LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (124)
Raspunsuri - Pagina 16
Teutz spune:

Multumim din suflet tuturor celor care ne-au urat la multi ani! 

Nu-mi vine sa cred ca puiutul meu a implinit azi un anisor! Iubita de ea ne-a facut si un cadou extraordinar azi dupa amiaza… primii pasi.
I-a placut si a continuat (a facut si cate 4 pasi singurica). Din pacate pe primii, primii i-am ratat, pentru ca eram la baie. Cand am iesit Cezar mi-a spus foarte incantat ca Alexia a facut trei pasi singurica. Mama, ce m-am ofticat ca am ratat momentul!!!! Cat l-am asteptat si l-am pierdut!!!!
Eu tot cu probleme cu yahoo-ul!
L-a reinstalat Cezar, dar tot ca naiba merge!
Povestea nasterii am scris-o, dar o voi posta cand va merge cum trebuie yahoo-ul, ca altfel trebuie sa o trimit pe bucati. 
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Teutz spune:
La multi ani
Alessia de Miraco
si Matei de Irinabr! Sa fiti sanatosi si norocosi!
La multi ani Porumbita! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!
Am vizionat absolut toate pozele, sunt supeeeer (copii superbi, peisaje minunate, parinti mandri, mamici sexoase)!!!
Asiza, si tu ai inceput sa numeri zilele! Of, draga de tine! Mai e putin! 

Iar febra?? Mai, mai, mai! Sanatate multa si un
dulce pentru Denis!
Desiree, foarte frumoasa povestea nasterii lui Octavian!
Super petrecere ati avut!
Danita, insanatosire grabnica!
Dianarus, ma bucur ca bubitele lui Marc sunt pe trecute!
Teutz
de
Teutz spune:
Chris, sanatate multa sotului si lui pisi!
Dayanara 

pentru Ivan si 

pentru tine! Sanatate multa!
Kikineata, felicitari gargaritei pentru primii pasi!
Bravoooo! Am chefuit in familie, dar petrecerea mare e in weekend!
Eri_ka, multumesc pentru semnificatia numelor!

Laura,
astept sa dai unda verde la baut! Sunt convinsa ca va fi ok! ![]()
Shoshika 

Am vazut-o pe Sonia la Protv! Doamne, cat de frumoasa si de dulce e! Si cat a crescut! Sa o ajute DD sa treaca cu bine si peste hopul asta si sa se intoarca sanatoasa acasa! 
Teutz
de
Teutz spune:
Sbogdana, multumesc mult pentru sms!
Zara cea frumoasa!
Auras
printesele!
Alexandra, Kokorina 

Aelita, mi-e dor de mesajele tale!
Dolores un
mare si dulce pentru Davidtzu!

La multi ani Seba!!! sa fii sanatos, voios, norocos si sa ai parte numai de bucurii!

Anateo, felicitari, mamico, pentru copilasii superbi pe care i-ai adus pe lume!

Teutz
de
dayanara spune:
asiza - cum reactioneaza al tau la febra? ce.i dai tu? cum ivan n.a facut pana acum am innebunit sa.l vad asa, cand eram in spital, mi.am adus aminte de pozele voastre in spital, ce rau mi.a fost cand i.am vazut si pe el si pe ivan cu alea in manuzte
vorbeati de decolorat parul sau deschis un pic, al meu e negru asa natural si nu prinde nimic pe el, nu e vopsit si as vrea un maro asa dar fara sa bag decolorant, exista ceva? aaa bun daca mai dau de.un rotavirus nu mai e nevoie ca se albeste direct
ivan si dayanara
doradora spune:
am cazut la datorie, de la 5 dupa-amiaza am inceput sa vars. deocamdata nu am febra, dar mi-e rau ca naiba si nu prea tin nimic in stomac. incerc o banana, ca mi-e rau si de foame.
chris +
alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
m_monique spune:
am prins scutecul! asa ca azi sunt eleva de serviciu la facut
. va invit la
.
Sebastian de Anateo2004
chris si tu?
Andrei (16.12.2006)
acs spune:
Sebastian de Anateo! 
Sa cresti sanatos si fericit alaturi de cei care te iubesc! Felicitari mamico! Petrecere frumoasa!
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
lizzy spune:
seba cel curajos !!! 
sa fii sanatos si voinic ca pana acum!
anateo, felicitari!
bubele se tot duc, a ramas pielea de pe abdomen uscata uscata...
si insulite multe, rosii si uscate de DA pe picioare... dar suntem, bine, cu asta vom invata sa ne descurcam 
a dormit de la 10pm pana la 8.30am. vaaaaiii, ce ma dor oasele de la atata dormit 
![]()
probabil a fost doar o pauza de la dinti, ieri noapte ne-a frecat de 1 la 3, deci compenseaza...
cand a facut bube am schimbat regimul de imbracare in casa. cred ca il imbracam prea gros. acum insa cred ca e prea subtire, azi ne-am trezit cu nasul infundat. sper sa nu apara surprize pana in w-end...
clujuuuuu.... joi vin pe la voi! doar eu, fara copii (sofer pt mama mea
) 
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia