Cel mai mare BRAD din Europa la Bucuresti !

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

quote:
Originally posted by loryi1974

Pai unde in alta parte?Fara imbulzeala nu se poate.Recent au navalit peste o biserica din Drumul Taberei,la inaugurare.

Pai da, nu conteaza cum traim, dar daca am trecut prin altarul bisericii, gata - ne-am asigurat iertarea pacatelor. Cum trebuie sa fie un om care crede asa ceva ?

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:
Originally posted by aura_m

Am vazut filmul cu echipa de gimnastica a Romaniei, emotionant. In legatura cu bradul, o mare porcarie, amplasare proasta, organizare proasta, pe 1 Decembrie s-a calcat lumea in picioara, o nebunie totala, bine ca nu am fost si ca m-am razgandit in ultimul moment.

AURA

pe youtube nu am vazut sa se calce nimeni in picioare....daca nu ai fost acolo de ce faci afirmatii gratuite? Ce organizare ai fi vrut? S-a dus acolo cine si cand a vrut

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miki68

Poate sunt eu mai carcotasa, insa "pe vremea mea" bradul era chiar brad si nu o structura metalica in forma de brad.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Si in Atena in 2000 bradul a fost din structura metalica.

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grasulici spune:

am fost si eu cu "Piciul" meu la marele "eveniment". L-am "abandonat" pe sotul cu masina pentru ca se blocase traficul la podul Izvor; am coborat la metrou in ideea de a lua metroul pana la Piata Unirii pentru ca era aproape ora 19. am reusit cu greu sa urcam in trenul de metrou si la fel de greu sa coboram si sa iesim la suprafata. de fapt am fost purtati de "val" spre iesirea unde era Banca Internationala Religiilor. Cand am ajuns la suprafata eu si copilul am fost pur si simplu blocati: nu puteam merge nici in stanga, nici in dreapta, nici in fata nici in spate; a sosit si marele moment si am reusit cu greu sa il ridic pe micut sa vada focurile de artificii si aprinderea luminitelor. apoi a inceput marea aventura: oamenii au inceput sa se impinga in si din toate directiile; fiul meu a fost la un pas de sufocare si de a fi calcat in picioare, si spun asta cu toata responsabilitatea si fara a nici o urma de ton "alarmist". Cand multimea a devenit din ce in ce mai agitata si disperata, fiul meu a fost intr-un real pericol. eram doar eu cu el... am incercat cu bratele mele sa-i fac un pic de loc ca sa nu se sufoce; era practic imposibil sa-l iau in brate pentru ca are 22 kg si nu aveam cum sa-l iau din multime...cand micutul a inceput sa intre in panica pentru ca toti oamenii il inghesuiau am strigat cu disperare spre oamenii din marginea culoarului sa-l ia cineva din multime, sa ma ajute cineva...o mamica mi-a zis ca si ea are copil si ca....nu mai sciu in continuare replica doamnei pt ca am inteles ca era la fel de disperata; in cele din urma un tanar care era langa un zid a reusit (el tragand si eu impingand) sa-l ridice pe baietelul meu. l-a tinut in bratele lui pret de cateva minute si asa copilul a mai reusit sa se linisteasca. la un moment dat oamenii au inceput sa se deplaseze oamenii si mi-am zis ca e timpul sa plecam. am facut cativa pasi dupa care iar au inceput oamenii sa se impinga in toate directiile; am crezut ca nu mai scapam de data asta...am avut noroc si am ajuns la o masina care era parcata pe trotuar; l-am luat pe micut si l-am asezat pe capota masinii respective; dar nici de data asta "linistea" nu a durat prea mult; multimea iar a devenit agitata si masina incepuse sa devina instabila ; asa ca mi-am luat din nou baietelul si l-am asezat pe pervazul geamului unui fast food; am stat pana la ora 20,30 in locul respectiv dupa care am incercat din nou sa plecam (spre rond Cosbuc); pe trotuar nu te puteai deplasa asa ca am optat pt mers pe jos pe carosabil.
si ca sa fac un rezumat al zilei de 1 DEC.:
1.am incercat dimineata sa ajungem la parada de la Arcul de Triumf-nu am reusit pt ca desi s-a anuntat ceva prin presa despre asta, nu am reusit sa aflam de nicaieri ora inceperii asa ca am ajuns exact cand s-a terminat;
2. la "aprinderea" bradului" de Craciun: s-a facut mare publicitate, dar autoritatile s-au gandit doar la reclama si atat; organizarea a fost sublima dar a lipsit cu desavarsire. in multimea in care fiul meu a fost la un pas de sufocare m-am simtit ca intr-o jungla: supravietuieste cel mai puternic.
ma intreb de ce traficul nu a fost oprit pentru cateva ore in zona Piata Unirii? de ce la meciurile de fotbal traficul se opreste si sunt adusi nspe mii de jandarmi si politisti? singurii politisti pe care i-am vazut sambata seara au fost cei de la rutier care, culmea, dirijau traficul desi oamenii sa calcau in picioare? de ce intotdeauna oamenii care sunt platit din banii nostri (si vorbesc aici nu doar de politisti si jandarmi, ci si de cei de la primarie)uita in ce consta obiectul muncii lor? de ce dupa toata aceasta NEFERICITA EXPERIENTA" nu a prezentat nimeni nici o scuza oficiala??
sau poate se vor gasi voci care sa ma intrebe ce cautam acolo?
am 2 mari intrebari: am gresit ca am vrut sa-mi invat copilul ce inseamna dpdv istoric 1 Decembrie? am gresit ca nu am stat acasa sa admiram din fotoliu aprinderea bradului?
pe surt: 1 decembrie 2007 zi de trista amintire

