Bucurii de sept-oct 2006 (96)
Raspunsuri - Pagina 11
xandrutza_76 spune:
Buna seara!
Lili, si Narcisa e in silenzio stampa
, mai maraie pe limba ei; totusi mai scapa cate un "papa", cand vede farfuria cu mancare, mama, tata, si cam atat. Parca inainte vorbea mai mult... Felicitari pentru maseluta!
Scumpik, l-am vazut pe Luca, e tare... scumpic
; imi place ca are parul carliontat, ca si Narcisa. Si tortul a fost frumos.
Monique, pupam fetita nazdravana. Narcisa deocamdata exerseaza cataratul in pat (nu are alt sprijin decat pasa patutului, dar mult nu mai are pana sus).
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
Va doresc somn usor, merg si eu la culcare, dar mai inainte de asta va pup pe toate. Pe maine!
poze cu noi
Monique_new spune:
Buna dimineata.
Va invitam la
.
Vazut pozele cu Luca cel cirliontat
. Imi place cum doarme pe jos, daca acolo i-a venit copilului sa adoarma.
Fata mea deja s-a invatat sa sara din tarc. ieri iar ne-am trezit cu ea in bucatarie
.
Cit despre vorbit in fiecare zi aproape spune ceva nou.Citeva din cuvintele pe care le spune ar fi : apti=lapte, baie, bebe, Ale=Alex ,mama,tata,tataie,papu=papuci,apa,pipi,kk,pi=piine,ma=mar,la chei = chii,bobo = la ceva dulce,papus=papusa, popii =copii, tri = trei,opa = hopa, ata=asta, ute=uite, ocu=ochiu, papa, pa-pa si nu mai imi vin in minte acum.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe

Monica si Cosmina (13 septembrie 2006 )
mephala30 spune:
Buna dimineatza si multumim de
.
Ce multe cuvinte stie Cosmina, am ramas impresionata.
Teodor intelege tot, dar vorbeste pe limba lui, scoate niste sunete de genul 'uf, ti" si arata cu degetelul ce vrea sa spuna.
Pronunta clar: "mama", "tata", "apa", "papa", "baba", "papu" si cam atat.
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati! ![]()
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata!
Multumesc pentru cafea, Monique. Felicitari pentru Cosmi cea vorbareata! 
Mephala 
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
Mephala, mi-a placut, deci, am votat ![]()
poze cu noi
mephala30 spune:
Xandrutza, multumesc. 
Ce program aveti azi?
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
pufymic spune:
Neata!
Ne mai primiti?![]()
Multumim tuturor pentru urarile adresate lui Niscolash al nostru de ziua numelui!

Andra ma bucur din suflet ca e ok Vladut!
Scumpik tot scumpik ai ramas!Multumim de voturi
!Am vazut si eu pozele cu carliontatul mic si scump care papa tort si cu piciorusele

Mai fetelor vad ca vorbiti despre cat vorbesc au ba copii vostri....pai al meu e in greva grevelor la capitolul vorbit!
Nu zice nik9 cu toate ca intelege absolut tot!!)!Numai "i, i, i"(de la inceput) si arata cu degetul ce vrea sau unde vrea sa mergem....in rest rar mai scapa cate un tata, pa si apa(la zile mari!)
.
Pe cat a fost frate-sau de precoce la vorbit pe atat e de mutulica asta micu
....
....asta e!Las' ca are vreme si sa vorbeasca....si-atunci sa te tii Ioana de urechi...
.
In rest sunt tare necajita ca-i fff racit asta micu....mucosi sunt de mult amandoi, si tusitori, dar la pitic s-a agravat si de aseara a fost musai sa-i dau antibiotic...
....si ce urasc medicamentele!
si duminica placuta sa aveti...
VOTATI-NE!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=21" target="_blank">"te pup fratiorule"&www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=8" target="_blank">"cioc-cioc"
Multumim anticipat!
mephala30 spune:
Ioana, imi pare rau pentru voi, sanatate multa! 
xandrutza_76 spune:
Pufy, sanatate pufisorilor. Si Raluca a fost mult mai vorbareata decat asta mica, asa ca, astept sa-si dea drumul la vorbit si Narcisa. Pana atunci vorbesc eu ![]()
Mephala, azi am program de lenevit, calculator, tv, stat degeaba... posibil, musafiri, cam atat.
poze cu noi