LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (122)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

A_deju sunt de acord ca zaharul nu face bine in infectii. Totusi eu zic ca sucurile din fructe/citrice (cel mai bine lungite cu apa, in proportie de 50-50 sau daca accepta 25-75) sunt totusi sursa de hidratare si nu aduc un aport prea mult de fructoza.. parca asa se numea "zaharul" fructelor?! [omulet ganditor]
Plus ca copilul tb sa bea si-l momesti cu ce accepta. Eu am tinut cont si de faptul ca starea lui Marc e buna si nu c-ar exista pericol de deshidratare.

Si da, nu se dau fructe/suc de fructe in caz de diaree. Dar parca Marc era o.k. din punctul asta de vedere. Si da, antibioticele pot strica burtica.. da vazand si facand. Si tot asa..

.. dar nu sunt de acord cu faptul ca la bebelusii hraniti cu lapte praf tb supliment de apa dupa varsta de 2 luni. Cu o singura exceptie: canicula! Grigore a baut dupa varsta de 3 luni exclusiv formula si nici n-a pus picatura de apa/ceai in gura pana dupa 5-6 luni.

nici eu nu stiu cat de logic suna ce-am scris .. tre sa fug

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

Chinico! sa traiesti, sa infloresti, ca marul, ca parul... :)).. si Bea sa se trezeasca de maine numai dupa ora 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

la multi ani copiluti!
andrei,
dragos,
erika!!!

sa cresteti mari, sanatosi si fericiti!
felicitari mamici!~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

a venit mosul!!! un sfert de ora a muncit la ambalaje, si dupa ce am terminat cu ele a trecut la jucarii ca atare. a fost f incantata, le-a ros, le-a dat cap in cap, acum doarme printre ele.

m monique m-am jucat si eu, am stat pana la 2 azi noapte!

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri_ka spune:

La multi ani Erica Elena Nicoleta !
La multi ani Andrei Nicolas !
La multi ani Ioan Dragos Nicolae !

ERICA - (norvegiană) ei = vesnic + rikr = conducător, ce poate fi tradus prin "intotdeauna drept".
ELENA Purtatoarea acestui prenume vrea sa ii inteleaga si sa ii ajute pe ceilalti si are o fire prietenoasa, sociabila, incantatoare. Se lasa, insa, prea usor influentata de ceilalti si poate fi insensibila, indepartandu-i astfel pe cei din jur. Desi isi face cu usurinta noi cunostinte si pare placuta si concilianta in conversatii, poate deveni inflexibila si autoritara, daca lucrurile sunt impinse prea departe. Ceilalti stiu ca nu i se poate dicta ce sa faca si ca rareori se razgandeste, o data ce a luat o decizie. Prefera situatiile care ii lasa, cat de cat, libertate, si e reticenta cand vine vorba sa-si asume responsabilitati sau un volum de munca prea solicitant.
NICOLETA Acest prenume favorizeaza exprimarea personalitatii si meditatia, dar limiteaza sociabilitatea, atragand astfel singuratatea. Apreciaza lucrurile frumoase si rafinate literatura, muzica si arta dar si activitatile in aer liber, care o calmeaza si o relaxeaza. Foarte sensibila, simte multe din lucrurile pe care nu le intelege, fiind uneori alarmata de gandurile sale si intrebandu-se de unde provin acestea. Rareori va cunoaste linistea sufleteasca pe care o ofera si stabilitatea in gandire si controlul emotional.

ANDREI Purtatorul acestui nume este stabil si responsabil, insa tinde sa se considere superior celorlalti Este inteligent, judeca bine in afaceri, e responsabil si apreciaza lucrurile fine. E serios si nu prea glumeste, iar in tinerete are interese mai mature decat cei de aceeasi varsta. Caminul si familia inseamna mult pentru el, isi doreste un camin linistit si armonios, in care sa se poata bucura de compania familiei si a prietenilor. Orice actiune ar intreprinde, isi da toata silinta sa o finalizeze cat mai bine posibil.

