LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (124)
Raspunsuri - Pagina 10
dayanara spune:
gata am ajuns si noi acasa !
m.am pus sa va citesc si m.am bucurat mult de tot, ca ati avut toate, dar chiar toate, cuvinte frumoase pt noi, va pup si va multumesc mult, au insemnat mult pt mine (nasii lui ivan n.au dat nici.un telefon)
vineri dimineata, febra ii scazuse, si nu mai accepta lichide, inainte cand avea febra (40 axilar)cerea singur de baut, se ridica in fund cu greu si cand vedea biberonul in pat cauta sa.l ia singur si.i tremurau mainile ca unui batranel, am reusit de i.am scazut febra dar nu mai bea nimic, ii dateam de toate cu siringa si vomita apoi diaree, in 3 ore a vomitat de 6 ori si a facut de vreo 8 ori caca, l.am imbracat si l.am dus la spital, unde imediat i.au pus perfuzii, si i.au luat sange pt analize, care evident au iesit prost, in ceea ce priveste desidratarea, a stat cu perfuzii de vineri pana aseara cand am iesit din spital
am facut si cateva poze cu telefonul, cand reusesc sa ma adun am sa le pun, deocamdata nu.mi revin cu gandul la ce se putea intampla
mai stau ce stau si iar ma ia plansul
ivan si dayanara
a_deju spune:
salutari!! citit tot din urma, n-am retinut nimic, scuzati... oboseala... m-am intors mai nauca si mai batuta-n freza decat eram la plecare, in afara de vineri cand am frecat-o dupa bunul plac, a fost horror.. dar ce mai conteaza... a fost munte, a fost zapada :)
am oalele pe aragaz, va las cu poze pan-oi mai apuca sa intru :)
Deea, mami de
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
roxanica2006 spune:
Buna sa va fie inima!! 
LA MULTI ANI Mihnea Octavian, Tudor Alexandru, Ana, Celeste Maria 
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI:
Alexia Iarina , Matei Cristian , Alessia Elena de Miraco! 

La multi ani, PORUMBITOOO!!! Sa fii sanatoasa, feiricta, sa ai o sarcina usoara si un bebe 2 la fel de reusit ca Mario!! 
Desiree, imi pare tare bine ca Octavian s-a simtit super de ziua lui. Mi-a placut mult si povestea nasterii, am citit-o cu placere!
Chris, multa sanatate lui Pisi si sotului tau. David se opreste din plans daca-l plimb prin casa, in brate, cu caputul pe umarul meu.
Dianarus, ma bucur ca Marc s-a insanatosit si papa bine. Doamne ajuta! Despre urocultura stiu ca se repeta la aprox. 7-10 zile dupa terminarea tratamentului cu antibiotic, altfel n-are relevanta. Si, da, ar trebui sa repeti urocultura, sa stii cum stati.
Marani, Doamne da sa fie totul bine cu soacra si s-o aveti alaturi de voi inca multi, multi ani. Ne gandim la voi 
Dayanara, hai nu mai plange, totul s-a terminat cu bine, Ivan e puternic si sanatos. Cred ca ai trecut prin momente fioroase, dar nu te gandi la lucruri atat de sumbre. Ati ajuns la timp la spital, l-au pus pe perfuzii si pericolul a trecut. Si David refuza lichidele, chiar si la febra sau diaree cand hidratarea e vitala.
dandusaaaaaa, deja vad niste artificii in zare...
Ruxandraaaaaaaaa, da cine mi te-a intristat??
danutz spune:
La multi ani!
Alexia Iarina de Teutz!
Matei Cristian de Irinabr!
Alessia Elena de Miraco!!!
Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi!
Dayanara, ma gandesc la voi, sanatate multa!
Dandusa, om vorbi noi alta data, cand ne-om linisti fiecare pe problemele ei! 
Sunt prinsa pana peste cap, tre sa fug la munca!!!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
dianocica spune:
Alexia
bravo mami teutz! sa-ti traiasca ratusca si sa fie fericita. si tie...doar rabdare iti doresc
, cu asta se rezolva toate...
Alesia
miraco misca-ti popoul pe forum si spune repede ceva de voi. daca nu dai de baut mai e cum e, dar daca nu bagi povestea nasterii...esti mancata!
Matei
irina sa-ti traiasca feciorii amandoi!
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
flore26 spune:
quote:Ce poze...
Originally posted by a_deju
salutari!! citit tot din urma, n-am retinut nimic, scuzati... oboseala... m-am intors mai nauca si mai batuta-n freza decat eram la plecare, in afara de vineri cand am frecat-o dupa bunul plac, a fost horror.. dar ce mai conteaza... a fost munte, a fost zapada :)
am oalele pe aragaz, va las cu poze pan-oi mai apuca sa intru :)
Deea, mami dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

...ce sexi mama 
...ce zambaret tata...Flore
Alessia Liane (16-12-2006)
lizzy spune:
desiree, chestiile pe care le citezi, le pastrezi undeva adunate? le poti pune pe toate pe mail-ul comun? 
a_deju, welcome. aveti o poza, in masina, amandoi cu gura pana la urechi, parca erati 2 pusti de 15 ani in prima lor excursie in doi
. mi-a placut aia mai mult chiar si decat alea cu iarna (desi sunt bune de poster, asa-s de faine!)
Alexia, Alessia si Matei
sa aduceti numai bucurii parintilor!
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
dandusa spune:

La multiiii aniiii!!!

Alexiaaaaaaaaa

Mateiiiiii

Alessiaaaaaaa

sa cresteti mari,sanatosi,puiuti scumpi
am diplomaaaaaa,tanananana...,[omulet care face opturi]...,din kur binenteles...
,sint absolventa academiei Blondi....daaaa?!?...,aveti grija cum vorbiti cu mine...
,tanananana...[omulet blocat din cauza opturilor...],din coloana ,binenteles...
cum a fost?!?...,pfuiii,floare la ureche...![]()
am vazut poze cu Adeju...,bai nene...,te-ai facut gagika de gagika de cind nu te-am mai vazut eu...
,sexy,marfa rochita...,coafura...,apropo,cu ce unghiuri te-a tuns,stii?
,sa stiu daca m-oi pune vreodata sa te tund...![]()
pozele facute in masina...,m-au dat pe spate...,sinteti haiosi tare...
aaa si da aici detalii de cazare,pret,statiune...,sa plecam si noi...,super peisajeeee,super zapadaaaaa,vreau si euuu
Ktrinel...,te-ai tunsss,te-am prins...,iti sta superrr,ai o fatza asa de dulce...,de buna...,esti mincabila...,ca sa exprim plastic...
,Julia este mortalaaaa,scumpa tare,cu ursul calare...,nu se lasa..,bravoo ei!
Dayanara,
bine ca sinteti mai bine,nu te mai gindi decit ca sinteti bine si atit,multa sanatate...
Chris,
muuuulta sanatate dragilor tai
n-am vesti...,avionul are intirziere...
,mama lui de avion...,stau in suspans...,bai nene si nu-mi place deloc...,mesagerul meu nu raspunde la tel...,nici la mesaje...,sper sa-l fi luat deja pe iubitul meu si sa mi-l aduca acasa...
Fiti mai buni de Craciun
Ionut
/Teo
/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia
/www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
/www.crisa.ro/" target="_blank">Crisa
asiza spune:
A_dejule, n-am cuvinte...superbe peisaje...iar voi sunteti faini faini...
Dandusa, felicitari!
...
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
desiree spune:
quote:
Originally posted by dianarus78
desiree, chestiile pe care le citezi, le pastrezi undeva adunate? le poti pune pe toate pe mail-ul comun?Alexia, Alessia si Matei
sa aduceti numai bucurii parintilor!
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
da,le voi trimite..5 carti.....
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!