eu nu am primit nimic pt ca aici nu se sarbatoreste, insa eu nu stiam.
Dar am primit un inel luni, asa ca nu ma plang
La noi a fost asa:
Si eu, si fi-miu ne doream cate o servieta.
Pentru mine, Mosul a ales una mai pricopsita, din piele (sperand ca o sa ma tina cativa ani), pentru tanarul de clasa a V-a una din piele ecologica, care oricum si-ar fi dat duhul in cateva luni, tarata prin scoala si (daca ninge) pe post de sanie.
Le-a pus la intrare, PE ghetele noastre.
Finalul: fi-miu are o superba servieta maron-roscat, eu m-am ales cu una neagra scolareasca...A fost mai rapid decat mine, asa ca e castigator!
mie mi-a adus un heffalump mare mare mare, de-ala care ocupa jumatate de camera, pe care il vazusem acum vreo luna intr-un petrom in roman. intii m-am topit, apoi am facut scandal ca cheltuim prea mult pe prostii. replica? nu dati banii pe prostii, luati heffalump-i la copii. n-am mai putut sa spun nimic...
p.s. daca mai sint persoane care nu stiu ce e aia heffalump, sa dea un search pe google, imagini
noi n-am primit nik...ca n-am fost cuminti...
mai avem putin...putin...cateva zile...Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2
Un sistem audio pentru PC si produse cosmetice dupa care sunt innebunita.Pentru baiatul meu un halat de baie in care este tare nostim la 1 an si 4 luni.