brad natural sau artificial?
Raspunsuri - Pagina 6
ANCA_2007 spune:
Si eu votez pt cel artificial,nu prea sunt brazi frumosi naturali(cum vezi in filme)pe la noi,decat........f.f.scumpi
XIO spune:
quote:
Originally posted by Natasa
Este o pacaleala ca salvam vreun brad daca luam un plastic in casa, hai sa nu ne facem iluzii... In plus, ma amuza ca un brad de plastic se cheama "ecologic". Ce e ecologic la el, ca va fi aici si peste 200 de ani poluind pamintul? E mai comod, mai ieftin, nu face mizerie, dar din pacate nu salveaza natura...
Pai cam salveaza , ca daca anul acesta se vor cumpara cu 10% mai multi brazi de plastic , se vor vinde cu 10% mai putini brazi naturali.Si cum autoritatile noastre aproba un anumit numar de brazi taiati anual pt. Craciun , incet incet nu se vor mai taia intr-un asemenea ritm.
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
Ramona J spune:
Pentru mine nu e Craciun daca nu e brad natural. Provin de la ferme speciale, deci nu se taie paduri de brazi de dragul sarbatorilor.
Aici il transforma intr-un fel de rumegus, care se pune in jurul plantelor, copacilor pentru a mentine mai bine apa si nici nu cresc buruieni.
Eu zic ca asta-i ecologic, nu daca iau un brad de plastic. La anul arata ca naiba, il arunc si ce se intimpla cu toti brazii astia de plastic de care ne plictisim? Nu ii mai numiti ecologici, please!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
CrisaS spune:
Categoric natural.Si sa fie mare!!Sa-mi miroasa a brad!!Macar atat!!
Numai bine,
CRISA
In asteptarea lui bebe mic!!
_Ralu_ spune:
este al treilea an la noi cu brad artificial. pt noi e de preferat din toate punctele de vedere.
in primul rand nu mi se pare nimic mai trist decat inceputul anului plin de braduti morti aruncati care pe unde...(sa fim seriosi, extrem de putina lume din romania isi permite sa cumpere un brad in ghiveci)
in al doilea rand imi place ca bradul sa fie ca "desenat", perfect, ceea ce nu am vazut niciodata la cei naturali...(mi se pare normal dealtfel)
in al treilea rand este f comod de starns, fara mii de ace pe jos, pe care le tot gasesti juma' de an prin toate cotloanele indiferent de cata curatenie ai face...
in al patrulea rand, eu prefer sa fac bradutul cat mai devreme (l-am facut chiar si la 1 dec acum 2 ani), si unul natural se ofileste f repede, astfel ca de craciun/revelion, as avea un bradutz uscat si trist...
si mai sunt motive....dar nu vreau sa mai ocup spatiul...
sarbatori fericite!
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria (07.09.2006)
zouzounaki spune:
daca ar fi fost sa gasesc aici brazi naturali in ghiveci,as fi cumparat rapid...dar aici pe insula nici vorba sa se gaseasca naturali...doar pini si chiparosi..si foarte rar molizi...de aceea,vrind,nevrind ne-am cumparat un brad frumos de plastic..inalt si stufos...si pentru ca n-am gasit nicaieri parfum sau lumanari cu miros de brad...am gasit altceva...foite raid pt molii cu miros de brad
si le-am ascuns printre crengi...si sincer miroase exact ca un brad natural
...anul trecut,ne-am cumparat si crengute de brad,dar pretul pt.creanga a fost de ...6 euro
...deci,cu brad natural sau artificial,va doresc sarbatori fericite tuturor
..
"A-I multumi lui Dumnezeu când vântul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi însa când este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.elfyourself.com/?id=1269341507 " target="_blank">
LET'S ELF:)))
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI

www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...

www.colinde.org/" target="_blank">COLINDE
marumiha spune:
Eu sěnt ěmpotriva celor ce taie brazi fara sa-i planteze ,ěn casa fac brad artificial ,ěn curte am plantat doi brazi unde punem beculete .
http://community.webshots.com/user/mihaela2703
angelinajoli spune:
Ma simt printre norocosi.Aici in Germania se vand si brazi cu tot cu ghiveci chiar si de 2 metri fiind.Si gasesc cel natural cel care reprezinta Sarbatorile,desi nici eu nu sunt prea fericita ca se strica natura.
DienutaS spune:
Preferabil brad natural, dar sunt ani in care sunt foarte scumpi si mi se pare ca nu are nici un rost sa dai 2 mil pe un brad.asa ca,pentru anii de penurie, cumperi un brad artificial sa il ai pentru orice eventualitate.
Evident ca preferabil brad natural in ghiveci, si nu numai preferabil, ci si imperios.