NICOLAE / NICOLAS
- Desi prenumele Nicolae favorizeaza generozitatea si exprimarea individualitatii, induce, in acelasi timp, o tensiune ce il impiedica pe purtator sa duca o viata relaxata. Fire creativa, se adapteaza usor la schimbari. O data ce si-a pus in cap un obiectiv, nu prea se intampla sa nu-si atinga scopul. Din pacate, trece cu usurinta de la o experienta la alta, rareori ajungand sa termine lucrurile deja incepute. Oricare ar fi activitatile in care se implica, nu-si gaseste niciodata linistea si multumirea pentru sarcinile incheiate nu dureaza mult. De indata ce raspunde unei provocari, ajunge din nou sa se plictiseasca si tanjeste dupa noi experiente. Aceasta neliniste permanenta nu ii permite sa-si asume responsabilitati si sa-si traiasca viata intr-un mediu de stabilitate si progres

IOAN Desi este o persoana responsabila si de incredere, purtatorul numelui Ioan este neincrezator, delasator si incapabil sa isi realizeze scopurile si ambitiile. Responsabil, stabil si foarte serios, isi doreste siguranta unui camin. Iubeste copiii si va fi un parinte corect si intelegator. Desi are o judecata buna in afaceri, nu isi urmareste interesele cu agresivitate, deoarece nu-i place sa creeze disensiuni. Este excelent in relatiile cu publicul, avand atat diplomatia si tactul necesare, cat si un fel incantator si relaxat de a fi, care ii face pe cei din jur sa se simta confortabil in preajma sa. Oamenii manifesta o atractie speciala fata de el, fiindca este rabdator, amabil, intelegator si receptiv la problemele celorlalti
DRAGOS Desi interesat de cele mai complexe aspecte ale vietii, Dragos are o fire insensibila, care ii indeparteaza pe ceilalti. Adora natura si activitatile in aer liber si chiar l-ar putea tenta o ocupatie care sa implice munca in aer liber, poate chiar in agricultura. Frumusetile naturale si lucrurile pozitive ale vietii il inspira, iar misterele naturii il atrag ca un magnet. Se exprima cu dificultate si de aceea poate fi, uneori, prea direct si sincer in comunicarea cu ceilalti. Desi poate fi ranit cu usurinta de ceilalti, nu lasa sa se vada acest lucru. Tanjeste dupa afectiune si intelegere, dar o gaseste cu greu, deoarece ceilalti nu il inteleg, ba chiar il acuza ca este rece si distant.

SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!
Jocuri & activitati
Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

.. dar nu sunt de acord cu faptul ca la bebelusii hraniti cu lapte praf tb supliment de apa dupa varsta de 2 luni. Cu o singura exceptie: canicula! Grigore a baut dupa varsta de 3 luni exclusiv formula si nici n-a pus picatura de apa/ceai in gura pana dupa 5-6 luni.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

mai, io zic ce am citit, ca doar nu-s eu in masura sa scot reguli... si oricum, nu cred ca e cu "trebuie", e totul in functie de nevoile copilului... si e foarte posibil ca unii copii care merg pe formula sa aiba nevoie si de un plus de hidratare, laptele nereusind sa acopere si setea (eric a fost unul dintre ei... i se uscau buzitele ingrozitor, i-au si crapat la un moment dat, pana m-am prins eu ce si cum... dar el a fost oricum un copil care a baut mult - in principiu, orice altceva in fara de lapte :))) ).

Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

eri_ka, nu contest globul de cristal, dar vezi ca eric (si derivatele) vin de la nordicul frederic (sau cu k, sau cum o fi..)... zic si io asa, in speranta unui viitor luminos si-a unui cearsaf de preziceri pt data de cinshpe.. :)))))))))))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by chris80

m monique m-am jucat si eu, am stat pana la 2 azi noapte!

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

eu am asteptat de la 12 la 1.30am sa se mai trezeasca marc inca o data, dar degeaba... stia ca sunt si eu pe conquiztador :-))))
la 1.30 am zis ca poate nu se mai trezeste si sa ma culc. dar cu greu am lasat jocul :-))

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

mama lu' sefaaaa

Dragos

tata lu' alessia

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

shoshika completarea se da dupa tzi tocmai ca el sa traga viguros si sa pastreze secretia de lapte. de fapt sa stimuleze. daca ii dai tzi dupa formula efectul e garantat = intarcare.

hidratarea
acs laptele de mama nu are nici in clin nici in maneca cu formula. in primele 6 luni cand bb primeste doar tzi nu are nevoie de apa pt ca laptele de mama tine si de foame si de sete. plus ca e recomandat si in enterocolite nasoale (bine..nu de toti dr..aia care zic sa ii dai suc de fructe la 3 luni iti vor spune, evident, sa nu i dai tzi in caz de probl cu stomacul...). cu formula e alta treaba. are aceeasi consistenta indiferent de cat de des/rar mananca bb. ceea ce la san nu e valabil. plus ca se digera muuult mai greu decat laptele de mama. deci solicita stomacul. deci pas. de aia si copiii cu formula dorm mai mult noaptea,, se hramesc mai rar. pt ca laptele se digera mult mai greu.

temazilei cu putin noroc d primeste de sf nicolae o garsoniera. si cred ca si de craciun. din cauza ca ramanem cam lipiti dupa... sau :(((

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput