Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (59)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

buna,va multumesc la toate, sunteti niste dragute ellpower, arrisa, diana_jors. Diana, l-am descarcat, e ok

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele de mai-iunie2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

neata stup,
hai la

poate sa imi explice si mie cineva de ce sunt asa de laudate cerealele Humana? Ca nu mi se pare nici o diferenta in bine fata de cele Milupa, iar cimbinatiile de fructe pe care le fac ei acolo chiar ma frapeaza . Deci, stie cineva de ce sunt astea mai bune??? Ca de scumpe .... am vzut ieri cutie la 40 ron in billa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

la toti copiii bolnaviori, prea fierbinti sau bubiciosi,
pt toti sarbatoritii zilei!
Anne mult noroc, sunt sigura ca va fi bine!
Tzuna , cresti o campioana, nu? ce seamana Maria cu mama ei!
Roxanici
Noi batem apa cu picioarele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

vreau sa vina vara!!!...Sa stau prin casa la bustul gol, sa nu mai curga mucii, sa dorm dezvelita , sa ma simt si eu calda. Acum ma simt doar transpirata de la raceala pe care am luat-o de la iubita mea fiica.
Azi mergem la control cu picea sa vedem ce zice dr.

Imteresant serialul Elodia , chiar o gasi?

He , he, he vorbeati de program astistic seara, noi avem un adevarat spectacol vocal instrumental lalaie si da cu picioarele in patut si de o luam in pat langa noi incepe miscarea adevarata flic flacuri ,rostogoliri , aruncaul pe perna, bagatul sub pilota si toate scamatoriile posibile. Sa va zic: aseara fiind trecut de ora 11, tatal din dotare se puse sa gadile mama din dotare ,eu de felul meu sunt o gadilicioasa, si una bucata copil care facuse o galagie de ne lua auzu se potoli frate , sedea in fund si se uita la noi cu niste ochi.Ce o fi zis sarmanu copil" bei astia au luat-o razna"

Am vazut ca vorbeati si de mancare...traiasca domnul iaurt si ciorbita de legume cu carnita ,ca in rest nu vrea altceva. Azi bagam branza cu smantana , ca si de asta ne place.
Crina ce harnicuta fusesi sa mai faci mama si sa va faceti bine si voica tare mai e greu.

Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Buna dimineataaaaaaaaaaaa!

Vreau si eu calendar! Vreau si eu sa descarc, vreau si eu program! Ajutati-ma! Raman datoare!

Luca, dragostea mea

Luca luna VIII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

neatza, hai adunaaareaaaa!!!!

M-am uitat la filmuletele cu Giulia, doamne da ce scumpa e. Se vede pe ea ca e o nazbatioasa.

Si Maria Tzunei ce frumoasa e cu dintosii aia mari in fatza!

Mieeee, cerealele de la Humana imi plac ptr ca nu fac cocoloase si nu se facciorba dupa 5 min, atat. In rest nu prea conteaza...ar putea sa imi mai placa gustul lor si faptul ca ka textura ies ca un gris cu lapte, da asta mai putin conteaza ptr mine.

Karla, s-au s cris aici nr si date de contact ptr cei care fac calendare. Ptg cu rame il gasesti pe www.4shared.com username:martie_aprilie_2007@yahoo.com, parola aia de toate zilele, apoi mergi in folderul utile copii si gasesti ceva cu nume sugestiv. Dar cei care fac calendare fac si ramele alea. La Absoluta parca ei au facut colajele, tb intrebat.

Hai, sa vina careva cu cafeaua

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

multzam Roxanici!

treci la Bucuresti sa-ti dau o cafea! ma gasesti la birou!

Luca, dragostea mea

Luca luna VIII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Nu i-a trecut ochisorul Timeei. Maine ma duc la dr. Nascuti unde urmeaza sa ne ducem sa-i facem desfundarea canalului. Am o fricaaaaaaaaaaaaaaa de mooooooooooooooor. Nu stiu cum o sa trec peste asta

Noii pampersi(cei cu banda mov) mi-au nenorocit copilul. E carne vie. Aveti grija.

Foloseste cineva Libero? Cum sunt in comparatie cu Pampers?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena76 spune:

Karla32 eu am crezut ca doar al meu e “defect” cu somnul. Ii fac baita la 8.30 si in loc sa-l linisteasca mai rau il agita. Dupa baie are niste reprize de chiuituri si “alergari”(sta pe spate si da fff repede din picioruse) si plimbari prin casa de zici ca abia s-a trezit, e fresh baiatu’.Cateii familiei sunt terorizati ca-i urmareste piticu sa-i traga de urechi si nu scapa nici daca se ascund sub paturici. Piticul meu se linisteste traziu(dupa crize de plins), pe la 12, 12 jumate si asta din cauza ca stingem lumina si incepem sa-l leganam. Si uite-asa am ajuns sa dormim si cu copilu in pat.(ca ma dadeam jmechera ca eu o sa-l educ sa doarma singur)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

buna dimineata!
in primul reau sa-i spun ceva lui absoluta si apoi revin la tot ce mai am de spus.
ce nu ia trecut la ochisor, poate tu ai spus si eu nu am fost atenta?
de ce te intreb pt ca am avut si noi o problema la ochisor.
stefi din maternitate s-a procopsit cu o secretie la un ochisor care apoi s-a intins si la celalat.
am incercat o groaza de chestii si nu au dat rezultate, asa ca i-am facut o recoltare a secretiei si rezultatul nu a fost multumitor, el era diagnosticat mereu cu conjunctivita purulenta.
asta timp de 3 luni pana cand am fost la un oftalmolog care ne-a trimis la un laborator si i-am repetat analiza la secretie si ghici ce a iesit de data asta: un streptococ iar la antibiograma a iesit augumentinul pe care i l-am administrat si ciloxan(astea sunt picaturi) plus unguent cu kanamicina.
surpriza: ne-a tercut si nici pana azi nu a mai reaparut, deci nici vorba de conjunctivita ci era vorba de un microb cu care ne-a cadorisit cei din spital.
asa ca eu zic sa-i mai faci o analiza pt ca nii l-a noi nu a ieist din prima si sa nu te duci sa chinui copilul pt ca asa ne recomandase si noua sa desfundam canalele si iti spun eu ca nu este o treaba chiar placuta.
sperand ca ti-a m putut fi de ajutor!
ca sa treaca!

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput