UN VIS UCIS IN MATERNITATE

Raspunsuri - Pagina 42

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Priscilla spune:

La multi ani Ionut!

Sa cresti mare si voinic,sa fii sanatos,iar pe mamica ta sa o iubesti chiar daca nu ai cunoscut-o.Sase luni ai facut parte din ea.......pacat ca mai departe, ea nu v-a mai face parte din viata ta.

mamica de zanamica(putin peste un an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinato spune:

La multi ani Ionut! Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate!
Sa evoluezi din ce in ce mai bine ca sa poti merge acasa cu taticul tau.

Iti tinem pumnii in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Off...fara cuvinte.Sanatate puiului , sa creasca mare , sa-si bucure taticul ajutandu-l sa uite durerea din suflet .

Dantje & Martijn & Hannah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoral spune:

Un blestem e prea bland la adresa acelor "cadre medicale". 12 ore cu hemoragie!!!Sa-i bata Dumnezeu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobo9 spune:

Mai aveti vesti despre cel mic?
Oare ce face el acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micha08 spune:

Dumnezeule!! Eu acum am citit prima data despre aceasta drama. Mi se pare aproape ireal. Pentru un asemenea comportament acei medici nici n-ar mai merita sa vada in viata lor un spital. Cata nepasare!!!! Cum poti sa te porti oare asa cu un om in suferinta. Daca s-au saturat de spitale si de oameni bolnavi ar trebui sa-si schimbe meseria, nu sa chinuie si sa omoare oameni.
Sistemul de sanatate romanesc este JALNIC!!!! Si multi cred ca este semn de snobism sa te duci sa nasti in strainatate. Nu!!! Pur si simplu tii la viata ta si a copilului tau!!!!
Sunt atat de revoltata ca m-as duce eu s-o scutur de doctorita care a lasata femeia sa sufere toata noaptea, doctorita de la Terapie Intensiva care este un NEOM sau asistenta care facea pe autoritara in salon fara sa-i dea muribundei macar o gura de apa.
E REVOLTATOR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

cruzimea si nepasarea unui doctor am simtit-o si eu de curand .... cinismul lui ....

l-am schimbat imediat , Doamne , saracutza , prin ce singuratate si ce chinuri a trecut in spitalul ala ...

Dumnezeu sa o odihneasca !!

Dumnezeu sa ii ajute copilashul !!

si Dumnezeu sa faca dreptate !!

diana

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

poze cu noi
http://www.dianabostan.evonet.ro/nunta.asp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ceva vesti despre Ionut?
Sanatate multa!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinato spune:

Mai are cineva vesti despre Ionut? Ce mai face? Mai e la spital? E acasa cu tatal lui? Cum se descurca amandoi?

Martta (sau oricine altcineva, care stie ce se intampla cu Ionut), te rog nu ne lasa in "bezna" asta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Multa sanatate lui Ionut si putere tatalui !!

Doamne ce tragedie !!

Si este adevarat, eu am nascut de 2 ori in Giulesti cu dr Coroama, ptr ea am ales spitalul asta.
Dar si pe mine a refuzat asistenta de garda sa ma duca in sala de nasteri pana la dilatatie 5 (n-a mai fost timp de epidurala) pe motiv ca daca `"ai avea contractii asa puternice, n-ai fi asa linistita".
Pana nu am avut hemoragie constata la controlul de la ora 7 de dr de garda, nu m-au dus.

Dr Coroama este un medic extraodinar, ma suna ea pe mobil sa vada cum ma simt (eram internata la Giulesti).
Si tot dr Coroama efectiv m-a gonit cu copilul din spital fiindca stia ce infectii sunt la bebelushi.

Am stat mult sa ma gandesc daca sa scriu sau nu, dar la cazul asta, stau sa ma intreb cata spaga au dat oamenii astia, ca e clar ca dr Bucur nu a fost multumita cu cat a primit.
Un telefon dat la doctorul de garda, salva viata unei mame.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput