Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (27)
Raspunsuri - Pagina 17
bernix spune:
La multi ani tuturor sarbatoritzilor de astazi!
Repede, ca ma bate barbatu' la cap ca are treaba cu calculatoru si io navighez si nici macar nu postez.
Bietu' Radoi, era clar ca o incaseaza, desi el a fost ghinionist in cazul asta si jucat de asistente. Stiu io cateva care nu-l au deloc la inima pe, citez, repezitu asta cu toane, inchei citatu. Nu sunt io mare fan al lui (mi s-a parut plictisit, obosit, neatent - cum altfel poti numi un medic care nu te atinge toata sarcina decat cu bisturiul, care nu observa retardul de crestere pe care-l observase un medic de medicina muncii) da' tare-mi pare rau de el ca-i d'ala sensibil si pune rau la suflet. I-am trimis si io un sms de sustinere. Nu stiu cat o insemna pt el, da' mai mult nu stiu ce si cum.
In privinta refacerii imaginii, io cred ca toate se rezolva, oamenii uita si, asemenea Roxanei, zic si io ca cine a fost multumit de el tot la el va merge. Ba, poate si cine n-a fost tocmai incantat, eu adica, ca o vreme nu va mai fi la fel de ocupat. Io am mers stiidc ca are deja o mustrare de la Colegiul medicilor.
Gata, nu se mai poate... Vorbim maine, sper.
Ma bucur tare ca v-au placut calendarele!
Bernix si Degetica (Ana Elena) 
Poze Bebe
Sabina spune:
Teo, e absolut superb Mihnutu!!!
Rox, pup tare si daca mai zici ca esti din topor vin si te bat cu o bata adevarata
La multi ani sotului, sa-ti traiasca si sa te tina vesela si fericita!
Rodica, felicitari pt surpriza!!!
papanashul meu nu doarme...sta langa mine in scoica :)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
tzucule drag, Sofia mea avea 4.8 kile la 3 luni, nu-ti facea probleme.Arata f bine, pt ca nu era nici lungana.
pe cuvant ca avea sunculite si copanase de-ti venea sa o mananci.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
bikmaria spune:
buna seara si de la noi!Vazut papanasi frumosi Mihnutu lui Teo ,Cristian al Ceciliei,
Sa cresteti mari papanasi !
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
bikmaria spune:
daca tot am vazut ca azi este zi de revizie tehnica la bebei am verificat si eu ;Teuta are 3luni +1 zi
si cantareste 6050gr si masoara 63cm,eu nu prea m-am strsat cu masurat ,cantarit la fiecare luna cand am nascut-o a avut 3150gr si 50 cm ,cred ca corespunde standardelor UE
,Eu sunt tare multumita ca ea papa 5 mese pe zi a cate 150 ml din 4 in 4 ore si seara doarme de pe la 11 pana dimineata la 6-30 chiar 7 .De dormit doarme asa bine de cand avea o luna .
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
prisi spune:
ce de dolofani pe la noi pe aici 
maine mergem si noi la controlul de 3 luni, eu nu o cantaresc decat o data pe luna la dr. acum sunt tare curioasa cat a mai crescut
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
bikmaria spune:
ROXANAiti urez ca maine sa ai o seara perfecta ,totul sa iasa exact asa cum iti doresti ,iar sotul tau sigur va ramane placut impresionat si te va aprecia pt tot ceea ce ai facut .Ma bucur mult ca Andrei este bine ,deci maine nu ai de ce sa fi stresata ,asa ca maine fi un pic egoista si nu te mai gandi la nimeni si nimic . LA MULTI ANI ! sotului tau ,sa fiti fericiti pana la adanci batraneti alaturi de copii vostri minunati .

Roxana_G spune:
Afibebe, eu sunt sigura ca e de la detergent si balsam, desi tanti se jura ca nu a pus balsam. Chiar dc e asa, a reusit sa infunde masina de spalat si or fi ramas resturi. Dar eu zic sigur ca a pus. Partea mai dificila este ca trebuie sa punem tot la spalat...din nou.
Prisi, la noi nici gand sa adoarma cu proiectorul. De fapt lui nici nu ii place muzica si chiar ma enerveaza ca nu pot pune imaginile fara muzica. Iar dupa baie il pun pur si simplu in pat si se culca, mie mi-ar fi fost util ziua. Nu te supara pe tati, eu stau langa centura si stiu cum e, in weekend fac 10 min pana la pod Otopeni, in cursul saptamanii se pot face 2-3 ore.
Sabina,
si eu, si multumesc. Nu mai zic nimic de topor ca nu vreau sa imi invinesti ochiul, desi fire sensibila cum esti tu nu ai fi in stare. Asa ca ma rezum a reformula: sunt tare departe de firea ta artistica si sensibila. Dar nu zic ca nu am si eu partile mele bune!
Inteleg ca e utila scoica?
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
afibebe spune:
somn usor tuturor.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
http://community.webshots.com/album/561331134CKhBEa?start=24#total-tags.2007
bikmaria spune:
bai dar de Sim ce stiti? nu prea a trecut pe aici,decat dimineata un picut si spunea ca a fost cam suparata