Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (59)
Raspunsuri - Pagina 12
stefimic spune:
buna seara mamici!
vreau sa va spun ceva referitor la cele care intrebati de calciu gluconic.
acum 2 sapatamani cand am schimbat medicul pediatru lui stefi i s-a descoperit o lipsa de calciu(v-am povestit atunci) si mi-a spus sa-i dau calciu de la pharco pt ca cel gluconic nu se mai da de pe vremea lui raposatu, ca este mult mai bun cel de la pharco fiind si siropel si i-si face efectul mai bine. parerea dr eu ramane de vazut mai am o jumatate de stcluta sa-i dau si apoi fac analizele sa vedem ce iese.
calciu gluconic i-am dat si eu lui stefi in nenumarate randuri recomandat de cealalta pediatra, asa ca nu stiu care este mai bun, dar cert este ca stefi pe cel gluconic nu l-a asimilat.
acuma decide fiecare ce alege pt puiul ei.
pe stefi vreau sa-l incerc acum cu branzica fagaras cu smantana sa vad daca ii place. voi le-ati dat cumva?
referitor la fructe multumim de raspunsurii si o sa incerc si eu din ce mi-ati spus sa vad ce-i place.
pupici
cata mami de STEFAN(9.03.2007)
tzuna spune:
Cate progrese.... Gata de acum nu mai stiu care merge, care nu, care se ridica, cati dinti are fiecare... prea complicat. Si e abia inceputul ca in vreo 2-3 luni vor merge toti plus alte prostii ce vor face.
Asa ca felicit si eu toate albinutele si toti bondareii fie ca merg, fie ca nu, sa creasca mari si sa fie sanatosi cu totii si sa se joace cat mai putin cu nervii nostri.
Maria e o dulce dar ma termina fizic si psihic. Problema cu mancarea persista ca de... asa e ea iar acum ca misuna si se ridica si cade tb sa stau numai de ea. Am citit pe sarite ce ati scris.
Promit sa nu mai raman in urma si sa mai raspund si eu la intrebari.
O seara buna tuturor.
tzuna spune:
Fructe: mere, pere (nu prea mai gasesc), mandarine, kiwi, banane.
Branza- eu ii dau mariei branza fagaras de la Napolact sau Mili. Smantana o pun in ciorba ei sau a noastra si branzica o amestec cu fructele. De ce nu-i mai fac eu? pentru ca murdaream tot felul de chestii si ma enervam cand maria nu o manca. Asa dintr-o cutie ii dau 2 zile si ce ramane mananc eu. Si e facuta din lapte pasteurizat si nu vad care ar fi problema acum ca are 9 luni.
Retete- i-am facut ciorba de perisoare. Am avut surpriza ca a mancat (100 ml- tot cu bibe evident) dar nu si-a mai facut greata si periosoarele au iesit chiar bune si nici nu s-au imprastiat desi am pus numai galbenus.
Gata pe azi.
stefimic spune:
acum ca tot am vazut ca fiecare i-si lauda puiul vroiam sa va spunem si noi ce progrese avem noi.
pai noi mergem de-a buselea de pe la 5 luni jumate, acum stam cateva secunde in picioare fara ajutor, cu sustinere de o manuta sta in tarc mult si bine, avem 2 dintisori, spunem:mam, tata, tataie, ete, da, baba, bebe; ne jucam cu "stai ca te prind" si fuge de-a buselea de nici nu se mai uita unde de repede ce vrea sa fuga; ne uitam la reclamele cu bebelusi si radem, sambata a fost la tv "veronica" si i-a placut f mult l-am si filmat cum radea si se bucura de copii(o sa incerc sa vad daca reusesc sa postez); nu ne mai trezim noaptea decat uneori si asta numai sa bem apa si adormim la loc; nici nu stiu ce sa va mai spun, aaa batem din palme.
sper ca nu v-am plictisit dar simteam nevoia sa-mi laud si eu puiul.

roxanici spune:
quote:
Originally posted by stefimic
acum ca tot am vazut ca fiecare i-si lauda puiul vroiam sa va spunem si noi ce progrese avem noi.
pai noi mergem de-a buselea de pe la 5 luni jumate, acum stam cateva secunde in picioare fara ajutor, cu sustinere de o manuta sta in tarc mult si bine, avem 2 dintisori, spunem:mam, tata, tataie, ete, da, baba, bebe; ne jucam cu "stai ca te prind" si fuge de-a buselea de nici nu se mai uita unde de repede ce vrea sa fuga; ne uitam la reclamele cu bebelusi si radem, sambata a fost la tv "veronica" si i-a placut f mult l-am si filmat cum radea si se bucura de copii(o sa incerc sa vad daca reusesc sa postez); nu ne mai trezim noaptea decat uneori si asta numai sa bem apa si adormim la loc; nici nu stiu ce sa va mai spun, aaa batem din palme.
sper ca nu v-am plictisit dar simteam nevoia sa-mi laud si eu puiul.
legat de Veronica....mie mi se pare ca b1 tv se transforma in Veronica tv ca 2 zile numai aia vezi al tv....am mai prins odata tot asa cand dadeau veronica si am avut aceeasi impresie
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
B_Zara spune:
Intre timp m-am lamurit cu Ca gluconic injectabil: se da pe gura!I-am dat si eu citeva luni sirop Ca de la Pharco, apoi am schimbat pediatra si mi-a recomandat Vi-sol iar acum Ca gluconic.Naiba mai stie...merg pe mina ei, sa vedem!Mami de Ilinca 15.03.2007http://picasaweb.google.com/Sorin.Brinzaru/IlincaDecembrie?authkey=7DplWa3GQ6g
riloasa spune:
DIANA, te rog spune-mi si mie unde ai facut calendarul. Da-mi si mie un numar de telefon daca nu te deranjeaza.
Mihaita 31 Martie
roxanici spune:
Hei,vrem sa intram si noi in clubul bondarilor deghizati in ursuleti
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
anaalina spune:
Buna seara , buna seara, am sosit cu sanioara, sau mai bine cu umbrela ca nu e zapada. De mine nu intreaba nimeni
si ce daca eu tot va urmaresc si scriu cand am timp mai mult.
Ei bine, raportam o saptamana trecuta cu muci =augmentin , stodal, zyrtec si refuzat lapte si orice fel de mancare . Inca avem cascade de muci si de baleee...se poate sa ne iasa si un dinte sus. Daca nu ne trece pana maine dr ne-a amenintat ca ne pune branula
si cred ca nu suntem departe de ea, nu vad sa se faca bine intr-o zi cat a amai ramas.Luam deja de 5 zile antibiotic.
Cam asta e partea dureroasa a noastra.

La partea vesela![]()
![]()
topaim toata ziua in patut , mai nou sare ca o minge si se da cu nasul de patut dar nu plange. Scoate limba, ma striga mamamam, tipa la taicasu tatatat si cam atat.
Gluconat de ca=pietre la rinichi , asa de zise noua dr asa ca nu mai luam.
Vaiii!!! ce bondar cu blana vazui
Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)
diana_jors spune:
riloasa: eu am facut comanda la unul din anunturile de Vanzari lucruri copii de aici de pe site... pozele le-am "inramat" eu...
Facem la comanda
- postere cu poza copilasului - 6 ron,
- calendar 2008 de perete (format A3 - 30/45 cm.) din o foaie, personalizat cu poza lui bebe - pret 10 ron,
- calendar 2008 de perete din 12 pagini (format A3 - 30/45 cm.), personalizat cu pozele copiilor - pret 55 ron
Se ofera reduceri la un nr. mai mare de exemplare din acelasi tip.
Comanda minima este de 30 ron.
Cateva modele puteti vedea in linkul urmator
http://community.webshots.com/album/561570607CtFxPF?start=0
Adresa de contact: diana_marcel2003@yahoo.com
tel. 0730.255.547
Contact
Pret: 10 ron
Profil membru: tessy
Trimite mai lui: tessy
Adresa de mail alternativa: diana_marcel2003@yahoo.com
Cod postal:
Website personal: