LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (122)
Raspunsuri - Pagina 21
lizzy spune:
si mesaj important!
felicitari pt achizitie!
dianocicai, evident...
totul semnat si parafat? 
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
desiree spune:
quote:
Originally posted by deeaA
Inca o proba
pozedavidutz
deeaAde DAVID IONUT 24.12.2006
deeaA, ala e IOR-ul cumva? am vazut un lighean din ala de se invart copchiii pana ametesc, IOR-ul are din alea din belsug!
sa te bat, sa nu te bat?

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!
deeaA spune:
DIA deci nu am 15,am 23,'nteles si nu sunt inuman de tanara,doar o mamica "mai tanara"![]()

DESIREE nu e in I.O.R. ca mi-e lene sa mai merg putin pana acolo,dar am un parc mai mic la Titan care e in spatele poloclinicii, sau spitalului, sau ce-o fi el![]()
pozedavidutz
deeaA
de DAVID IONUT 24.12.2006
adinazot spune:
DEEA,mare si frumos puiul tau,sa iti traiasca mamica tanara ce esti!!
Fetelor,Alessia bea suc de fructe facut proaspat de mine in fiecare zi(mar,portocala,morcov,sfecla,telina,kiwi),storc cat sa imi ajunga si mie de un pahar,si ei ii umplu un bineron cam 300 ml,pe care il bea tot in fiecare dimineata.Apa bea pe parcursul zilei cat ii trebuie ,are la dispozitie mereu un bibe de apa.Ea cere,ma ghidez dupa cerintele ei.
Nu mai scrie nimeni meniul zilei,sunt cam in pana de idei,nu mi-ar sctrica ceva noutati!
De ex,meniul nostru pe ziua de azi a fost asa:9 dimineata-lapte cu cereale,apoi sucul de fructe,2-supa crema de broccoli si piept de curcan si vreo 80 ml lapte,19-o felie de paine prajita cu unt si cascaval,facuta soldateisi a mai luat cateva lingurite de supa pe care tocmai am facut-o,iar inainte de culcare vreo 180 lapte de vaca.
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
deeaA spune:
ADINAZOT mersi,
mult mananca puii vostrii,al meu mananca lapte,cereale putina supica(mai multa cah
)lapte,,aaa si mai mananca si iaurt cu cereale,diversificare,nu?
asadar nu pot sa te ajut cu nici un meniu
pozedavidutz
deeaA
de DAVID IONUT 24.12.2006
adinazot spune:
Si mie imi e frica de carii,am vazut copii mici cu dintii negrii,m-am ingrozit.Alessia are numai 2 dinti si nu prea reusesc sa ii spal ca detesta,nu ma lasa nicicum,strange buzele si gata,nu mai stiu cum sa o fac sa ma lase.Ce ziceti?
poze Alessia
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
desiree spune:
quote:
Originally posted by shoshika
Seara buna!
La multi ani sarbatoritilor!!!
Toate bune si frumoase, dar am si eu o intrebare... Tudor a adormit in timp ce-si bea biberonul. Doua seri la rand. De obicei sugea si de la mine un pic si apoi adormea. Intrebarea este: nu-i mai dau deloc? Gata cu tzatzica?! Are ceva daca maine seara, de exemplu, suge iar de la mine? Laptele o mai fi bun dupa aproape 3 zile? Ce sa fac, ce sa fac? Intarcare???
Da o sansa acestei zile: sa fie cea mai frumoasa din viata ta... (Mark Twain)
nu stiu cum de nu am vazut mesajul tau..deci...adoarme cu biberonul..eu asta l-as numi un pas inainte..nu va suge o vesnicie...daca a sosit momentul, daca nu mai vrea tz, il simti..si il lasi in pace..stii cum e vorba aia.."dragoste cu sila nu se poate!"...asa si cu tz...daca cere ziua ii mai dai, of course..l-ai alaptat un an...e arhi-extra-suficient...ce incerc eu sa iti spun e sa nu iti para rau daca nu mai suge deloc, unii bebei se intzarca singuri efectiv....la un moment dat ei nu mai simt nevoia...iar daca nu mai simt nevoia de tz la nani e si mai bine....se detaseaza treptat..sau poate va suge doar cand ii este dor...laptele se schimba, nu ramane acelasi 3 zile acolo..se resoarbe cel de acum 3 zile..ai incredere in mica fabricutza din dotare
varsta Octavian;
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!
lizzy spune:
quote:
Originally posted by adinazot
Si mie imi e frica de carii,am vazut copii mici cu dintii negrii,m-am ingrozit.Alessia are numai 2 dinti si nu prea reusesc sa ii spal ca detesta,nu ma lasa nicicum,strange buzele si gata,nu mai stiu cum sa o fac sa ma lase.Ce ziceti?
poze Alessia
nici marc nu ma lasa. DELOC. nici macar sa-i ating buzele, darmite sa-i bag ceva in gurita...
si nici ianis nu m-a lasat, pana pe la 1,5 ani, dupa ce i-au iesit mai toti dintii si s-au potolit durerile a acceptat. si aveam vreo 5 periute... era una care facea cling-cling ca un clopotel (marca bebe confort parca) aia i-a placut...
cariile de care vorbesti tu sunt probabil carii de biberon si dulciuri in exces. din bibe se recomanda, dupa 1 an, doar laptele, in rest e de preferat canita cu cioc.
ianis bea si acum laptele din bibe, nu se spala chiar zilnic pe dinti, cand nu vrea nu-l pot obliga... dar am mare grija cu dulciurile. dantura ii este f.ok.
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04) Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
desiree spune:
quote:
Originally posted by adinazot
Nu mai scrie nimeni meniul zilei,sunt cam in pana de idei,nu mi-ar sctrica ceva noutati!
poze Alessia
...daca nu mai e mirona sa ne impinga de la spate...
noi mancam mai mult budinci..doamna lingura e in greva..
ia de aici o budinca buna:
BUDINCA DE DOVLECEI
- 1 dovlecel,
- 20 g cascaval,
- 1 ou,
- smantana,
- sare.
Se curata dovlecelul de coaja si se scobeste miezul cu o lingurita. Se taie in cuburi mici si se fierb 10 min. in apa cu sare. Se strecoara si se lasa sa se raceasca. Se amesteca poi cu galbenusul, cascavalul ras, albusul spuma, ?‚½ lingurita faina si unt. Se rastoarna intr-o forma unsa cu unt si se toarna smantana. Se coace 20-30 min. si se serveste cald sau rece.
varsta Octavian;
Donia spune:
Bine ca vin eu tocmai din Canada sa fac capitol nou!
![]()
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.