Umanitar! cum e posibil in romania secolului 21 sa se ajunga pana aici??? http://www.adevarul.ro/articole/1/334129
dumnezeule!!!!si eu chiar vroiam o operatie de lifting a sanilor...acum ma gandesc de 1000 de ori inainte.
giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."
Eu as inchide clinicile astea particulare cu 1 medic si o asistenta.Cum e posibil?Nu au niste norme dupa care sa functioneze? Adica nu e prevazut nicaieri ca daca poti realiza operatii trebuie sa ai si o sala de post operator in care personal calificat te monitorizeaza sa nu crapi?
Bine dar cum se moare la fel de bine si in spital,ce poti sa mai sper?
E profund idiot cazul!Sa ramina doi copii fara mama pentru o banala operatie de marire de sini?
Dumnezeu sa o ierte!
Eu nu asa inchide clinicile astea, dar nu inteleg cine se pune in mainile unor medici care lucreaza intr-un apartament, sau in astfel de clinici.Si eu am facut o operatie de miscosare a sanilor acum 5 ani, dar am cautat un medic bun, intr-o clinica buna, chiar daca m-a costat dublu decat in alta parte.Si nu imi pare rau deloc.
Eu de exemplu amprobleme mari cu anestezia generala, si i-am spus anestezistului, dar mi-am luat o oarecare raspundere daca se intampla ceva.
mami si Alex
Mie tot nu mi-e clar. A fost bine cand a iesit din operatie. Ce s-a intamplat? Care este cauza mortii?
Dumnezeu s-o ierte! Simona,
Sorina (12 Noiembrie 2004) si
Irina (5 Mai 2006)
FOTOGRAFII BLOG