Cel mai mare BRAD din Europa la Bucuresti !
Va rog pe cei ce ati filmat - fotografiat acest superb brad plin cu 2 milioane de beculete sa le impartaseasca cu noi. Asteptam fotografii cu brazi si orase impodobite si din alte colturi ale lumii !
Raspunsuri
maraki spune:
Aici este bradul din Bucuresti!
http://www.youtube.com/watch?v=Y3LHnhHDE4w
as fi vrut sa vad si B-dul Magheru cum este luminat. Cine are imagini pls sa le puna.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Danelutza spune:
In sfirsit simtem primii in Europa, eram asa mindra cind am auzit la stirile de la italieni ca avem cel mai inalt brad ...
AVoogt spune:
[quote]Originally posted by maraki
Aici este bradul din Bucuresti!
http://www.youtube.com/watch?v=Y3LHnhHDE4w
Am urmarit filmuletul cu mari emotii si ma bucur ffff muult ca avem cel mai mare "BRADUT" m-am laudat si la sot. In 2 saptamani ne intoarcem in ro si abia astept ,vreau sa mergem cu prichindica noastra sa vedem bradul,presupun ca este mult mai frumos in realitate
AliVoogt
capcaunul spune:
De ce sa fim mandri???
Pentru un kitch? Care nici nu este al nostru. Nici ca idee, nici ca proiect, nici ca arhitectura, nici ca realizare. Si nici macar nu este cel mai inalt brad din Europa!
Este ideea bancii portugheze Millenium BCP, care a tinut sa serbeze in felul acesta intrarea in aceasta toamna pe piata bancara din Romania si care a avut grija ca in fata sediului ei central, din Porto, sa ridice o structura metalica identica dar cu ... 2 saptamani mai devreme.
Ce credeati, ca dupa ce portughezii ne ridica bradul de Craciun noi vom lua laurii Guinessului? Tzeapa. Relax. Oricum www.reuters.com/news/video?videoId=70991&videoChannel=1" target="_blank">bradul din Porto este mai frumos, daca se poate spune asa despre un megakitch industrial (si are 3 milioane de beculete, pe cand la noi au agatat doar 2 milioane, ca sa fie clar care-i sora de ginte latina mai saraca ).
capcaunul spune:
Uitati www.ziua.ro/news.php?data=2007-11-30&id=1885" target="_blank">aici un motiv de mandrie, intrat pe bune (adica prin propria munca si prin talentul fetelor noastre) in cartea recordurilor.
(stirea in www.worldrecordsacademy.org/sports/most_successful_coach_world_record_set_by_Octavian_Bellu_70940.htm" target="_blank">original)
aura_m spune:
Am vazut filmul cu echipa de gimnastica a Romaniei, emotionant. In legatura cu bradul, o mare porcarie, amplasare proasta, organizare proasta, pe 1 Decembrie s-a calcat lumea in picioara, o nebunie totala, bine ca nu am fost si ca m-am razgandit in ultimul moment.
AURA
Androix spune:
A, deci nu este cel mai mare brad din europa... M-am linistit...
Andreea mama de Filip si Georgia
tora97 spune:
ca sintem ori nu sintem cei mai tari la capitolul Brazi de Carciun e mai putin important... cel putin pt mine Am fost aseara cu mindrele sa admiram "bradutul" dar mai ales sa i fac o idee Anutei despre "badul de cuciun". A fost incintata, cums nu o incinte luminitele, culorile, muzica? Si mie mi a palcut, in ciuda aglomeratiei...
poze multe cu noi/Ana a implinit un an/ 2006/2007
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez