Copiluti de mai-iunie 2005 (58)
Raspunsuri - Pagina 8
Cloreta spune:
Helau,
Am fost si noi azi la beby expo, adica eu cu Toedora pentru prima data amandoua., eu ma duceam singurica pana acum. S-a comportat binisor pana a dat de locomotivamarisoara cu tot felul de butoane si sunete de nu se mai ddea dusa. Am luat-o cu greu de acolo drpet pt care nu am vazut toate standurile din jur.Nu mor ca nu m-am dus sa iau ceva musai si nici nu m-a incantat nica in mod special, i-am luat un ix cu puf si Minnie de le miniblu si o cutie de lapte de la Humana, ah si cateva prajiturele kinder ca i-a dat o tanti la stand si mai vroia sa pape.
A primit o zdranganea gargarita - la fix - de la Humana si o caciula de la Dalin. Oricum m-am distrat cu ea dincolo de nervii pe care mi i-a facut cand nu mai vroia sa plecam si mi-a plans la iesire. La standul dalin era unul imbracat in pui si a vrut sa puna mana pe el. Am ridicat-o ca sa dea noroc si l-a vazut pe nea ala dinpui prin cioc - pe acolo respira omul si ma intreaba: cine e inauntru?:))
Si afara am ffost si la mos craiciun, ala cu renii de care toto zic astia ca i-au adus de la pol. Sunt doi pui de renm saracutii nici nu se vad daca nu te duci langa ei, sunt legati de o sanie unde sta o tanti craciunita si mosu' e inpicioare langa. A stat cuminte la rand si cand s-a urcat in brate la madam i-a spus poezia cu piticul si pe urma se uita la amandoi si : "vreau print si printesa, vreau cadouri". I-au dat o caciulita de mos ca la toti copilasii si ne-am carat. Ma bucur ca am vazut reactia la mos, nu se sperie, ii spune poezie si nu e rusinoasa.Acasa i-a povestit mamei ca l-a vazut pe mos craciun si ca i-a spus poezie, era f inacantata. Azi i-am zis verisoarei sa mergem la mall, ei erau deja in drum spre mall si au fost si la mos insa nepotica mea s-a speriat mititica si nu a mai vrut nici in magazine sa intre, eu ziceam sa le ducem impreuna, acum a picat.
"Mami, unde sunt papucii cu Nemo?"
poze
Danelutza spune:
Teddy si aici e sarbatoare, dar erau deschise toate magazinele si pe strazi erau o gramada de mos Craciun.
Acum sa va povestesc cum a reactionat Isabella la intilnirea cu mosul, tot spunea mami, mot Caciun, cind s-a apropiat mosul sa-i dea un saculet cu dulciuri si jucarii, i-a spus gatie, apoi mi-a spus "mama, a dat mot Caciun cadou". Era o atmosfera minunata cu toti tinerii fete/baieti imbracati in mos Craciun, calare fiecare pe motoreta lui, se duceau de la un magazin la altul, unde ii asteptau carucioare pline cu saculeti pe care era desenat mosul si imparteau apoi cadouri la toti copiii. Miine ne ducem la alt magazin unde au muzica, mosuleti de jucarie care danseaza si cinta.

patriciaRO spune:
Eu azi fusai la serviciu.
A fost super fain, mai ales ca se mai inmulteste lumea... Au venit si fete care au fost data trecuta, asta inseamna ca le-a placut. Asa ca mi-am mai pus ora vinerea viitoare...
Ca sa am 3 ore/sapt. Sunt curioasa dupa ce ne-om muta daca va fi la fel de aproape ca aici de unde stam si cat timp imi ia, dar asta este... Fac bicicleala mai mult...![]()
Beatrice, mami de
Alex pifos
gabitzam spune:
Beatrice, aveti in plan sa va mutati? In acelasi oras sau in alta parte?
