Durere in gat de 5 nopti
Cu toate ca iau ospen si nurofen, in fiecare noapte (de 5) ma doare gatul, iar dimineata abia vorbesc primele 10 minute (parca am laringita). E ciudat, ca peste zi nu ma doare gatul si nici nasul nu-mi curge. Maine merg iar la orl-ist
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
Raspunsuri
katik spune:
si pe mine tocmai ma doare gitul dar de fiecare data ma repat cu homeovox. sunt pastilutze homeopate care trebuie supte. in doua zile de obicei imi trece fara altceva.
multa sanatate!
Nati spune:
Condruta , ia vezi cum stai cu umiditatea in dormitor, poate e prea uscat aerul si de asta te trezesti cu durerile alea.
Eu de vreo cateva zile am scapat de niste amigdalite inflamate, dar noaptea aveam grija sa bag aparatul de umiditate la 60%,ca era jale dimineata cum ma trezeam cu dureri si ma ustura putin in gat.
De cand am umiditate de peste 50% in dormitor ma trezesc fain, nu ma mai doare in gat sau sa ma usture.
Insanatosire rapida!
Ramona J spune:
Daca nu ai alte simptome ar putea sa fie un reflux gastro-esofagian. In cazul asta antibioticul mai rau iti face.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
codruta_grg spune:
Va multumesc mult pentru raspunsuri
M-a durut gatul vreo 7 nopti, acum e mai bine. S-a suprapus o viroza, peste amigdalita mea cornica si am facut laringita de la reflux gastroesofagian (care l-am simtit prima data sambata). Acum iau omeran pt stomac, bioparox pentru gat si pt rinita cronica (ca si de aia am ) spray Rhinocort Aqua.
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
anamaria spune:
a fost o viroza ciudata; si eu am avut-o.
m-a durut gatul cumplit - si in timpul zilei, dar noaptea ma trezea din somn durerea! - timp de vreo saptamana. fara nici un fel de alte simptome.
m-am tratat cu nurofen si hexoralette/ strepsils. acum a trecut, dar a fost groaznic!!!
_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!