Mergi la inceput

la meciurile de fotbal se opreste traficul din cauza galeriilor....microbistilor infocati...

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Nu stiu daca ceea ce ai facut tu se raporteaza la a gresi sau nu, sau mai degraba la a fi responsabil sau nu. Nu contest proasta organizare, dar nu iei un copil mic de mana sa-l impingi la cel mai mediatizat eveniment din Capitala.Cand ai vazut ca traficul e blocat nu te-ai gandit ca ai putea ramane in masina alaturi de sot? Cand ai vazut ca metroul e plin ochi, nu te-ai gandit ca in piata va fi de n... ori mai rau? Nu te puteai intoarce?
Asteapta sa mai creasca pana sa-l duci la letii de istorie pe viu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

N-am nimic de comentat despre utilitatea bradului/aglomeratie/contrastul cu adevaratul cel mai mare brad din Europa...

Vreau numai sa intreb atit: ce inseamna spicele de griu (alea rare) in bradul electric si ce legatura au ele cu ornamentele dintr-un brad de Craciun adevarat?

De asemenea, m-ar mai interesa si de ce bradul adevarat arata altfel decit cel din revistele romanesti ( in pozele din avantperemiere existau si beculete rosii ca fond pentru fundite si spice de griu) care ne povesteau despre el inca din noiembrie?

Pun intrebarile astea ca sa aflu raspunsuri ce nu ma vor lasa cu impresia ca romanii, ca de fiecare data, se multumesc cu putin fiindca EI ne spun ca am primit MAI MULT, decit meritam cind de fapt meritam MAI MULT decit am primit.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diablette spune:

quote:
Originally posted by daniela_b

N-am nimic de comentat despre utilitatea bradului/aglomeratie/contrastul cu adevaratul cel mai mare brad din Europa...

Vreau numai sa intreb atit: ce inseamna spicele de griu (alea rare) in bradul electric si ce legatura au ele cu ornamentele dintr-un brad de Craciun adevarat?

De asemenea, m-ar mai interesa si de ce bradul adevarat arata altfel decit cel din revistele romanesti ( in pozele din avantperemiere existau si beculete rosii ca fond pentru fundite si spice de griu) care ne povesteau despre el inca din noiembrie?

Pun intrebarile astea ca sa aflu raspunsuri ce nu ma vor lasa cu impresia ca romanii, ca de fiecare data, se multumesc cu putin fiindca EI ne spun ca am primit MAI MULT, decit meritam cind de fapt meritam MAI MULT decit am primit.

www.helpsonia.com

vis a vis de semnificatia spicelor, in general, am raspuns eu pe pagina 4 a subiectului.

audiatur et altera pars

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diablette spune:

grasulici, o intrebare: CINE te-a pus sa te duci cu copilul in acea aglomeratie???? Mie personal - si sper sa nu te superi, nu e un atac, e doar o parere - mi se pare o lipsa totala de responsabilitate. Ca si urcarea copilului pe capota unei masini, daca tu erai in locul proprietarului acelei masini, ti-ar fi convenit????? Eu cred ca NU.
I rest my case

audiatur et altera pars

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Am fost si noi la brad! Ca sa ajungem, am evitat strazile centrale, ne-am furisat pe stradutze, am fost inspirati si am lasat masina mai departe de centru pt. a evita blocarea si bine am mai facut. Fugutza pe jos, oameni curgeau din toate partile, cand sa ajungem au inceput intai timid focurile de artificii si lumea toata adunata exulta totusi de bucurie. Asa cred... Apoi alte si alte artificii...ploaie de lumina, ciuperci uriase, raze, stelutze mii, oameni care poate ca visau si inca viseaza ceva mai bun pentru ei si urmasii lor...Cateva fotografii grabite si fuga inapoi la masina....Si cu urechile ciulite ii auzeam pe altii care abia veneau, cum isi exprimau regretul ca n-au ajuns mai devreme... Si tot veneau...Circulatia era paralizata, dar oamenii vroiau sa junga la brad...Am ajuns la masina...Totusi, unii care aveau geamul deschis mi-au inteles mesajul, cum ca ar fi bine sa-si lase masina acolo si ca mai bine ar merge pe jos...si au lasat-o in parcarea aceea...chiar erau locuri libere...Apoi pe stradutze, inapoi acasa....Pentru noi a fost foarte frumos si bine!!!

Mergi la inceput