Piticodromul de Sept - Oct 2005 (195)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

totusi, la faza cu sorcova versus colinda... imi amintesc ca noi chiar mergeam din casa in casa la bunica muuulti copii. nu exista usa sa nu se deschida, chiar strangeam niste sume fabuloase pt vremea aia, ca sa nu mai zic de placintele, cozonaci etc.

ai nostri n-o sa aiba unde merge, decat cu noi de manuta la cunoscuti.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Si eu stiam la fel: la colinde se poate da altceva, la sorcova exclusiv bani. In plus, nu prea mergi cu colindul prin Bucuresti, haha, iar la rude e mei elegant cu sorcova.

Kid, ai poze de la serbare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Multumesc pentru raspunsuri. Eu personal nu le ziceam in gind 'de bine' celor cu Sorcova, ca ma trezeau pe 1 ianuarie cind era somnul mai dulce.

Schimb capitolul.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Tonnia, o sa am cat de curand...eu nu am putut sa fac poze ca eram cu ea de gat, taica-su nu a putut sa vina (dar si astia nesimtiti sa puna serbarea la 9.30 dimineata cand mai toti oamenii normali au servicii si intalniri etc), asa ca ma bazez pe pozele si filmul facut de fotograful si cameramanul tocmit de gradinita (pe banii nostri bineinteles). O sa selectez din ele si vi le pun cand sosesc. Oricum a fost dragut, la anul sigur o sa fie mai cooperanta! Ea oricum se sperie si de clowni si de alti oameni imbracati in costume din alea mari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Capitolul urmator

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput