***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (33)***
Raspunsuri - Pagina 7
lauradi spune:
Mica, deocamdata nimic concret
Cristina are chef de-o intalneala;Lavini a zis ca ar vrea si ea intalnire cu pitestence si atunci am zis ca mai esti si tu...deci,sa inteleg ca esti amatoare ,da?
Pepsi, merci de link!
Anca, foarte dragut Petitul!Si ce smecheras e el in poze![]()
Vali, vad ca deja au inceput urarile pentru tine asa ca iti spun si eu
.
Azi n-ai intrat pe forum;faci pregatiri pentru maine?
Laura si DUCU (29.05.2007)
roxicucu spune:
Hai ca intre timp l-am intrebat pe sotul meu daca pot arhiva filmuletele, raspunsul este NU. Insa pot sa ti le dau pe messenger, cica merge asa, id-ul meu este tot roxicucu.
Motannel spune:
AlexAlice,
!
Astazi i-am luat Teodorei pentru Mos Nicolae o jachetica alba cu gluga tare frumusica si 3 body-uri cu maneci lungi (2 roz si unul galben) si o jucarie "Mos Craciun" simpatica! As mai vrea o jucarie muzicala, insa cred ca deja lumea a cam cumparat tot, ca nu-mi place nimic din ce gasesc! Si parca si preturile au sarit! Pentru Mos Craciun vreau si eu jucariile in limba romana, probabil telefonul si catelul!
Roxicucu, de unde ai luat steamerul?
LA MULTI ANI!!!

SOBI

VALI5

Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si
Teodora Elena (07.05.07)
petit_ange spune:
Sobi!
si pt ca nu stiu daca mai apuc sa intru pe forum
Vali pt maine (de fapt inca putin si e azi)!
Am gasit la Billa la oferta o paturica /covaras muzical/a super faina pt bebelusa mea dar o pastrez pt Mos Craciun
Andrada
Pepsi ma bucur ca ai gonit departe gandurile de adio, pai ce s-ar face plantatia noastra fara un membru de baza
, noi ne bucuram ca ESTI cu noi si ne ajuti la crescut de capsunei. 
Si la Isa atunci cand a facut analizele de sange ca dr o banuia de anemie, i-a iesit fond atopic.
Offf Isa tot constipata desi mananca o para in fiecare dimineata, bea suc de mere si morcov, bea ceai de musetel, i-am scos morcovul fiert si cerealele de orez si vad ca degeaba. Eu nu-mi dau seama de la ce. Inainte de diversificare nu a avut niciodata probleme. Maine incerc si cu piersica....
si piureul de legume contunua sa nu-i placa...
O fi maine mai bine.
Noapte buna.
Mami de ingeras -
Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
ancamari spune:
Vali - La Multi Ani!

OanaClaudia - La Multi Ani!

An@ - de ce nu esti in listuta, ci la asteptam vesti? sau visez? Mai da datele o data, sa te trecem si pe tine!
Lauradi - mercic! Sa vezi ce smecheras e in realitate! O face pe mami sa joace dupa cum scanceste el, doar-doar n-o ma urla. Hai ca am avut copil cumintache in ultimele zile, mai ales ca a sta numai prin vizite, plimbari...
Sambata seara a tras o urlatoare cat am fost blocati in trafic din cauza aprinderii beculetelor, ca noi nu am stiut ce e in oras si ne-a gasit plecatul in vizita chiar la 7 seara.
Liviana - am citit si eu de Radoi. Eu acum la ce dr ma duc, ca precis mai apare cate ceva. Abia imi revin dupa un CM abundent de n-am avut in viata mea, noroc ca aveam tone de tampoane uriase cumparate inainte de nastere. Tu ai mai dat de dr tau? Imi amintesc ca nu-l gaseai atunci cand ai avut probleme cu operatia.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec
doxinu spune:
Fetelor care deja v-ati diversificat as avea nevoie de un sfat de la voi!
vreau un robot care sa stoarca si sa si paseze fructe si legume.Exista asa ceva?Voi ce folositi la piticii vostrii?Deocamdata nu ma intereseaza alte functii.Credeti ca am pretentii mari
?
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty
roxicucu spune:
La multi ani!!!! sarbatoritilor zilei de 4 decembrie

David Cristian de Amely
La multi ani Sobi, sa fii fericita, iubita si imlpinita!!!
Si pentru ca este deja trecut de ora 00.00:
La multi ani!!!! 

Paul Cristian de Dideip
Cezar Vlad de Lauracatu
Alex Gabriel de Chowpersa
Pierre Sebastien de Rhoneea
Antonia de Ionice
Miruna Maria de Ninuntza
Bianca Maria de Ckristina
si bineinteles La multi ani puiutului meu Andrei care implineste astazi 6 luni!!!
La multi ani Vali5 si Oana Claudia!!!! Sa aveti o viata frumoasa, plina de bucurii alaturi de cei dragi 
roxicucu spune:
Motannel, steamerul l-am cumparat de pe electro-bazar.ro A costat 150 ron, l-am comandat luni dimineata si in seara asta l-am primit.
Petit_ange, pui o poza cu paturica minunata? Cat a costat?
roxicucu spune:
Doxinu, de ce vrei un robot care sa faca aceste 2 treburi? De regula aparatele cu functii multiple sunt destul de greoaie si nasol de manevrat. Eu am un moulinex care este si strorcator de fructe, robot (taie legume, toaca carne) si blender (pe aceeasi baza se monteaza toate piesele). La primul copil ma umpleam de nervi pana il montam pentru cate o operatie.... Acum m-am smecherit, mi-am cumparat cate un aparat micut pt fiecare functie, am storcator de fructe micut, si un blender de mana Zepter de care sunt foarte multumita. Dar cred ca orice blender de mana e ok, plus ca ocupa foarte putin loc, e mai comod de utilizat. Acum folosesc robotul aceela greoi numai cand am carne de tocat....
Ninutza spune:
Antonia
de Ionice
Bianca Maria
de Ckristina
Paul Cristian
de Dideip
Cezar Vlad
de Lauracatu
Alex Gabriel
de Chowpersa
Pierre Sebastien