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Androix spune:
Helou
Adresa e conquiztador.ro trebuie sa va inregistrati si apoi daca mai aveti neoie de indicatii va zic eu ce si cum. Da sa nu faceti ca mine ca p-orma ce se scria aici o pagina pe zi o sa se scrie si mai rar ![]()
Aveti vreo recomandare pentru o firma care face jaluzele verticale? Maine-poimaine trebuie sa ma hotarasc la culoare neparat si sa dau comanda.
Andreea mama de Filip si Georgia
Tdi spune:
salut voios de pionier dintre dulapuri si...bidinele!
...ca pana la urma am si zugravit sa nu stau degeaba. tot cu oalele in cada de baie sunt ca bucataria nu e gata (Chris, as vrea io mobila noua da' nu ie "malai" asa ca luaram doar plita si cuptor incorporabile si am schimbat locul dulapurilor sa fie cat mai practic). sotzer s-a dus sa cumpere o ustensila care s-a rupt si nu poate termina de taiat blatul.
Alyssa e foarte cuminte, a mai miorlait ea dar s-a adaptat de voie de nevoie si se joaca singura ca sa ne putem face treaba.
Danelutza, fain la voi cu Mosi Craciuni si cadouri...Aly inca nu l-a cunoscut pe mosh si din pacate pe aici nu vezi asa ceva, deh...italienii astia is mai pragmatici!
cred ca anul viitor il pun pe Junior sa se costumeze si sa vina cu sacul de cadouri (eventual cumparate de ma-sa!
).
pupici la toate
, a ajuns mesterul-sotz deci gata pauza!![]()
nelia spune:
Si eu sint in curatenie, cu bebe agatat de mine (l-am pus intr-un port-bebe si asa fac treaba), fac ordine, nu mare lucru, ca nu pot din cauza de dureri de rinichi, dar bebe plinge daca il pun jos, nu are decit doua somnicuri mai lungi pe zi, acum il astept pe al doilea ca sa pot termina si eu treaba. In rest doarme o ora, suge 10 minute, vrea in brate si sa-i povestesc, cint, dansez din buric... alta ora si iar mai doarme una... si uite asa ne facem mari si mami ajunge la balamuc, ca o am si pe Tudora acasa, care e neschimbata, adica are totul la locul ei, inclusiv mofturile si fugurile specifice virstei. Norocul meu este ca Agata e ocupata toata ziua si o sa-i vad pe cei doi mai mari diseara, cind vor veni lihniti de foame si vor cauta ceva de mincare. Ma invirt de dimineata prin casa, am si iesit un pic afara cu amindoi, si am facut doar camera noastra (acum si a lui Lisandru) si a Agatei, plus citeva rufe calcate si aranjate, mai am bucataria, baia, holul si un pic in salon, ca la acesta si la camera Tudorei inca mai e de lucru ca sa putem spune ca le-am terminat.
Agata astazi are spectacolul de salsa, al treilea de cind a inceput cursul si primul la care nu e cu mine. Sper sa se descurce tati, ca trebuie motata, aranjata, machiata... treburi femeiesti, poate ii ajuta vreo mamica de pe acolo. Nu pot sa-l duc pe bebe in nebunia aia, dar tare rau imi pare ca nu o vad si nici de filmat nu are voie, decit la repetitii. Si miercuri va veni mosul la gradinita la Tudora, si tot asa, pentru prima data va fi tati cu ele (ca o ia si pe Agata, asa i-a spus directoarea).
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU
Androix spune:
Mygirl, mai masuta leapfrog? Am frunzarit publicitatea si am vazut ca ai de vanzare. Zi-mi ca as fi interesata daca o mai ai, pentru Georgia.
Andreea mama de Filip si Georgia
Florentina G spune:
Salutare, salutare...
Daca scrieti mai rar ma pun si eu mai usor la zi cu cititul si reusesc sa si scriu cate ceva
!
Azi am fost la plimbare cu Maya, am mers sa vedem bradul mileniului.. i-a placut dar nu in mod deosebit.
