Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (27)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Diwana,Andrruzza,faini elfii dansatori..

Teodora,e frumusel si maricel bebe Mihnea

Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
http://community.webshots.com/user/bogdan_mihaisidana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

gata am facut baita, masaj si gimnastica si acum stam in patut cu steluta sa facem nani

Teo ce elegant e Mihutzu, dragul de el

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

[:)))] [:)))] Andruzzu...sotul nu prea a invatat pasii bine..e putin in contratip..[:)))]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Andruzza, fain de tot

Diwana si pitic Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by danuta36

quote:
Originally posted by betty78

Cine ma ajuta si pe mine cu setarea aia a flashpayerului? Am o problema, nici o pagina care ruleaza adobe flash nu imi merge....e o setare in IE- cine ma ajuta?

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Betty,descarca si instaleaza adobeflashplayer si ar trebui sa mearga,poti umbla pe la manage addons din meniul IE.Daca nu,foloseste alt browser pt. internet,in afara de IE(Opera,Firefox...)

Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
http://community.webshots.com/user/bogdan_mihaisidana

ehheee e instalat de mult....e alta setare de Internet explorer

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by Andries

betty incearca sa faci un update de pe pagina adobe.com a flash playerului. si mai ai niste optiuni de bifat la Tools/Internet Options/ Advanced/ Multimedia alea cu Play sounds, play animations... etc.

Andries

sunt bifate toate exceptand show...placeholder

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ali, ce frumooos va pregatiti voi! La noi nu prea se fac asa.

Sabina, ce frumos scrii, esti minunata! De multe ori ma intreb cum poti sa accepti o prietena asa din topor ca mine.

Ancasilv, Nan e un lapte bun, dar mai incearca Humana, am inteles ca e mai dulce si poate il accepta.

Diwana, iti arde de pozne?

Prisi, am ras incat Alex credea ca am gasit un joc. Nu ma mira mosul tau, si al meu cred ca ar fi in stare de asa pozna.

Yaia, bravo ca ati obtinut certificatul de nastere. Mai trebuie ceva si din Ro, sau asta e tot?

Cecilia, a crescut super baiatul. Mamaaaa 1.3 kg! Infanrix Penta vom face si noi.

Magda, si eu am ajuns la control la 10 saptamani. Asa ca, nu e bai. Du-te totusi cand poti sa fii pe deplin linistita si gata.

Andruzza, si voi super elfi!

Teodora, ce dulce e Mihnea! Si e maricel bine bine.

Prisi, cum e la voi cu steluta? Adoarme cu ea. Noi azi am inaugurat proiectorul dar dupa 5 min s-a plictisit.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Intru si eu pe fuga pentru a va saluta si pentru a-i da un pupic special Sabinei. Asa ca sa cantam cu drag in cor:

MULTI ANI TRAIASCA, MULTI ANI TRAIASCA - LA MULTI ANI!!!!
BEBE GHEORGHE SA TRAIASCA, BEBE GHEORGHE SA TRAIASCA - LA MULTI ANI!!!!

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Haideti sa va zic si de noi acum. Vesti bune oricum. Am fost la ecocardiografie (la Dr Mihai Viorel la Medlife - mi-a placut dr, f bland, si mai erau copii care mergeau mai demult la dansul) si Andrei nu are absolut nimic la inimioara. Suflul se aude, l-a auzit si dr, insa a zis ca este pur functional cum au multi bebelusi din pricina ca peretii inimii si ai vaselor sunt inca subtiri si cand se pompeaza sange se aude si zgomotul. Dar nu e de valve cum ma asteptam eu si cum am avut eu cand eram bebelus, ale lui sunt ok. Deci m-am linistit si cu asta.

In rest Alex a imprastiat toata casa cu cadourile de la Mos. Andrei nu sta prea linistit cu proiectorul, credeam ca o sa ii placa. Ma rog. Tati vine maine, si am renuntat la indicii si altele (deci pana la urma latura mea practica a invins) ca nu mai aveam cum (avand in vedere ca vine direct acasa) si ca atare l-am invitat la cina. Restul o sa afle la fata locului.

Cam atat, suntem bine deci. Diseara trebuie sa stau mai tarziu sa fac niste bagajele pentru maine, ca voi pleca tare dimineata. Trebuie sa ajung sa imi fac niste analize de secretie si un papa nicolau in vederea punerii steriletului, si apoi sa ma duc la bibilit la coafor si cosmetica. Las bagajelul la hotel si stabilesc pentru cina, si gata, vin acasica. Probabil ca maine mai apuc sa va salut mai spre dupa-amiaza. Acum va las ca e cam agitatie, revin pe la miezul noptii.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

gata au plecat si musafirii

baietii dorm sunt amandoi rupti de oboseala.
Cristi nu a dormit deloc astazi.pe seara a fost ft agitat insa a adormit repede.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

http://community.webshots.com/album/561331134CKhBEa?start=24#total-tags.2007

Mergi la inceput