***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (34)***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

quote:
Originally posted by numai_eu

Buna seara,
Am tot vazut poze de capsunei si capsunele in ultima vreme, asa ca vin si eu sa ma laud cu puiutul meu. Am pus cateva poze recente aici: http://community.webshots.com/album/561687767JlIzIA.
Zic si eu La multi ani! sarbatoritilor ultimelor zile, [red]
Mamica de David Andrei, 10 iunie 2007

Azi a fost zi de vazut poze la mine, ca ati scris mai rezonabiil si am avut timp. Dar uite ce mesaj primesc la tine: We're sorry...
...due to a high volume of page requests, this Webshots page is not available right now.

If you are looking for a photo, it is possible that the photo has moved or no longer exists.

If you are in the process of creating an album, please be assured that your data has been sent to our site. You may try refreshing the browser window or reloading the page in a few moments.

IN rest....subscriu si eu la faptul ca avem cei mai frumosi bbei!!

Si inainte de culcare o urare

pentru toti sarbatoritii, capsunele, capsunici si mamici

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

MOTANEL multumesc de raspuns.Voi mai astepta desi mi se rupe sufleul ca nu am cum sa-l ajut mai mult si cred ca vom trece cu vaccinul de 6 luni in anul urmator !
Fetele care ati fost la BABY EXPO se merita?Vreau sa ajung si io maine sau poimaine insa nu stiu exact.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Alynta - La multi ani sotului!

Angela - frumoasa broscuta lui Nicole

Motanel - a primit si Teodora multe cadouase.

Numai-eu - si mie imi apare acelasi mesaj, nu e public albumul ,cred.

Doxinu - insanatosire grabnica lui Stefan!

Ia priviti :www.elfyourself.com/?id=1201607445" target="_blank">aici

Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

dicirstea, bine faci ca nu mai stresezi baiatul, cind va fi pregatit va minca el cu lingurita

addinel, ti-am zis eu ca n-are fata nimic

ramona, cu placere, mie imi plac tare mult produsele de la nuby, sint de calitate, si sint ieftine.

alyna24, iti dai seama ca si sotul meu atita poate sa impinga sa foloseasca sanatos piticul tau jucariile ce le-a primit

mihamora, cu placera, asa se pare ca al meu e ca si taica-su ii place sa-si bage nasul la bucatarie, am sa-i fac poze cind facem biscuitii. ma-am tot uitat ieri la poze cu al tau pitic si ma intreba cum il cheama, si i-am zis ca dominic, si zicea ca nu, ca dominic e el, deci cum il cheama mami?

kay, acuma am citit imi pare tare rau ca ai fost si tu atacata si inca atit de brutal, si-mi pare rau ca sonia nu e bine si ca trebuie sa plecati la nemti, pup inimioara mica, capul sus veti reusi!

gravidutza, am sa fac o poza la o hirtie igienica pe linga o suzeta, sa vedem cit e diferenta cu cea din ro.gata am facut, si am verificat, nu trece suzeta prin gaura de la hirtie, deci tot ce e mai mic de o suzeta cu tot cu plastic ma refer, poate fi inghitit de bebe

moko, felicitari ptr diversificare, lasa ca la 3 ani jumate te va ajuta si stefan fizic la bucatarie.merci de capitol , frumoase pozele, ii sta bine in rosu, imi place comentariul de la aia cu balutele. imi pare rau ptr inundatie!vai ce mare ai fost la nastere!he he si noi avem acelasi pact, dulciuri la nicolae, grosul la craciun. acuma david nu putea savura ceva dulce, asa ca i-am luat o caciula
deci am ramas singurul capsunel nediversificat???