Am fost si la Dalles, la targul de cadouri..sau cum se numeste. Nu m-a incantat decat standul Casei Retro de unde am si achizitionat un xilofon
! Chris, voi tot de acolo il aveti? Culmea a fost ca de cum l-a vazut mi-a spus :mami, vreu si eu xilofon din ala!" Eu am ramas masca ... nu credeam ca stie ce este obiectul... dar mi-a spus mama azi ca se uita la niste desene cu instrumente muzicale si de acolo a invatat toate instrumentele.
Una peste alta, azi am ridicat inca un colet din Franta, de la La Redoute. Am luat cateva jucarii de care sunt foarte incantata... sper sa am rabdare sa le dau de Craciun! Pentru Patrick am luat www.laredoute.fr/vente-trotteur-parlant-et-musical-vtech.aspx?productid=324112676&documentid=201207&categoryid=0&single=&hasnext=0&hasprev=1&direct=false&pagesize=12" target="_blank"> premergator multifunctional pe care sub 240 RON nu l-am vazut pe piata la noi... Arata foarte bine insa nu l-am incercat... sunt tare curioasa cum suna functiile in franceza
!
Am mai luat o www.laredoute.fr/vente-set-baignoire-pour-poupees.aspx?productid=324129566&documentid=201207&categoryid=22935631&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> cadita cu papusi, arata foarte bine, este mai mare decat ma asteptam, are niste accesorii dragute, eu am luat-o cu 19.99E, acum vad ca e mai scumpa. Cred ca mi-am facut-o cu mana mea... nu vreau sa ma gandesc cum imi va imprastia apa peste tot prin casa...
Am mai luat un puzzle dragut, cu figurine din lemn... "famille suzy", nu il mai gasesc pe site.. am dat pe el 12E... mi-am luat si eu niste pantaloni dar nu imi vin cum as vrea, sunt un pic larguti.. Au si hainute dragute pt copii dar cica in ianuarie vor fi reduceri mari.. asa ca mai astept. Androix, stiu ca si tu vroiai sa pui de o comanda, ai facut-o pana la urma?
Ce vroiam sa spun... nici Maya nu sta la clatit cand o spal pe cap insa mi-am adus aminte de o metoda pe care am vazut-o la TV, la super nanny si anume, ii leg un scutec pe frunte, ca un turban si asa ii dau incredere ca nu-i mai intra nici un strop de apa in ochi.
Mi-am adus aminte de o faza petrecuta zilele trecute...
Maya imi povestea ca are si ea un copil care nu asculta, e rau si ii vorbeste urat... - eu o intreb cum il cheama si ea sta doua secunde sa se gandeasca si imi raspunde: Elodiu! ![]()
Tina, mami de
Patrick si
Maya
www.nuntadelux.ro
ChrisDun spune:
'Neata !
Vorba Florentinei, daca scrieti mai putin pot si eu sa tin pasul ![]()
Florentina, xilofonul nostru e de la TCM, i l-am luat acum vreo doi ani, si l-am pus la pastrare (pe el scrie oricum ca este pentru +3 ani).
Am patit ieri o nepatita: al meu sotz dadea gaura cu bormasina in peretele dinspre baie. Cred ca a fost peretele prea subtire, si o placa de faianta nu s-a tinut bine, asa ca a pulverizat-o pur si simplu din loc. Partea nasoala e ca a ricosat in cada de baie a Carinei, pe care a spart-o in doua locuri !!
Asa ca azi vrand-nevrand mergem la baby expo, poate ii gasesc vreo cada calumea. Fata mi-a zis deja ca vrea cada rosie
Mi se face rau numai cand vad cat costa o cadita, ufff.
Tdi, si noi vrem tot incastrabile, din cauza asta tot amanam, ca ne costa al naibii de mult si plita si cuptor, si hota (noi inca n-avem hota).
Androix, ma depaseste jocul
Felicitari daca poti sa-l joci, eu mi-am prins urechile (prima intrebare: anul in care s-a tinut primul (?) consiliu ecumenic de la Constantinopol - era pe la 1600, iar a doua: care e suprafata Oceanului Atlantic - in km2) 
Duminica placuta !