Bucurii de sept-oct 2006 (96)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Buna dimineatza si multumim Xandrutzei de .

edit: caut pe net reteta de sufleu, sa vad daca are acelasi succes si la Teodor.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

xandrutza ce bine doarme Narci . Zi-mi si mie reteta sufleului daca a iesit asa buna

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Fetelor, Mephala, Ramo, va zic reteta; eu am cautat intai pe net si m-am lasat pagubasa, erau prea multe si nu chiar ce ma interesa pe mine.
Intai am facut un sos alb (din ochi, cum sa va zic... am pus o canita de lapte, cam o nuca de unt, cateva lingurite de faina...), dar am amestecat laptele cu faina, incet sa nu se faca cocoloase, dupa care le-am turnat peste untul topit si am fiert putin, pana s-a ingrosat (am pus si un praf de sare).
Am frecat bine 2 galbenusuri cu un pliculet de zahar vanilat si zahar, cam 2 linguri si jumatate (tot din ochi am pus, cantitatile sunt aproximative). Am amestecat cele doua compozitii, am adaugat mai apoi bucatele de ananas proaspat si portocala (pe care le-am lasat intai pe un servetel sa-si lase zeama).
Albusurile le-am batut spuma si le-am amestecat usor cu restul compozitiei.
Sufleul l-am copt intr-o forma unsa cu unt.
Aveam si o poza, dar nu e prea comerciala.

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ramomar

xandrutza ce bine doarme Narci .

Eu ma bucur ca doarme, are doar de recuperat noptile pierdute saptamana trecuta
Acum s-a trezit, rontaie niste biscuiti.

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

xandrutza multumim de reteta Trebuie sa-l incerc si eu si sa vad ce succes o sa aibe la puiul mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

quote:
Originally posted by floricel79

Chestionarul zilei

Le dati copiilor produse pt cresterea imunitatii?
Daca da, de ce? au racit mai des sau le dati preventiv?

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Eu ii dau Pikovit sirop si vitamina C, dar nu zi de zi, nu reusesc sa ma tin de program.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

quote:
Originally posted by scumpik_lui

Intrebare pentru cele care primiti indemnizatia pe card: ati primit luna asta banii? Mie tot timpul mi-au intrat banii pe data de 8 indiferent daca era sambata sau duminica. Luna asta nu au intrat pe 8 si am zis ca o sa intri poate azi, dar nimic. Nu stiu ce se intampla...

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Nici eu nu i-am primit, am verificat acum contul chiar acum si nik.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata si la noi. Multumim de cafeluta Xandrutza .

Florina eu am inceput sa-i dau de vreo 3 saptamini Imunobaby. Sa vedem cit este e eficient. In principiu are echinaceea in el.

Vazut si Leutul mic.

Fetele cu bucataria vreau si eu niste idei de antreuri sau prajiturele care sa merga de sarbatori...dar sa aibe si aspect frumos. Am gasit o gramada pe net dar as vrea unele testate.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe

Monica si Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Ceao fetelor!
Ne mai primiti si pe noi asa putin,putin??
Pupam -ici toate bucuriile umblatoare,vorbaretze foc,pupam leutzul mititel de care m-am speriat tare
La noi e tot asa,cat e ziulica de lunga tot atata ma lungesc si eu dupa mea.
A inceput sa invete deja cum fac animalele maimutzica =uuu,masina=brum,trenul=ci-ci,calul=cla-cla(clampane asa din limbutza),la lapte spune=tapte,spune ca o cheama=Mayyyy,la buni si bunu=bu si multe altele da acum zau daca imi aduc aminte asa repede.
Ieri a cazut langa tasu' direct pe burtica si cu fatza de covor,era aseara asa de rosioara in obrajorul drept si zicea ca are bu=adica buba.
Cand aude cheile in usa stie ca e tasu' si atata il strigaaaa....tata-tata-tata si nu se lasa pana nu se catzara ca maimutzica pe el. O inceput de la un timp sa-l iubeasca tare mult si sa-l pupe....
Cand vrea sa faca o prostioara (ma da parca stie copilul asta ca vrea sa faca o traznaie) vine la mine si imi spune mamiiii...
Cu mancarea tot ne mai chinuim,e tare mofturoasa,nu prea papa fructe... de ce nu stiu pentru ca la noi pute de fructe si ii fac zilnic dar mimoza mea....are nasu' fin
la pranz nu papa 2 feluri,nu a vrut niciodata,cu branzicile astea Almette,Apetito si alte branzici iar nu-i mai plac,de cremvusti,parizer,sunculitza nici sa nu le vada....deci ma chinui cu ea cu mancarea
Are 10,600 kg si 80 cm iar mie mi se pare slabutza,hasbantul spune sa o las in pace ca nu i se pare slaba deloc
Acum suntem si noi in febra cumparaturilor de Craciun,de luat i-am luat la hainutze dar acum vrem sa-i mai luam si ceva jucarii,am cumparat saptamana trecuta de la Szeged puzzle cu animalutze,fructe,dinozauri dar nu vorbesc.Au o chestie la mijloc de care le tragi afara si ea trebuie sa le gaseasca locul potrivit.
C-am asta e despre noi.
Intru pe forum va citesc dar nu prea am timp sa tin pasul cu voi si sa raspund,dar asa din cand in cand va mai tinem la curent cu ce mai facem.
Va pupam si eu spun ca pana de Craciun tot mai fac 2 intrari pe aici.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006

Mergi la inceput

Monique, iti voi raspunde eu, dar nu azi, nu cred ca am timp. Oricum am niste idei de prajiturele si de antreuri, o sa-ti scriu ce am eu de gand sa fac, ce am mai facut si mi-a placut.
Gety, sper sa-ti intre banii cat mai repede. Nu stiu ce se intampla, chiar inainte de sarbatori... Tu la ce banca ai contul?
Gongy, pupici Mayei, felicitari pentru cuvintele stiute, sper sa-i revina pofta de mancare.

poze cu noi

Mergi la inceput