LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (269)
Raspunsuri - Pagina 14
monica70 spune:
GIO cat a stat Marco la coltz? ![]()
Io n-am pus-o,chiar daca si azi voia sa se stearga iar pe maini de bluza mea - era cu cioco ca i-a adus buni iar branza in ciocolata.Am banuit ce voia sa faca asa ca am amenintzat-o
si n-a mai indraznit.Nu se suporta murdara si de lene sa mearga la baie sa se spele se sterge la mine pe bluza,poftim 
Cu "pedepsitul" eu o iau pe sus (ca demult nu mai merge singura) si o duc in dormitor.Iese,o bag iar si tot asa pana termina cu zbieretele,ca de obicei atunci o duc,cand e crizata.
BEE deci sa inteleg ca ANUTZA va fi as la gramatica ,in special la adjective,pronume ...
Noi stam prost,inca mai zice ACOLO si daca ACOLO ala e de fapt AICI
Asta e, daca nu-s tot timpul langa ea sa o corectez.Taica-su ma calca in continuare pe nervi,ca vorbeste gresit, fix ca ea,lui i se pare distractiv
Ba mai mult,daca o corectez,el o mai invatza si mai rau,total aiurea,numai in ciuda mea
Deci baga sabotaj la greu 
Ma si mir ca stie Dia atatea, la cate tampenii ii baga el in cap! Pai nu mi-a mancat el nervii dupa ce i-a tot repetat cand era mica tot UNU-PATU ,de luni in sir zicea Diana ca el, numai asa in loc de unu-doi??? 
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
Giova spune:
si marco tot Minimax prefera. mai avem si Cartoon, dar nu-i plac. e drept ca cele mai frumpase sunt pe Minimax. Ii mai pun si Thomas la calculator. oricum nu sta el prea mult, se plictiseste repede.
Moni cat sa stea? nici 5 secunde. cum am ajuns in bucatarie a fost dupa mine.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Denisam spune:
Am uitat sa va zic ce succes au literele de la baie,sunt din spuma din aceea care se lipesc pe vana,dc vrei- in 2zile emma a invatzat sa isi scrie numele-deci E,M,A,apoi O,V-de la veveritza, H-de la hipo,U ca asa face trenul,C de la car, P dela puppy-catelus,si sa vad azi dc ii fac eu baie ce o mai invatz, in general e cu tati si el a invatzat-o dar in joaca-cu puzzle nu prea vrea,sper sa o si pot filma, ca ii cam dau papa lui Alex atunci, dar ea le alege din apa pe astea.Pupici-fug ca tipa!
Denisa
'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
monica70 spune:
DENISA pai eu i-am mai pus tzelina (desi e tot radacinoasa,dar e dulce si cu multe vitamine) si conopida,fasole verde,ca sa zicem ca mazare e prea devreme eventual.Dar Diana a bagat zilnic aceeasi "reteta" luni in sir: cartof,morcov,telina,patrunjel (sau pastranac?)
Si manca biiine pe vremea aia!!!
BRAVO pentru EMMA cu literele! Si pentru tati ca o invata!
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
canda_h spune:
Pun poze repede, dar nu am vreme sa stau ...
http://www.dropshots.com/canda2
pupici
Angi
de motanel
(5.02.2006)
monica70 spune:
Cu literele eu sunt de parere ca n-are rost sa ii invatam inca (desi la ce memorie au acum ,chiar nu e greu!},eventual asa de distractie,cat timp au chef,pentru ca le uita,daca nu le tot repeti si nu continui cu formatul cuvintelor,scris ,citit etc. etc. si ar fi culmea sa incepem de la doi ani ![]()
Eu ma gandeam la ce zicea BEE odata cu Polul Nord,cum ii povestea taica-su si ca asa si-a dorit sa ajunga prin zona ![]()
Deci cred ca mai fain ar fi sa le povestim d-astea,despre Polul Nord,jungla,desert,cam ce animale unde traiesc,ce mananca etc.
Sau de diverse profesii,ce fac marinarii,doctorii,sau mai stiu eu cine,pentru ei poate fi fascinant,numai sa avem noi chef si imaginatie .Amu' ca la fiica-mea i s-a pus pata sa aseze literele alea la loc ...
la un moment dat o sa se plictiseasca si ea de ele cred ... dar de povesti din astea chiar nu cred ca s-ar plictisi niciodata! Si niciunul! Ca imposibil sa nu se gaseasca vreo "poveste adevarata" din asta pe gustul fiecaruia!
Chiar ma gandesc,unde as gasi ceva carti din astea "educative" - de exemplu ar fi interesant sa fie si ceva cu imagini cu diverse rase : negrii,mongoloizi,albi,chinezi etc. Stiu ca au timp sa invete d-astea,dar de exemplu Diana se plictiseste rau daca nu o "mobilez" cu ceva interesant.Daca mai aveti idei,bagatzi,ca am nevoie 
Giova spune:
Canda cand ai timp mi le trimiti si mie, please.
e super incantat marco de cartea aia, lipim la abtibilduri de nu-i adevarat.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
monica70 spune:
GIO de ce carte e vorba? Si eu am vazut cu abtibilduri,dar n-am luat.Se lipesc definitiv,sau se pot dezlipi si lipi iar daca nu-s puse bine? Ca daca ar fi asa i-as lua si eu ...
Am vazut ceva poze cu smecherii,la filme ma uit cu Diana mai incolo.
maraki spune:
ce zicala este asta? nu am auzit de ea pana acum ![]()
Va pup fetelor, fiti inteligente...sunt sigura ca e adevarata vorba aia batraneasca "pasarica e mai dulce decat mamica"!
am luat-o de la subiectul socrosenii...
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
monica70 spune:
MARAKI
eu am mai auzit-o (sau citit-o de fapt) demuult.
Suntem la ora de nani si in loc de poveste (inspiratie pauza
) i-am zis poezia cu piticul ce s-a inecat alunecand pe sapun.Si surprise:de data asta tare i-a placut si a si zis din ea,mai ales ii place finalul in care se ia de cap ("vai vai ce pacat ..."}
Am lasat-o cu taica-su,dar mai bine ar lasa-o singura ca nu tace nicicum.
M-am distrat ca am intrebat-o cum e nasul lui tati si mi-a raspuns rapid si fara ezitare: LUNG!
Sincer ma asteptam sa zica "male" ca parca asa i-am zis mai demult,dar daca ea e de alta parere ...
Acu tocmai zicea ca: FOST A BOGAN si TATA JUCAT BING BONG