piticagogosica, ma bucur ca ati scapat de febra

doxinu, sanatate multa

ninutza, felicitari ptr cel de-al doilea dintisor

roxicucu, la mine murdareste asa cind trebuie sa schimb numarul, verifica daca=l stringi bine in talie.ce marca folosesti?david face caca lichid. dioxina, a fost clasificata ca si substanta cancerigena de catre organizatia mondiala a sanatatii.dioxina se gaseste in mediu, si deci in mincare.de ex dioxine provin de la teava de esapament a masinii, residuri se gasesc in cantitati infime in toate produsele de origine animala.dioxina poate patrunde in corp prin respiratie, piele ingestie.(dar sint in cantitati ff mici)prin alimente se introduce cel mai mult in corp,incriminate ar fi laptele, produse lactate, carnea, peste si produse adiacente.produsele vegetale f putin au, asta stiu eu despre dioxine, acuma ce stiu eu, si de aceea i-am cumparat biberoane in sticla lui dominic, este despre bisfenol A(cancerigen), care se gaseste in biberoanele de plastic si care migreaza in produsul care se gaseste in recipietul incalzit. aici in canada am citi ca isi pun problema sa interzica sau nu biberoanele de plastic.am mai citit ca in japonia sint numai biberoane in sticla, fetele ne pot spune mai multe. la dominic incalzeam in ceva de sticla, si apoi ii turnam in biberoane de plastic. banuiesc ca la fel e si cu recipientele din plastic de incalzit mincarea. de aceea este f important sa fie vase speciale de bagat la microunda, sa fie stabile moleculele la temperatura microundei, sa fie aruncate(mai ales biberoanele plastic daca totusi se folosesc)dupa citva timp de incalzire .cel mai bine de incalzit in sticla, si apoi pus in alt recipient de ex.sper ca am fost coerenta ca se zbenguie dominic prin jurul meu

revin

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxicucu spune:

Ibelciug, mama mea (ca tata nu mai este) locuieste pe Str. Buzaului, pe la scoala nr. 2 Eu ajung destul de rar in Braila in schimb mama mea vine in fiecare weekend la noi. Mi-ar placea sa ne vedem.

Alina, eu l-am pus pe Stefan in premergator de pe la 7 luni insa la Andrei am hotarat sa nu mai fac asa pentru ca deformeaza putin mersul. M-am chinuit o gramada sa-l dezvat de mersul pe varfuri. Lui Andrei as vrea sa-i cumpar un premergator gen carucior cu 4 roti pe care sa se sprijine doar cu manutele in timp ce merge....desi trebuie sa recunosc, era mult mai comod cand il puneam pe Stefan in premergator, reuseam sa fac o gramada de treaba cat el explora...

Dicirstea, eu am o bavetica cu maneci numai ca este din material de prosop, arata ca dupa razboi cand se termina masa si trebuie sa o spal mereu. Mi-ar placea si mie una din plastic, ma gandeam ca nu exista, o sa mai caut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

Motannel, pentru Teodora Elena

Corap, pentru Anais

Sadicutza, pentru Teodora

Carstea, pentru Rares

Addinel

MULTUMIM TUTUROR CELOR CARE NE-AU FELICITAT PT AL DOILEA DINTISOR.

http://mirunamaria.blogspot.com/

Miruna Maria, 5 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

liviana, cu placere,sa stii ca voi incerca si eu cu camasa de noapte, ca e drept ca alaptind mai adorm cu spatele la aer

angela, la multi ani lui Nicole, sa creasca mare si sa fie sanatoasa.linguri si castronele zici?!stai linistita ca nici la noi nu a venit in mod special, doar sa-i facem placere lui dominic ne-am pus si noua o cutie de ciocolata in bocanci mie si lui tati, dar nu ne-am luat nimic in mod special, sotu zice dac ce nu mi-a luat costum de baie, si altele, care zice el ca sint in contul la nicolae, ei cind esti mare nu mai tii, cind eram mici ne aducea dulciuri, portocale si banane. lasa ca=l taxam pe mos de craciun, mama lui

mica, sa foloseasca sanatoasa maya ce i-a adus mosu!

acuma ca a zis mica, si noi i-am luat scaun de masa, a uitat sotu ca altfel mi=l contabiliza si pe alazice ca la cite chestii iau ptr copii, e mos nicolae in fiecare zi.

ioana13,al meu doarme 2 ore ziua, apoi sta treaz o ora, apoi iar doarme 2-3 ore, apoi treaz 1 ora apoi iar doarme 1 ora. apoi treaz 2-3 ore si apoi somnul de seara.azi exceptional mi-a dormit 4 ore, ca am fost 40 minute la plimbare. si pe mine ma omoara durerile de spate,am ramas blocata recent! mi-a luat sotul o perna de masaj cu caldura care se pune pe scaun, imi face mult bine, medicul zice ca de la kg in plus, de la sarcina, greutatea lui bebe, la primul m-a ajutat fitnessul in apa, acuma fac la fel, si slabitul

petit_ange cu placere. e tare frumoasa Isa, si mie imi plac fetele in rochite, desi nu am fetita cind vad o rochita frumoasa tot nu ma abtin, si=o iau ca nasa lui david are fetita, si am doua prietene cu fetite.ce frumos sta ea in aia cu sapcalia de mos. cind ne hotarim de urmatorul ma uit la fetele de aici sa fac si io o fata, ca de data asta aia vreau, si poate are si ochi albastii

graviduta

eu, i-am facut lui dominic tort la 6 luni, si i-am pus luminare, la fel voi face si la david, nu am auzit de nici o superstitie legat de asta,

ali24, nu ma mai mir ca zicea cineva de un copil de 3 luni jumate mort de la sarmale, unde nu-i cap vai de picioare....cred ca daca ma vedeau pe mine ziceau ca=s extraterestrupe vremea cind eram inca in tara am vazut o mama care mesteca ea in gura mincarea si apoi o scuipa in pumn si i=o dadea la bebecu premergatorul si eu am avut dubii, ca l=am pus la magazin si tare-i placea, si ziceam cind mai creste sa-i iau unul, dar am mai intrebat in stinga dreapta si m-am razgindit ptr moment, ma mai documentez, la dominic nu am folosit ca nu statea in el, am facut doar o poza, in schimb am avut o masinuta pe care o impingea era special facuta asa ptr a ajuta la mers

alynta, sa folositi sanatosi ce va adus mosu

ckristina, merci ptr info

numai eu, nu reusesc sa vad poze!

la multe lunisoare ptr pitici de carstea, motannel corap

la multi ani cu sanatate adinnel, sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte de multe bucurii!

motannel, sa foloseasca micuta sanatoasa tot ce a primit, si tu sa-ti folosesti sanatoasa cremele

carmen, pe unde umbli?la cumparaturi?

lauradi, ce frumoasa excursie

mihamora, am ris de numa, tare frumos videoclipul, sinteti niste elfi tare frumosi!

nu stiu ce are piticul meu saracu, ca a adormit singur apoi dupa 1 ora s-a trezit, si imi urla de 1 ora, tot il linistesc si iar se pune pe plins, poate sint dintii!
noapte buna

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

nici capsunica Sosonica nu e diversificata ! ma chinui sa gasesc o razaoare de sticla si un vas sterilizabil in care sa-i fac supita !!!

si cu plecarea asta mi-e ca ne apuca 1 an nediversificate... si deja are 5200, iar fiecare gram scade la saturtie putin... sa nu va ganditi ca nu e bine Soso... asta e cursul starii ei. urmeaza corectie/paleatie si cand ii raman mici tuburile, iar o sa se albastreasca. pana nu va ma creste. si atunci sa vezi ce fata roz-permanent are mama ! deci e normal ce se intampla si ea e mai vesela ca nicicand... ma rog, nu acum ca ii e foame si asteapta lapticul sa se raceasca.

va pup si va doresc o zi cat mai buna !

oana de Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

50.000(germania)-75000(sua) euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com

rest de strans : 17.000(germania)-42.000(sua)euro !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

`Neata!

Pepsica asa face si Maria, seara. O culc si dupa 1h se trezeste plangand. Si asa ma tine toata noaptea. Scanceste, dar nu deschide ochii. Nu stiu ce sa-i fac. Daca o pun la san se linisteste, dar nu pot sa o pun la san n-spe ori pe noapte ca atunci m-am dat naibii. Ea are vreo 2 saptamani de cand face asa, nu cred ca e vb de dinti in cazul nostru.
Si voiam sa-ti zic ca te admir din tot sufletul ca iti faci timp sa scrii pe forum toate informatiile astea folositoare. Multe chestii mi le-au spus si mie aici ( aia cu bavetica dubla:pe o parte plastic, pe una bumbac. Si de faza cu minunea aia din plastic in care se strang resturile de mancare. Si tin minte ca ne-a zis astora care avem copii mai buclucasi sa luam bavetele gen camasuta, caci la astea simple exista riscul sa traga bebe de ele , sa le bage in gura si mai mult se mozolesc- si EXACT asa e, ca eu ii luasem una de genul asta de la Sassy si varza s-a facut!). Apropo de Nuby si linguritele termice: sunt OK , dar tin minte ca tot la cursurile astea ne-a spus ca cea mai sigura metoda e sa amestecam mancarea lui bb bine, in bol si apoi sa o gustam noi ( asta cu amestecatul bine, se aplica in special atunci cand o reincalzesti la microunde si pot exista parti mai reci sau mai fierbinti).
Apropo de laptopurile de la Vaio: noi cam tot ce tine de calculatoare am avut de la Vaio ( deh firma autohtona, cu o gramada de servicii incluse, ne-a convenit). Si laptopul asta mi l-a luat sotulica, nu inainte de a-mi pune urmatoarea "clauza" : fara suc, cafea, lapte si alte chestii lichide baute in preajma lui. Si asta pt ca eu sunt campioana la varsat cafeaua- in general - peste tastatura. -

