***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (34)***
Raspunsuri - Pagina 20
kay spune:
aha, deci si tu ai fost corupta... pe mie ma fascineaza cum se lassa barbatii pacaliti sa foloseasca asa ceva... laal meu a durat ceva si doar cu amenintari ca-l parasesc pt inel, abia asa s-a mai gandit... 6 euro juma... mai ieftin ca la noi...
tocmai MI-A RASPLATIT ORANGE DFIDELITATEA CU 68 de euro... scuze pt caps , da cu dreapta bag in mine si scriu cu stanga !
cat despre pijama... aia-i pijama? asa merg fetele la liceu aici ! pe vremea mea zau daca era asa ! si-am terminat liceu acu 3 ani doar. mergea una zilele trecute cu geaca d`aia scurta si pant cu talie joasa si un tricout sccurt de i se vedea o palma de piele... cat de "bunica" am ajuns !
oana
de
Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
50.000(germania)-75000(sua) euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com
rest de strans : 17.000(germania)-42.000(sua)euro !
roxicucu spune:
Am reusit sa citesc si eu din urma tot, asa ca desi e tarziu tare, va raspund si fug la nani ca acu' imi da desteptarea Andrei.
Ralucami, nu stiu cat costa un teren in Braila si mai ales in zonele mentionate de tine. Din cate am auzit....ar fi foarte ieftine, eu am niste prieteni care stau in Galati dar vor sa cumpere teren in Braila pentru ca e mai ieftin...o sa ma interesez.
Ramona7, multumesc pentru raspuns, pe 13 decembrie se deschide Carrefour la Braila si ma duc sa caut si eu ursuletul care lumineaza.
Mica0307, mi-a placut ideea cu agenda si calendar cadou, insa nu o voi putea folosi....eu anul trecut de craciun le-am facut cadou bunicelor (ca bunici nu avem) cate o rama din argint cu poza lui Stefan. Daca fac si anul asta aproape la fel o sa creada ca sunt lipsita de imaginatie...![]()
Liviana, felicitari pentru al doilea dintisor, asteptam si noi sa intram in clubul dintosilor ![]()
Poohy, si lui Andrei "ii place cartea", citeste de rupe, o mananca nu altceva...
Ce bouncer de printesa are Manu...e dulce tare 
Elteka, ce marca de pampers vei alege, da-mi si mie o idee. Astazi am fost la supermarket si mi-a fost frica sa cumpar de la alta firma asa ca am luat tot Pampers... acelasi numar - 3, nu cred ca se murdareste din cauza ca i-ar fi mic ca doar ii prind aricii pana se ating...
Pepsi, deci nu auzisem chiar gresit faza cu recipientele de plastic la microunde. Ma duc si eu zilele astea sa-i caut biberon de sticla...sper sa gasesc.
Numai-eu, am vazut pozele, David Andrei e un scumpic, deja s-a apucat de rontait patutul? Patul in care doarme Andrei a fost al lui Stefan si are o multime de urme de dintisori, doi cate doi...:)
Carstea, de cand ii dai galbenus? Stefan avea reactia asta, adica voma pentru ca nu-i tolera stomacelul oul. Ulterior, pe la 1 an cand i-am facut testele am descoperit ca este foarte alergic la ou... Alte reactii a mai avut in afara de voma ca lui Stefan i se umflau ochisorii.
Miniuta, imi pare rau pentru soacra ta, ma bucur ca este bine acum....Eu folosesc pentru a pasa legumele si carnea pentru Andrei un blender de la Zepter, iese super fin. La Stefan foloseam blenderul de la robot....o cana cu un cutit in fund....si de cate ori pasam si carne se cunosteau firisoare in piure. Cred ca orice blender de mana poate face treaba buna...Tu folosesti un blender tip cana?
Eu am bagat la congelator legume pentru Andrei si s-au pastrat super, dar cred ca pentru vreo 2 saptamani poti sa le pastrezi si in cutia pentru legume a frigiderului ca nu se strica si sa pui la congelator portii pentru o perioada mai mica... eu am optat pentru varianta asta pentru ca la noi iarna sunt exagerat de scumpe si de multe ori nu sunt deloc de calitate asa ca am pus dovlecei, ardei gras de diverse culori, gogosar, kapia, conopida.
Gata, ma duc la nani ca sunt obosita si ma asteapta o zi grea...
Ninutza spune:
Eimotto,
pentru Victor Iannis 
Ramona71,
pentru Dario Antonio 
Paflo,
pentru Sofia
,
Byu,
pentru Casian Andrei 
Brambushca,
pentru Stefan 
duda35,
pentru Anastasia 
http://mirunamaria.blogspot.com/
Miruna Maria, 5 iunie 2007
andradap spune:
Neatza...
Mesteresc CAPITOL NOU (imi va lua o vreme...ca merge prost PC-ul, dar aveti rabdare
)
Andrada de
ANTONIO (12 Mai 2007)