***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (33)***
Raspunsuri - Pagina 10
mica0307 spune:
ramona cat ai dat pe telefon?
M-am uitat in calendar, maine e sf nicolae si vineri sf filofteia, deci sarbatori in ambele zile.
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
Alyna24 spune:
Eu i-am luat cu mama si sor'mea jucarelele care vb in
lb.romana:ursulet,telefon si borcanul cu biscuiti.Sunt haioase.AAaaa, si o masinuta teleghidata care are f multe luminite,
faruri luminoase....super tare!Dar vedem...poate mai ajunge Mosu' si cu altele.Postam maine pozici de la ghetute.![]()
www.youtube.com/user/ALINAFOBL" target="_blank">Davidel cu tortuletul
DAVIDUTZ
Alyna si David (22 Aprilie 2007)
doxinu spune:
Stateam si ma gandeam ca de anul acesta(la cele care sunt la primul bb)"invie" MOS NICOLAE SI MOS CRACIUN! Uitasem ca exista iar acum trebuie sa fim convinse pentru multi ani deacum incolo!O sa vedem in ochii lor aceisi bucurie pe care parintii nostrii o vedeau in ochii nostrii dimineata cand ne trezeam si dadeam fuga la ghetute sau sub brad.Desi mai avem putin pana acolo ne indereptm cu pasi mari de la anul,desi noi ne-am propus de anul acesta sa fim ajutoarele celor 2 MOSI chiar daca anul acesta pentru STEFAN nu va insemna decat o alta zi laturi de mamy si taty!
Frumoasa mai este meseria asta de parinte si cate de impliniti ne simtim!
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty
mary_lou spune:
Buna fetelor,intru si eu sa felicit sarbatoritii zilei

Vali 

LA MULTI ANI!SA FII SANATOASA,FERICITA SI MULT SUCCES CU BEBE2

poze cu Patrick si noi
Mary,mami de Patrick Andrei(14.06.2007)
Ioana13 spune:
Aici sunt poze cu ultimele jucarii http://good-times.webshots.com/album/561670142ZhtGla Ratusca galbena vibreaza si merge 3 cm...
Ioana mama de bebe
Patrick (01.06.2007)
ramona7 spune:
mica, am dat in jur de 25-26 roni, sorry ca nu mai tin minte pretul exact. 
Eu ma uitasem si pe niste site-uri cu jucarii unde pretul varia de la 25 la 29 roni.
Jurnalul lui Razvan
Salvati o inimioara 
Ninutza spune:
MULTUMIM TUTUROR PENTRU URARI si

de la noi.
Stie cineva vreun site cu jucarii pentru copii? As vrea sa-i comand ceva nepotelului.
http://mirunamaria.blogspot.com/
Miruna Maria, 5 iunie 2007
Alyna24 spune:
Ne votati si pe noi:www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=11168" target="_blank">AICI, VA RUGAM FRUMOS!
DAVIDUTZ
Alyna24 spune:
Jucarele se gasesc pt crazytoys. ro.
DAVIDUTZ
ramona7 spune:
Ninutza, sunt mai multe, dar eu nu am comandat decat de pe bebelusultau si a venit comanda a 2-zi, a fost ok. Site-uri nu cred ca putem pune, ca e reclama mascata. Dar poti cauta cu: jucarii-online, crazytoys, e7.ro. Poate stiu fetele care comanda mai mult de pe net.
Alyna24, am incercat de 10 ori cu codul ala de pe mobil si imi spune ca e incorect. Cum sa fie incorect daca il tastez exact asa cum e? 
Jurnalul lui Razvan
Salvati o inimioara