Madi NU DISPERA!! Te inteleg perfect!! Dar hai sa-ti povestesc o chestie , poate te linisteste. Eu vazand pe net fel de fel de postari despre cantitatile IMENSE pe care le mananca unii copii, incercam sa o fac pe Maria sa manance aceiasi cantitate. Si mi se increteau nervii cand vedeam ca ea mananca cateva lingurite si ramane bolul plin. DAR ieri am fost iarasi la Health Center si am discutat cu una dintre consilierele de la "diversificare" si mi-au dat fel de fel de brosuri in care se spune asa: la 5-6 luni un bebelus trebuie sa pape 10% mancare si 90% lapte. Si masa solida este ceva de genul : 30-40g cereale + 15 g vitamine si minerale ( adica legume/fructe) sau 30-40g cereale si 25g proteine ( de genul tofu sau peste alb ). Si am stat eu si m-am gandit: chestia asta inseamna in jur de 50g de mancare solida , adica vreo 5 lingurite ( cu aproximatie). Si treaba asta o face si Maria mea.
Cand spun mancare solida ma refer la chestii gen terci si piureuri care stau destul de batoase ( in sensul ca NU curg ca un suc si NU le poti da in biberon ). Din start s-a spus ca diversificarea se face cu lingurita, nu cu biberonul! Si chestii gen supa, suc de nu-s ce incearca sa se evite caci umplu aiurea stomacelul copilului si nu ii confera cantitatea de cele necesare. Supa se foloseste doar la diluat- gen piure de cartof de ex.
Bafta multa in continuare, si sa stii ca au si astia mici toanele lor. Cu multa perseverenta , pana la urma o sa vezi ca o sa ai si "surprize" placute din partea papusii tale, la capitolul asta.

Angela
, da, i-am facut un blog , dar de vreo saptamana nu m-am mai ocupat de el pt ca ajunsesem la capatul nervilor. Pana atunci scriam cantitatile exacte, incepusem sa fac si poze Dar de astazi am reinceput in forta! Daca vrei sa bagi un ochi o poti face AICI.

Cred ca cineva acolo sus, si-a facut mila si pomana de sufletul meu chinuit( din cauza diversificarii) si mi-a adus cadoul de mos Neculai : o masa diversificata in totalitate ( cred eu!). Astazi masa de la ora 12 ( care a durat cam 1h) a fost plina de succese. La final, cand sa-i ia "desertul" de tzitzi, Maria a refuzat, era super full.

Graviduta mi-a sarit cafeaua pe nas cand am citit bancul ala cu "fuck me!" Crimaaaa!

Ramona ma tot chinuiam sa-mi aduc aminte si sa-ti zic ca te-am vazut in pozele de la Bloggaria si arati super

Ninutza felicitari pt dintisori! Noi suntem stirbe ( am si pierdut pariul cu frate-meu, ca i-am zis ca pana venim in Ro sigur avem dinti, dar uite ca nu se intrezareste nik!)

Apropo de dinti: mi-am adus aminte de o discutie de ieri, de la Health Center. S-a discutat si despre igiena dintisorilor si au spus asa: e bine sa se stearga dintisorul/ii dupa masa diversificata cu un tifon inmuiat in apa. Toate mamicile de acolo am ramas cam pilaf, pt ca nici una din noi nu se gandise la chestia asta.

Revin mai tarziu ca acum scriu cu printesa in brate si s-a plictisit, a inceput sa scanceasca, iar eu nici nu stiu daca am o logica in ceea ce scriu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Kay pt tine si Soso o imbratisare si un !! Sanatate multa si sa stii ca eu ma gandesc mereu la voi doua!

Fetele din Braila (Roxicucu si liviana) imi puteti spune cam cat ajunge o casa ( cam 100m patrati teren , batranesca) prin zona garii/Calea Galati? Asa estimativ , un pret.

Intrebare: pampersii din Ro au linii indicatoare pt pishu?

Mergi la inceput