Piticodromul de Sept - Oct 2005 (195)
Raspunsuri - Pagina 16
cge spune:
Multumim ptr. laude. Pupici si voua.![]()
Diana, ma bucur ca v-a placut in Montreal. Data viitoare, trebuie sa ne sincronizam.
Da, Anca vorbeste in franceza mai mult decai in romana.
Kristina, si noi le-am facut un set complet de analize copiilor aici, si cred ca sunt ok, ca nu ne-au sunat. Aici spitalul trimite direct rezultatele analizelor la pediatru, si te suna in caz ca sunt probleme.
O zi buna.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
oaana spune:
Buna tuturor,eu sunt cam obosita,dupa n..treziri noatea,dar am intrat sa va salut,sa spun sanatate multa puilor bolnavi...si sa va spun ce am descoperit ca poate Iosua,ne uitam intr-o carte cu litere si obiecte,ajungem la gasca(pasare),nu il mai pusesem pana atunci sa spuna,spune perfect,la fel si meduza si ananas,am ramas uimita cat de clar spune...bine el spune multe cuvinte,dar nu asa de clar ca pe acestea...ce sa fac,ma iertati ca ma laud si eu un pic.![]()
gata,pa ,o zi buna
Oana,mami de bebe Aaron(21.07.07)si Iosua(5.10.2005)
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
kid2003 spune:
Da, da, Kristinutza, ea e... Paula Avram.
Am recunoscut-o din descriere de prima data, nici nu a trebuit sa citesc mai jos ca sa ghicesc ca ai fost la aceeasi doctorita.
Eu am fost cu Alex la n-spe mii de pediatrii (cel mai mult la Madam Calapod, care e draguta si ea, dar nu la fel de draguta ca Paula Avram) si la altii...nici unul nu a controlat-o pe Alex atat de amanuntit si nu a avut atata siguranta cand a vorbit. A controlat-o din cap pana in picioare incet, cu grija, a vorbit frumos etc. Ce mai, jos palaria, eu cred ca numai la ea am sa merg.
M-a mai impresionat ca si-a notat numarul meu si a doua zi (sambata adica, zi libera) m-a sunat de pe mobilul ei sa ma intrebe ce face fetita si sa vada daca a facut febra. M-a avertizat ca poate sa mai faca febra la ce puroi are in gat si s-a bucurat cand a auzit ca nu mai are. O sa ma duc din nou joi sau vineri sa o vada.
Alex e la limita...are 11,600 kg si 94 de cm, ar fi trebuit sa aiba cam 13.500 la aceasta inaltime, media...conform doctoritei. Dar a zis ca pare ok, nu e chiar slaba slaba, poate o sa ii fac analize dupa ce ii trece gatul.
Ea e in fiecare seara la Medlife, pana la ora 9, in afara de marti.
Da, Ruxi, au si camera de garda la Medlife. Noi am fost pe la 8, era full de copii! O nebunie. Dar macar e curat, nu ca la Grigore.
Ioana, eu cred ca nu se mai lipesc. Acum ca mi-ai zis ma duc si eu sa ma uit, nu imi dau seama cum arata. Talonetele sunt chestiile ale bombate care se pun in scobitura talpii, nu stiu cum sa iti explic. Multe dintre incaltarile copiilor (la Naturino si la Bebetom sigur) au talonete deja. Unii doctori sunt pentru ele , altii impotriva, unii sunt cu ghetutele etc...Cate bordeiuri attea obiceiuri.
Ruxi, mamica de august, nu te mai stresa cu cozonacii. Deleaga si tu treaba asta, la fel ca si Kristinutza si ca si mine (anul asta e randul soacrei sa presteze). Sarmalele le face bunica, m-am scos. Bag si eu o friptana la cuptor si gata cu Craciunul!
Tonnia spune:
Si eu stiu de dr Paula Avram, e foarte buna,a salvat efectiv copilul unor prieteni.
N-am timp deloc de la o vreme. Vroiam sa va spun ca cica nu avem zapada in decembrie si in ianuarie.
kristinutza spune:
aha, ma bucur ca mai stiti si voi despre drita si mai ales ca stiti de bine. vad ca radu tot face febra si respira greu, curg mucii ca la balamuc. incerc sa mai am un pic de rabdare, poate astazi e mai bine. chiar ma intrebam daca nu o avea nevoie de un tratament mai puternic, ca astea ce-i dau nu par sa schimbe prea mult in starea lui.
si chiar n-o sa avem zapada?! deloc-deloc?
uite de-aia plec eu la suceava! daca nici acolo n-o sa fie zapada, ma supaaar.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
jadi spune:
Eu stiu ca Paula Avram era colega cu Anya la IOMC. Eu nu am nimerit la ea, tot timpul cand nu era Dr. Georgescu am dat peste dr.Bidiga. Ne-a rezolvat de fiecare data dar nu cred ca se compara cu ce ziceti voi. Faptul ca o fi si la inceputul meseriei, inseamna ca o face cu drag si nu este inca rutinata si plictisita.
Sanatate mult la aia mici si eu am tras cu nebunia asta de amigdalita dar acum e binisor.
Tonia, bine ca nu am luat sanie ca ma batea gandul!
Eu am fost ieri pana in feeria si cu ocazia asta declar inchisa sesiunea de cumparaturi de sarbatori, m-am enervat ca nu am gasit nimic sa imi placa pentru adulti si gata... ne vedem la anul viitor!
Deni &
Vlad & Tudor
miflore spune:
Deci Paula Avram e un nume demn de retinut!
Speram sa n-avem nevoie.
Tonnia, si chiar asa, nici un pic pic de zapada?![]()
Ce inalta e Alexandra!
Ana nu ma lasa s-o masor...voi cum ii pacaliti?

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
norina spune:
Neata lume,iaca revin si eu macar sa va salut si dau un semn de viata.In ultima vreme n-am avut timp nici de kk, vorba cuiva
Am avut toata sapt trecuta musafiri din alta localitate, iar acum am inceput niste cursuri care imi mananca dupa-amiezile pana pe 21 decembrie
.In rest noi suntem bine, Teo creste si e cuminte, a venit mos Nicolae cu jucarii(casa marcat, laptop cantator si catelus vorbitor) iar acum il asteapta cu nerabdare pe mos Craciun
Am o restanta pt Miflore cu poza picioruselor. Am facut pozele dar abia acum le-am descarcat, scuze pt intarziere. Daca vrei , trimite-mi te rog mailul tau si ti le pun pe mail.
Va pup, sa vad cat apuc sa citesc si eu din urma
Teodora Sara (norina)www.flickr.com/photos/13809712@N05/sets/72157602086467503/" target="_blank">poze
Tonnia spune:
Da, am vazut o prognoza cat se poate de serioasa, era adresata Hidroelectricii, pe astia ii intereseaza tare de tot sa stie cum stau cu ploile, zapezile, etc.
Jadi, ia ma sanie, ca un munte scurt poate faci! Era pt Bucuresti prognoza.
Sanatate la bolnaviori!
Ioana, unde esti?
miflore spune:
Am uitat sa va spun c-am luat brad aseara, frumos, desos, cam 2 metri!
Si acum bomba: 55 lei! Bricostore.![]()
Norina, ti-am trimis PM.

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI