Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (29)
Raspunsuri - Pagina 20
prisi spune:
ola, am revenit si noi, suntem bine sanatosi , doar internetul face pe nebunul, cei de la care avem net au program de luni pana vineri , in weekend poti sa-ti spui parerea unui robot
si tot zicem ca-i schimbam si nu ne facem timp
Tomasa si Rox multa sanatate prichindeilor 
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
bun venit Rnico, Dalia, Florentinalo,Andreea 
Annisia si Cecilia vazut papanasi scumpei
aaaa sa nu o uit pe Maria de Luy o sa fie tati topit
Ana ce doamna harnica
, baga si la noi ceva retete
si ceva sporrr la treaba, la mine e chiuveta plina ca nu avem nici apa nici caldura 
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
rodicamaries spune:
Buna seara fetelor, multumesc ca v-ati rugat pentru noi, Dumnezeu chiar v-a ascultat....meritati 

Rox, scuza-ma ca am fost asa egoista si nici macar nu ti-am transmis multa sanatate Alexandrei, sper sa fie bine, stiu ce inseamna sa-ti fie copilul bolnav, mai ales ca Alex nici nu mananca. cred ca ti-e greu, sa speram ca trece repede, fara complicatii.
acuma despre noi... am mers cu inima cat un purice direct la spital(nu la dr de familie)acolo am vorbit cu sefa de la pediatrie, i-am spus toate simptomele, cum tot recidiveaza , l-a studiat pe toate partile, l-a ascultat minute in sir, l-am provocat sa planga sa-i auda si plansul, s-a uitat in gat... concluzia? corzi vocale iritate... in nici un caz laringita, sa nu-i mai dau medicamente decat daca face febra peste 38* si daca o sa respire greu...A zis sa-l tratez cu leacuri "babesti"umiditate in camera, prosop cald pus pe gat si piept, si obligatoriu scos afara cate o jumatate de ora pe zi. Vreau sa va spun ca nu s-a inceput controlul la copil pana nu i-am bagat in buzunar cateva sute de mii.
Ei, asta e, bine ca mi-a dat vesti bune, ca eram disperata rau de tot. Mi-a mai zis ca raguselile astea pot sa reapara, dar sa ma ingrijorez doar daca sunt insotite de febra si daca persista mai mult de 3 zile consecutive. Dupa ce am sosit acasa Darius era bine nu avea nici urma de raguseala. O minune
Am fost ingrozita mai ales de gandul ca o sa fiu internata in spital... pe langa faptul ca urma sa sufer pt puiul meu, mai erau si conditiile super nashpa, frig, mizeria, nopti "dormite" pe un scaun langa patutul copilului(cel putin in Baia Mare atat ti se ofera... un scaun) si mai ales socul asta ca eu n-am mai fost in spital internata niciodata, unde am nascut eu(la clinica privata) nu m-am simtit ca in spital, parca eram la hotel.
Multumesc pt incurajari si rugaciuni. Ce m-as face eu fara voi?
Va pupic... Noapte buna
Ps. Maria, scuza-ma ca n-am putut vorbi mai multe atunci...voia si sotu putina atentie
... recuperam noi![]()
Rodica
de
Darius Filip 19 sept 2007
prisi spune:
Roxana am uitat sa te felicit pentru reusita surprizei, din partea mea toata admiratia
Maria felicitari pentru prietena ta si sarcina usoara, mamicile de 2008 le gasesti http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112660
ma apuc de capitol nou
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
bikmaria spune:
MARTA multumesc mult
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze