Strumfi de iulie-august 2007 (31)
Raspunsuri - Pagina 20
brazuca25 spune:
Vorbeati de cadouri...eu nu iau nimik la nimeni de Mos Nicolae. Poate doar niste dulciuri pt Deni, pe care vad eu cum i le transmit prin laptik.
De Mos Craciun, inca nu stiu ce sa iau sotului, dar Denisei deja ne-am hotarat sa ii luam o bratara de aur sa fie fata in rand cu lumea.
Asta ca sa nu mai pun la socoteala tonele de haine, si plus ca de Craciun o sa incepem si diversificarea, moment pe care abia il asteptam toti.
Nu m-am gandit nici ce as vrea eu cadou. Oricum nu prea sunt asa pretentioasa.
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
aylin_tarcan spune:
da, simo, zi-mi si mie de leganel. ghinetz
. mie mi se pare ca sta bb in fundulet, dar daca merge de la 3 lui e ok.
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Mai, de jadi mai stie cineva ceva????
(stiti, eu am stelute destule, n-am brazi cate stelute am, scriu si eu ce-mi amintesc, ca neuronu - saracul, de singuratate cred - nu le poate sintetiza pe toate. Dar intreb: spre ce sa aspir? Dupa 3 stelute ce vine?)
Oana
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16" target="_blank">Frumoase, haioase, burticoase (mamicideiulaug2007) Merita votul, nu?
(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Inca o steluta

Scaunul l-am luat de la cineva de pe DC, mi-a vandut Jadi pontul
De pupat, eu iar riiia, am interzis pe obraz. Le dau voie pe cap. Pe gura no waaay! Va dati seama ce la "prieteni" mi-am facut de cand sunt mamica?
Dar de cat sa inghit in gol si sa ma enervez, mai bine tai tuturor elanul, vorba Liei si sunt si eu linistita Simo
mami de Matei Hisham 
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.
brazuca25 spune:
Nu se baga nimeni la schimbat capitolul?![]()
mamik de
www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
Simo78 spune:
Sa schimbe cineva capitolul ca mie imi ia mai mult de 6 min si 21 de sec ca merge greu netu ![]()
Simo
mami de Matei Hisham 
brazuca25 spune:
Eu daca ma apuc trec cateva zile pana avem capitol nou.
mamik de
ghinetz spune:
Io nu ma bag ca pierd undeva o secunda pe drum. Si nu reusesc decat in 6 min si 22 sec.
( a se citi "is bata")
Oana
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16" target="_blank">Frumoase, haioase, burticoase (mamicideiulaug2007) Merita votul, nu?
(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Simo78 spune:
Atunci asteptati sa il schimb eu daca nu mai e nimeni pe faza. Somn usor intre timp 
Simo
mami de Matei Hisham 
Simo78 spune:
Capitol nou
Simo
mami de Matei Hisham 
camelia1 spune:
Timi07
din partea lui david si felicitari pentru performante
eu nu ma pot abtine sa nu-l pup il smotocesc toata ziua mai rau ca pe pisici
fetele referitor la diversificare are ceva daca in loc de sucuri incep cu pasta de fructe direct?
mentionez ca am un pediatru acre nu ma ajuta deloc
David Christian
nunta noastra 
www.flickr.com/photos/kkamy/" target="_blank">puiul meu