza natura infectiei (se pare ca a fost un virus care s-a stabilit direct in plamani si a facut ravagii intr-un timp extrem de scurt) si deasemenea investigheaza cum e posibil ca un copil cu o imunitate buna si perfect sanatos timp de 10 luni sa dezvolte o forma atat de urata si rapida a bolii.
I-au facut multe teste,tot, de la A la Z, la unele dintre ele rezultatele le vom primi in cateva zile insa cazul ei nu este izolat. Mai sunt in Budimex inca 4 copii cu aceeasi forma de pneumonie (dar ea este cea mai mica)si care au prezentat aceleasi simptome ciudate.
Sa va spun cum a inceput, saptamana trecuta a facut febra marti si miercuri, febra care a scazut imediat cu antitermice, apoi joi si vineri a fost ok. Vineri pe la pranz a inceput sa geama intruna si sa tuseasca scurt, des si sec. Vineri seara am vrut sa o schimb si am observat abdomenul ei foarte umflat, tare si dureros (nu ma lasa sa-i ridic piciorusele si plangea). Vineri noapte am mers la camera de garda de la Grigore Alexandrescu unde a consultat-o (complet) un pediatru, i-au facut radiografie abdominala si a consultat-o un chirurg. Ne-au trimis acasa cu diagnosticul de colica abdominala si tratament cu debridat. Am inceput asa zisul tratament insa ea a continuat sa geama, era apatica (dormea tot timpul) si de sambata seara a reaparut febra insa nu a depasit 38,5. Duminica seara, nereusind sa vorbesc la tel. cu pediatra ei, iar temperatura ramanea la 38,3-38,5, am inceput sa-i dau Augmentin. Luni dimineata am observat in gurita ei o secretie mucilaginoasa complet transparenta si nu mai vroia sa consume lichide, deloc. Am reusit sa vorbesc cu dna dr. Stanescu, care ne-a chemat a doua zi la control. Cand am ajuns marti la control a ascultat-o la plamani si nu se auzea absolut nimic insa a ingrijorat-o tare faptul ca gemea in continuu si ne-a trimis imediat sa facem radiografie. Am facut radiografia (tot la Medicover) si dupa ce a vazut-o ne-a trimis de urgenta la spital direct de acolo. Restul vi l-am spus mai sus.
Mai vreau sa adaug doar faptul ca in spital au roit toti medicii de toate specializarile in jurul ei, a avut parte de ingrijire si atentie de cea mai buna calitate din partea doctorilor si a asistentelor, complet nemotivati financiar. Toti au fost plini de compasiune si dragoste si ne-au tratat excelent cu toate ca pitica noastra cum ii vede ca intra pe usa incepe sa planga si deja toti stiu ca ii vede ca pe Bau-Bau insa cu toate astea o ingrijesc cu rabdare, se joaca cu ea si nu mai stiu cum sa faca sa-i intre in gratzii. Camera unde stam este veche si ponosita insa totul este extrem de curat. Pot spune ca groaza mea referitoare la spitalele de copii s-a atenuat mult iar medicii si asistentele s-au comportat si se comporta ireprosabil, cu noi cel putin. Ne-au raspuns la miile de intrebari cu rabdare, ne-au explicat fiecare procedura in parte si ne-au spus ce si pentru ce este fiecare injectie sau supozitor pe care i l-au administrat. Ne-au lasat sa-i aducem o tona de jucarii si sa stam si eu si Alex alaturi de ea (are nevoie de grija permanenta, si cand doarme, ca sa nu-si scoata drenul) zi si noapte.
Sunt inca multe de spus insa doar am vrut sa va pun in garda fiindca si in situatia noastra la plamani nu se auzea nimic la ascultare, ca atare de la Grigore ne-au trimis acasa cu colica abdominala si ea avea deja pneumonie cu tot tacamul insa doctorita de acolo nici macar nu si-a dat seama ca ea gemea fiindca era in insuficienta respiratorie (fiindca asta a fost singurul simptom care a ingrijorat-o pe pediatra noastra incat sa ne trimita urgent la radiografie).
Va dorim multa sanatate!
Oana,
nazdravanul Andrei (18.02.2005) si
Cristina (8.02.2007)
Comorile mele
monalac spune:
ANA MARIA,LA MULTI ANI,SA TI TRAIASCA BAIATUL,SA FIE SANATOS SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!
MEGG,felicitari pt bebic,sa fie sanatos si mancacios!
CRINUTA,tu cum ii dai lui rayan osteocare?pana termini toata sticla sau 20 zile da si apoi faci 10 zile pauza si apoi reiei?
FETELOR,CRIS ARE DE CATEVA ZILE NISTE VINISOARE SPARTE LA AMBII OCHI.credeti ca semnifica ceva grav?eu sunt bine,am fost miercuri la eco de morfologie fetala pt masurarea pliului nucal si e totul ok.n am fost eu prea multumita de eco,dar asta e alta poveste.BUBU,la tine cat a tinut prima eco la iosup?sexul nu mi l a spus,ca statea bebe picior peste picior.poate aflu peste 2 sapt,cand ma duc la control.
13+
Mami de
Cris
Poze Cris
crinuta spune:
Amaya, m-am ingrozit de ce ai scris. Eu de asemenea, ca si alte fete de aici am avertizat ca simplul ascultat la plamani nu e suficient.
Ii doresc sanatate Cristinei, si refacere cat mai usoara, ca rapida stiu ca nu se poate in asemenea situatii.
Andrei e bine?
Monalac, eu ii dau toata sticla ( o termina zilele astea), apoi fac o pauza, nu stiu cat, si iar ii dau.
Crinuta si
Rayan
PatriciaArdeleanu spune:
oh, Amaya, ce povestesti tu acolo...imi pare rau ca ati trecut prin asa ceva. pe mine ma ia spaima cind aud asa ceva, atitia virusuri si atitea complicatii!
ma bucur ca totul e bine, ca ati ajuns unde trebuia si cu tratamentul care trebuia!! multa sanatate!!
Patricia, mama de fetita - Rebecca