UN VIS UCIS IN MATERNITATE

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Buna, fetelor!
Am revenit asa cum am promis cu vesti despre Ionut.
A suportat cu bine si interventia chirurgicala si anestezia. A stat toata noaptea pe respirator, iar de azi de la 10.30 a fost lasat pe respiratie spontana. Azi a fost tinut la regim special, cu perfuzii, dar de maine se va relua alimentatia cu laptic.
Altfel, speram ca problema sa se fi rezolvat definitiv.
Intreaga echipa medicala s-a comportat exemplar!
Iata ca se poate !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

...si inca ceva, multumiri celor care au tinut pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinato spune:

In sfarsit avem vesti! Si inca ce vesti bune!
Multumim martta ca ni le-ai adus!

Sa-i ajute D-zeu pe micut si pe familia lui sa aiba parte doar de bine de acum inainte!

Numai bine tuturor!

Alina mami si Rares puiutz micutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns degeteln spune:

nu stiu daca am nimerit bine. sunt noua pe forum. dar am "nascut" acum 6 luni cu un doctor daca pot sa-i spun asa pe care il cheama BOTEANU din constanta. la ultimul control mi-a spun N motive cum ca copilul nu mai are lichid, ca am infectie urinara (chicise ca analize nu erau)ca este risc de avort (asta toata sarcina) de am stat la pat, ca colul se scurteaza etc. stiin ca eu am optat pentru nastere normala. m-am dus la un alt doctor ginecolog si mi-a spus ca tot ceea ce mi-a spus este FALS dar ca singura problema este cordonul ombilical in jurul gatului si ca ma sfatuiestye sa nasc prn cezariana. si cum de ceea ce iti este firca nu scapi..... drept pentru care boteanu - nu-i pot spune doctor, eventual macelar - mi-a spus sa ma prezint luni, asta se intampla vineri, la spitalul mare pregatita. pentru ce? era clar. l-am sunat luni dimineata si i-am spus ca vin sa vorbim. m-am dus la el, m-a urcat pe masa si la control intern a introdus degetul pana mi-a dat sangele. isi programase ecezariana - el este de garda luni- si ca sa ma faca sa nasc cum vrea el mi-a spus ca m-i s-a rupt dopul gelatinos. alta minciuna pentru ca eu la eco la celalat dr. copilul plutea nici macar nu se angajase pe canalul de nastere. a vrut sa-mi provoace nasterea. nu va zic cum am plecat de acolo. nici nu mai puteam merge. in fine, am ajuns acasa cu o sangerare cumplita, am pus mana pe tel. si am plecat la medgidia. eu cu acest macelar nu mai nasteam. mai bine ma dadeam pe mana altora. cert este ca acolo am ajuns a 2-a zi cu chiu cu vai si cu o sangerare cumplita. a doua zi m-au programat la cezariana dar baremi nu cadeam pe mana macelaruluio. niste conditii SUPER. PERSONALUL LA fel. iar acum am un baietel frumos si dulcic si mai ales sanatos. daca nasteam cu macelarul de boteanu nu stiu ce se intampla. va pup si sper sa auzim de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Iarta-ma doamne..........dar eu il admir pe MIHAI....pentru simplul fapt ca nu a luat un pistol sa-i termine pe cei care au fost acolo si....nu le-a pasat.De astia...nici nu mi-ar parea rau....si nici nu prea cred ca e pacat....din moment ce nu sunt oameni ci animale.M-a afectat mult ceea ce am citit.....ma opresc aici ca sa nu ...cititi cum o nebuna a cautat-o pe Cezara Bucur si o distrus-o total si definitiv.Auzi ce ...'faptura' pe care nu stiu cum sa o numesc....moare o mama....si tot ea se da victima....nici nu vreau sa-mi imaginez ce i-as fi facut....in locul lui Mihai.Muream cu ea de gat sau...invers.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Delia - cunosti personal pe Cezara Bucur de vorbesti asa??? Cunosti toate datele problemei? Sau ai citit cateva declaratii?

Roxana 29 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Doar i cred pe cei care au povestit,au mai confirmat si altii...si am avut si eu ceva experiente...."dragute" cu o ginecoloaga cu acest nume,cand eram in liceu,atata tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

bravo, Ionut! ce bine ca a reusit operatia!

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Motzata
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

quote:
Originally posted by Delia21

Iarta-ma doamne..........dar eu il admir pe MIHAI....pentru simplul fapt ca nu a luat un pistol sa-i termine pe cei care au fost acolo si....nu le-a pasat.De astia...nici nu mi-ar parea rau....si nici nu prea cred ca e pacat....din moment ce nu sunt oameni ci animale.M-a afectat mult ceea ce am citit.....ma opresc aici ca sa nu ...cititi cum o nebuna a cautat-o pe Cezara Bucur si o distrus-o total si definitiv.Auzi ce ...'faptura' pe care nu stiu cum sa o numesc....moare o mama....si tot ea se da victima....nici nu vreau sa-mi imaginez ce i-as fi facut....in locul lui Mihai.Muream cu ea de gat sau...invers.

noi aici http://community.webshots.com/user/lela3321

Nici animale nu-i poti numi pt ca ai jigni regnul animal, animalele nu se chinuie unele pe altele asa cum o fac astia.....astia sunt monstrii....

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

mie problema mi se pare pusa gresit -ca x persoane au nascut cu Cezara si a fost bine si y tot cu ea si a fost rau.
Adunam si vedem iese cezara pe plus -ura , sa profeseze , restul sunt accidente , iese pe minus , o bagam la zdup.

Socoteala nu e asa , daca un om isi pierde viata -din culpa sau din intentia ta trebuia sa raspunzi ca orice alt om . Nu ca din vocatie sau din profesionalism , legal .

Nu trebuie blamat tot spitalul ci cel mult -in afar persoanelor direct implicate -sefii acestora care ii mentin in servici .
Zicea cineva ca le e frica medicilor de asistenti ca pleaca in strainatate -cine , de-alde atista care nu i-a dat apa Nataliei ?sa fim seriosi , aia ajunge cel mult pana la usa spitalului si apoi direct la inchisoare . Afara se munceste , se si plateste dar nu-ti permiti sa ai reclamatii de la bolnavi ca esti dat afara si nu te mai angajeaza nicaieri .
problema nu e ca ,,cineva are ceva cu sistemul , problema e ca sistemul nu scapa de ,,licheni, omizi si alti paraziti .
Cand colegiul medicilor va functiona , cand judecatile nu vor mai dura nspe ani , atunci va exista o vina individuala si nu una colectiva

Pana atunci eu ca si pacient vad ca ,,toti iau ,toti sunt indolenti , toti ...
cand eu ca si pacient voi vedea ca au foat sanctionati cu excluderea din profesie medici ca , nu voi mai avea dubii asupra celor care profeseaza , voi sti ca aceia sunt de incredere , voi avea siguranta ca cei care gresesc platesc

Mergi la inceput